liakinen Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Έφαγε για δυο περίπου μήνες τρελό κράξιμο και από μένα αλλά το ξεκίνησα εδώ και 3 μέρες και έχω πάθει πλάκα είναι από τα καλύτερα fps των τελευταίων ετών (είμαι και βετεράνος των fps ). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Όταν λύσω το θέμα με το choppy gameplay, θα του δώσω κι εγώ μια ευκαιρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJ_Duker Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 phanispal έχουν βγει στα 3dguru forums οι 13.2 beta 4. Αν θέλεις ρίξε και εκείνους μια ματιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Ναι, ενεργοποιημένο είναι το Vsync και δε διατίθεμαι να το απενεργοποιήσω. Το παιχνίδι πάει (πάλι) για uninstall και μάλλον οριστική διαγραφή απ' το δίσκο. Ρε δοκιμασε με off το Vsync.Εχω παρατηρησει σε πολλα παιχνιδια οτι με το Vsync ανοιχτο δεν ειναι smooth.Δοκιμασε το απλα,δεν χανεις τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Πώς.. χάνω το tearing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Τοσο ενοχλητικο σου ειναι;Εγω σχεδον δεν το παρατηρω.Δοκιμασε το και δες τι σου αρεσει πιο πολυ οταν παιζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Κλασσική πρωινή γκρίνια φάνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Με συγχωρείς, τρέχω για το νέο never settle reloaded bundle μπας και παίξω και το Far Cry 3 ανθρώπινα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Μπα και κάρτα να αλλάξεις εσύ γκρινιάρης θα παραμείνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Και ποια καρτα θα παρεις?? :ο Παντως παιδες με 7870,drivers 13.2 beta4,3570k 4.6Ghz, 45fps Average με 4xMsaa και ολα τα υπολοιπα σε Ultra.. Not bad.. Αυτο με το Vsync το ειχα στο 1,γενικα μου φανηκε παρα πολυ smooth και ελαχιστο tearing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Και ποια καρτα θα παρεις?? :ο Παντως παιδες με 7870,drivers 13.2 beta4,3570k 4.6Ghz, 45fps Average με 4xMsaa και ολα τα υπολοιπα σε Ultra.. Not bad.. Αυτο με το Vsync το ειχα στο 1,γενικα μου φανηκε παρα πολυ smooth και ελαχιστο tearing. Ναι και γω είμαι ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος.Κυριε Ελεησον!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krokos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Και ποια καρτα θα παρεις?? :ο Παντως παιδες με 7870,drivers 13.2 beta4,3570k 4.6Ghz, 45fps Average με 4xMsaa και ολα τα υπολοιπα σε Ultra.. Not bad.. Αυτο με το Vsync το ειχα στο 1,γενικα μου φανηκε παρα πολυ smooth και ελαχιστο tearing. εγω ενεργοποίησα και το vsync 1 στο game, και το triple buffering/vsync απο την καρτα για να μην έχω tearing (με 7870). Msaa off, αλλα post fx high (ειδα μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα σε σχεση με το low postfx) Κοντα στο 40fps average. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Ναι και γω είμαι ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος.Κυριε Ελεησον!! εγω ενεργοποίησα και το vsync 1 στο game, και το triple buffering/vsync απο την καρτα για να μην έχω tearing (με 7870). Msaa off, αλλα post fx high (ειδα μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα σε σχεση με το low postfx) Κοντα στο 40fps average. Δηλαδη υποστηριζετε οτι λεω ΨΕΜΜΑΤΑ?? Ο_Ο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Λοιπόν η κατάσταση δεν παλεύεται, με όλα στα High εκτός απ' το Post FX που είναι στο Medium, χωρίς AA και η κίνηση εξακολουθεί να μην είναι smooth. Ενώ δε φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα όταν περιστρέφομαι γύρω απ' τον εαυτό μου, όταν κινούμαι π.χ. εμπρός, κολλάει ανά ίσα χρονικά διαστήματα (ανά δευτερόλεπτο περίπου). Το stuttering πάντα υπάρχει όταν έχεις κάρτες σε sli ή crossfire,άλλες φορές περισσότερο,άλλες λιγότερο,ανάλογα το παιχνίδι,τους drivers,κτλπ. http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-geforce-stutter-crossfire,2995.html Δοκίμασε να βάλεις στο off το crossfire όταν παίζεις Far Cry 3 για να το παίξεις με μια μόνο κάρτα να δεις πως πάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Σε 2560*1440 με μία 6870; Δε νομίζω να δω καλύτερα αποτελέσματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα