Alithinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ έχω μια 6850 (ocerclocked βέβαια) και σκέφτομαι να το πάρω να παίξω σε 1080p.
Prospector8 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δεν ειχες διευκρινισει οτι επαιζες με crossfire >.< κανε υπομονη λιγο ακομα να βγουν τα καινουργια profile.
qsis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 φιλε phanispal το far cry παντως ηταν το ποτηρι που ξεχυλισε για εναν φιλο μου , ο οποιος μετα και απο αυτο ξαποστειλε τις 6870 που επισης ειχε για 200 ευρω , εβαλε αλλα 100κατι και πηγε σε μονη δυνατη καρτα και δε μιλαμε καν για 1440p , αλλα για 1080 δε δουλευει το ρημαδι το crossfire, δε προκειται ποτε να δουλεψει και ακομα και αν δουλεψει το παιχνιδι θα εχει γινει αρχαιολογια
krokos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δηλαδη υποστηριζετε οτι λεω ΨΕΜΜΑΤΑ?? Ο_Ο οχι ρε....απλα ενημερωτικα το ειπα για καποιον που εχει tearing, οτι μπορει να δοκιμασει και το vsync της καρτας ταυτοχρονα (με triple buffering).. Το κουφο ειναι οτι αυτος ο συνδιασμος δεν επρεπε να δινει καποια βελτιωση, μια και ειναι για opengl καταστασεις, αλλα για καποιο αγνωστο λογο βελτιώνει την κατασταση στο far cry3-dx11 (τουλαχιστον σε εμενα )
phanispal Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Το CrossFire δεν είναι όπως τα πρώτα χρόνια που είχε όντως περισσότερα προβλήματα. Πλέον είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα, όχι όμως ότι δεν υπάρχει microstuttering ακόμα. Το έχω σκεφτεί να πάω σε single gpu, αλλά περιμένω να βγει η σειρά 8 πρώτα. Δεν ψήνομαι να δώσω 100€+ για να πάω σε μια 7950 που στην ουσία δε θα δω μεγάλες διαφορές.
qsis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 μακάρι με μια 8950 να μην έχεις θέμα στην ανάλυσή σου γιατί θέλω κι εγώ μια ανάλογη οθόνη , όμως αν δε γίνεται να την έχω σχετικά άνετα με μια μονή gpu θα πρέπει να περιμένω κι άλλο το crossfire δε με έχει πείσει και δε πρόκειται να με πείσει
Cloud_7 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Προσπάθησα να παίξω το game με controller αλλά δε μου το αναγνωρίζει. Έχω το Logitech Cordless Rumblepad 2, απ' ό,τι είδα δεν υπάρχει πρόβλημα για όσους έχουν το χειριστήριο του X-box. Υπάρχει κάποια λύση?
Voodooman Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Ήμουν από αυτούς τους λίγους που τους άρεσε πολύ το Far Cry 2, αλλά δεν είχα το 3 ψηλά στη λίστα των επιλογών μου. Είδα και αρκετά χλιαρά σχόλια εδώ μέσα και είπα δεν θα του έδινα σημασία. Τελικά αποδείχθηκε για εμένα το παιχνίδι του 2012 - μαζί με το xcom. Πολύ καλός τεχνικός τομέας, πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία (κυρίως το πως ο Jason σιγά σιγά το χάνει) και κυρίως εθιστικό, από ό,τι φαίνεται δεν θα ησυχάσω, αν δεν βρω και το τελευταίο relic, αν δεν ανοίξω και το τελευταίο μπαούλο. Τα συστατικά (οδήγηση, stealth) που το αποτελούν δεν είναι κορυφαία, ίσως ούτε καν εξαιρετικά, αλλά αυτή η ελαφρότητά τους είναι που το κάνει τόσο διασκεδαστικό. Και έχω ην αίσθηση ότι με τους catalyst 13.2 τα fps έπεσαν πολύ ή κάνω λάθος; 1
Alithinos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ χώνεψα ότι δεν θα μπορώ να παίξω στο τέρμα το παιχνίδι,και έτσι έβαλα όλες τις ρυθμίσεις στο "high" αντί για ultra,και παίζω έτσι. Το πρόβλημα μου με τον παιχνίδι δεν είναι τεχνικό όμως,δεν έχει να κάνει με frames και stutters,αλλά με άλλα πράγματα. Πριν αναφερθώ όμως σε αυτά που με χαλάν στο παιχνίδι,θα πω τα θετικά του. Θετικά * Γραφικά. Λίγα παιχνίδια δεν μπορώ να τα τρέξω στο maximum και το FC3 είναι ένα από αυτά,και όχι αδίκως. Ακόμα και με όλα στο high αντί στο ultra,το παιχνίδι φτάνει και ίσως περνάει ποιότητα γραφικών του πρώτου Crysis,κάτι σπάνιο. *Animations. Τα animations τα βάζω ξεχωριστά απ' τα 'γραφικά' μιας και δεν αναφέρομαι τόσο στη ποιότητα εκτέλεσης τους που ούτως ή άλλως είναι πολύ καλή,αλλά στον αριθμό τους! Το ότι ο χαρακτήρας μου κουνάει τα χέρια του και τον βλέπω να σηκώνεται όταν πέφτει από ψηλά,το ότι υπάρχουν animations για τον χαρακτήρα για όταν τον δαγκώνει κάθε ζώο ξεχωριστά,για όταν ενεργοποιεί πράγματα,για όταν χρησιμοποιεί potions,και γενικά για τα πάντα,κάνουν την όλη εμπειρία πολύ πιο ζωντανή και πιστή και καλή. Πραγματικά σε κάνει να ξεχνάς άλλα παιχνίδια και δεν αφήνει δικαιολογίες για τα ελλειπή animations που έχουν άλλα παιχνίδια. *Κινηματογραφικότητα. Αυτό πολλά παιχνίδια το προσπαθούν,λίγα το κάνουν με το σωστό τρόπο. Ο συνδιασμός των καλών voice overs,των κινήσεων της κάμερας και των animations του παιχνιδιού στα cutscenes το κάνουν πολύ καλή εμπειρία. Δείχνει αυτό το παιχνίδι πως μπορεί να είναι 'cinematic' με τον σωστό τρόπο. *Αίσθηση ελευθερίας. Πραγματικά ίσως από τα πιο σημαντικά πράγματα του παιχνιδιού. Το ότι νιώθεις ότι είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι θέλεις. Βέβαια κάποιες παραξενιές το υποσκάπτουν,αλλά είχα να νιώσω έτσι σε FPS από την εποχή που έπαιξα το S.T.A.L.K.E.R. Αρνητικά. *Εδώ αναφέρομαι κυρίως σε ορισμένες "κουφές" επιλογές σχεδιασμού που κάναν οι developers. Για παράδειγμα το ότι δεν αλλάζεις τα όπλα σου με το mouse wheel. Παίζω fps από το Wolfenstein 3d (1992) και αυτό είναι το πρώτο FPS που έχω παίξει ποτέ σε υπολογιστή και δεν μπορείς να αλλάξεις τα όπλα σου σκρολάροντας το τροχό που έχει πάνω το ποντίκι. Τι σκεφτόντουσαν ? Το να πρέπει να κρατήσω πατημένο το 1 για να εμφανιστεί το μενού και μετά να κουνήσω ολόκληρο το ποντίκι προς μια κατεύθηνση είναι τόσο παράξενο και ασυνήθιστο. *Το άλλο είναι το γεγονός πως το παιχνίδι δεν σε αφήνει να κάνεις save όποτε θες. Όσες φορές πάτησα στο "Save" που υπάρχει στο pause menu μου εμφανίζεται μήνυμα ότι δεν μπορώ να κάνω save,και πως το παιχνίδι κάνει autosave. Αυτό είναι ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ επιλογή για ένα open world παιχνίδι. Ακόμα και το Pokemon στο Gameboy σε άφηνε να κάνεις save όποτε θες. Το πρόβλημα είναι πως το σύστημα autosave στέκεται εμπόδιο στο υποτιθέμενο free roaming gameplay του παιχνιδιού. Ανανεώθηκε λοιπόν η αποστολή μου και πρέπει να συναντήσω τον Dr. Earnhardt. Ξεκινώ απ το χωριό και στη διαδρομή αποσπάμαι από τη κεντρική διαδρομή,και αρχίζω να κυνηγάω ζώα,να μαζεύω loots,να εξερευνάω τριγύρω,πολέμησα αρκετούς κακούς,και τελικά μετά από 30+ λεπτά παιχνιδιού έχασα ζωή,και μετά με άρχισε ξανά στο χωριό!!! Όλα τα loots,τα xp,τα skins κτλπ που είχα μαζέψει χαμένα! Πολύ μεγάλο λάθος το σύστημα των checkpoints,τα checkpoints είναι μόνο για απολύτως γραμμικά παιχνίδια όπως Mario Bros,και Crash Bandicoot,και ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ σωστά σε open world παιχνίδια όπως το Far Cry 3,Skyrim,Pokemon κτλπ... *Τέλος δεν μπορώ να μην σχολιάσω μια παραξενιά της AI. Μου φαίνεται παράξενο πως σε αυτό το παιχνίδι ενώ για πρώτη φορά καταφέρνει και αναπαριστά σωστά το AI των ζώων σε σχέση με άλλα Open World παιχνίδια όπως π.χ. το Skyrim,το AI των ανθρώπων αντιπάλων είναι χαζότερο απ' αυτό των ζώων! Βλέπεις το κάθε ζώο να αντιδρά διαφορετικά. Μου τη πέφτει μια στιγμή μια αγέλη 5-6 λυσσασμένων σκύλων και τα σκοτώνω όλα εκτός από ένα. Το ένα τελευταίο κατάλαβε ότι δεν το σύμφερε,και το βαλε στα πόδια. Είχε μυαλό. Τα άγρια ζώα σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια που όλα συμμαχούν εναντίον του παίχτη,εδώ δρουν πιο φυσιολογικά και άμα είναι να επιτεθούν επιτίθονται και εναντίον των 'κακών' ανθρώπων αλλά και μεταξύ τους. Για κάποιο λόγο όμως ενώ τα ζώα έχουν από τις πιο ρεαλιστικές συμπεριφορές που έχω δει σε παιχνίδι,οι άνθρωποι έχουν από τις πιο χαζές. Το να παίρνεις άλλους μαζί σου ειδικά είναι σαν να κάνεις σαμποτάζ στον εαυτό σου. Στέκονται και πολεμάν χωρίς να κάνουν καθόλου cover,και σου ψοφάν και κάνεις game over άμα δεν είσαι συνέχεια δίπλα τους να τους προστατεύεις. Οι εχθροί είναι άλλα φρούτα. Μπορεί να είσαι 50 μέτρα μπροστά από κάποιον και να είναι μέρα μεσημέρι και να μην υπάρχει τίποτα που να σε κρύβει,και ο εχθρός να μη πάρει χαμπάρι τίποτα. Πολύ παράξενο τα ζώα να είναι πιο έξυπνα απ τους ανθρώπους σε αυτό το παιχνίδι. 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 *Εδώ αναφέρομαι κυρίως σε ορισμένες "κουφές" επιλογές σχεδιασμού που κάναν οι developers. Για παράδειγμα το ότι δεν αλλάζεις τα όπλα σου με το mouse wheel. Παίζω fps από το Wolfenstein 3d (1992) και αυτό είναι το πρώτο FPS που έχω παίξει ποτέ σε υπολογιστή και δεν μπορείς να αλλάξεις τα όπλα σου σκρολάροντας το τροχό που έχει πάνω το ποντίκι. Τι σκεφτόντουσαν ? Το να πρέπει να κρατήσω πατημένο το 1 για να εμφανιστεί το μενού και μετά να κουνήσω ολόκληρο το ποντίκι προς μια κατεύθηνση είναι τόσο παράξενο και ασυνήθιστο. Μπορείς να το αλλάξεις από τα options dude
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 http://www.zougla.gr/perivallon/article/indonisia-to-dagoma-tou-drakou-tous-estile-sto-nosokomio Μου θυμίζει farcry 3 αυτό χουχου...
Alithinos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Μπορείς να το αλλάξεις από τα options dude Βρήκα ότι μπορώ να βάλω το κουμπί που εμφανίζει τον κύκλο με τα όπλα σε άλλο κουμπί,το θέμα είναι πως δεν μπορώ να το ρυθμίσω για να αλλάζει όπλο κάθε φορά που κουνάω το τροχό του ποντικιού πάνω ή κάτω,γιατί το να κουνάς το τροχό δεν το αναγνωρίζει σαν κουμπί στα bindings. Πάτησα να το αλλάξω και όσο και αν σκρόλαρα το τροχό,περίμενε να πατήσω κάποιο κουμπί για να το κάνω.
Alithinos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Παρατήρησα ένα πρόβλημα. Εκεί που έπαιζα το παιχνίδι μου κράσαρε. Μετά το ξανάβαλα,πέρασα εκείνο το σημείο,αλλά μου κράσαρε λίγο αργότερα. Την τελευταία φορά που μου κράσαρε άνοιξα αμέσως το AMD Overdrive και έλεγε θερμοκρασία cpu 76 βαθμούς κελσίου! Υποπτεύομαι πως σταματάει επίτηδες απότομα το FC3 για να μην καεί η cpu. Αλλά αυτό δεν μου χει ξανασυμβεί με κανένα άλλο βαρύ παιχνίδι,ούτε με τη beta του crysis 3! Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω εκτός απ το να αγοράσω καινούρια ψύκτρα ?
phanispal Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Φαντάσου τι θερμοκρασία βάρεσε για να είδες 76°C μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Βεβαιώσου αν είναι ο επεξεργαστής ή η κάρτα γραφικών (ή και τα δύο στην τελική) που ανεβάζει θερμοκρασία. Οι κάρτες γραφικών πάντως είναι που ανεβάζουν πολύ με το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα