Προς το περιεχόμενο

Far Cry 3

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με κούρασε το άτιμο μέχρι να το ρυθμίσω αλλά το αξίζει (στην αρχή είμαι ακόμα). Το έχω τελικά όλα στο ultra, vsync 1, max buffered 1, έβαλα το FOV 90 και δεν με ζαλίζει όπως πριν το παιχνίδι, το έχωσα και στον SSD (έτσι για το γαμώτο) και ο μόνος τρόπος για να ελαττωθεί πάρα πολύ το stuttering και ειδικά το ανεξήγητο σκάλωμα των fps στα 30 είναι ο “μπακάλικος” τρόπος που λέει ο qsis ρυθμίσεις – κλείσιμο – άνοιγμα του vsync κάθε φορά που ξεκινάμε να πέτσουμε :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μπακαλικος τροπος ftw !

ειχα αρρωστησει μεχρι να βρω αυτη τη λυση , ειχα δοκιμασει τα παντα  :cry: , δεν εβρισκα σε κανενα φορουμ (ελληνικο ή ξενο) αναφορα στο θεμα,  αλλα ειχα κι εγω την ιδια ενοχληση με σενα και δε μπορουσα να το αφησω ετσι 

φιλος μου που το επαιζε με controller και δεν ειχε εξισου γρηγορη κινηση της καμερας δεν το παρατηρησε ποτε, εγω ομως δεν αντεχα 

ΥΓ ασχετα με το γενικα πιστευεται , εγω ειμαι υπερ των παιχνιδιων στους ssd

περα απο τους μικροτερους χρονους φορτωματος (που σε μερικα παιχνιδια δεν ειναι θεμα) , θα ελεγα οτι σε πιο sandbox παιχνιδια μειωνονται τα popups 

ασε που δεν εχεις και αυτο το συνεχες γρουτσου γρουτσου του μηχανικου, που μου σπαει τα νευρα 

δεν ξαναβαζω παιχνιδι σε μηχανικο , μονο για αποθηκες πλεον 

• Like 2

Μιας και βγήκαν οι 13.1, είπα να του δώσω άλλη μια ευκαιρία.

Νομίζω πως έχει βελτιωθεί κάπως (λίγο) η κατάσταση με το choppy gameplay, αλλά παραμένει.

Ξέρει κανείς ποιες είναι οι "vfm" ρυθμίσεις για όσο το δυνατόν καλύτερο performance, με το μικρότερο κόστος σε visuals;

2500Κ @ 4.5GHz

16GB RAM

6870 CrossFire

2560*1440

Μιας και βγήκαν οι 13.1, είπα να του δώσω άλλη μια ευκαιρία.

Νομίζω πως έχει βελτιωθεί κάπως (λίγο) η κατάσταση με το choppy gameplay, αλλά παραμένει.

Ξέρει κανείς ποιες είναι οι "vfm" ρυθμίσεις για όσο το δυνατόν καλύτερο performance, με το μικρότερο κόστος σε visuals;

2500Κ @ 4.5GHz

16GB RAM

6870 CrossFire

2560*1440

βασικα αυτο το παιχνιδι θελει και μνημη στην καρτα γραφικων, εσυ με cf που στην ουσια εχεις 1GB πως το πας ?

εχει ασχοληθεί να δεις ποση μνημη σου στο στην καρτα και ποση απ την βασική του συστήματος ?

αυτο που ζητάς παντος οσο αναφορά τις ρυθμίσεις ειναι καθαρά υποκειμενικό !!!   

αλλος κοβει ΑΑ αλλος σκιές, δες πως σου αρέσει εσένα στο μάτι σε ποιότητα εικόνας και προσάρμοσε το παιχνίδι ώστε να παίζει smooth.

@ John-lamia,

Ναι μεν είναι υποκειμενικό σ' ένα βαθμό, αλλά συνήθως υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις που ενώ έχουν μεγάλο impact στην απόδοση, δεν προσφέρουν κάτι ανάλογο στην εικόνα.

Γι' αυτό ρωτάω ποιες είναι εκείνες που μπορείς να τις ρίξεις π.χ. στο Medium, χωρίς να δεις μεγάλη διαφορά στην εικόνα.

Επίσης, το Far Cry 3 έχει και κάτι άλλες ρυθμίσεις, που ακόμα άκρη δεν έχω βγάλει τι κάνουν.

@ GhostRiderLSOV,

Το γνωρίζω, αλλά αποφεύγω να εγκαθιστώ beta. Οι 13.2 beta 4 προσφέρουν κάτι ιδιαίτερο σε σχέση με τους 13.1;

Υπενθυμίζω ότι έχω 6870.

• Moderators

@phanispal, υποτίθεται ότι

• Improves performance in the Crysis 3 Multi-Player Beta by up to 50% when 4x and 8x MSAA are enabled.
  • Improves performance up to 15% in high MSAA cases for the Crysis 3 beta release

αλλά διάβασα προβλήματα με άλλα games, τσέκαρε γενικά εδώ αν θες.

http://www.guru3d.com/files_details/amd_catalyst_13_2_download.html

Εγώ με beta 3 έχω crash στο Warframe. :P

Λοιπόν η κατάσταση δεν παλεύεται, με όλα στα High εκτός απ' το Post FX που είναι στο Medium, χωρίς AA και η κίνηση εξακολουθεί να μην είναι smooth.

Ενώ δε φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα όταν περιστρέφομαι γύρω απ' τον εαυτό μου, όταν κινούμαι π.χ. εμπρός, κολλάει ανά ίσα χρονικά διαστήματα (ανά δευτερόλεπτο περίπου).

@phanispal

Έχεις το Vsync στο on ; γενικά το μόνο που “πρέπει” να βγάλεις είναι το msaa μιας και στο συγκεκριμένο παιχνίδι το μόνο που κάνει είναι να κόβει fps και να μην προσφέρει τίποτα ουσιαστικό. Αν αυτό που σου κάνει είναι το λεγόμενο stuttering τότε θα σου συνιστούσα να το αφήσεις στην άκρη για λίγο ακόμα και να περιμένεις όχι τόσο σε ένα νέο patch άλλα σε drivers που κάποια στιγμή θα το φτιάξουν. Εμείς με nvidia από driver σε driver το πρόβλημα σχεδόν εξαφανίστηκε (313.96 Beta).

Ναι, ενεργοποιημένο είναι το Vsync και δε διατίθεμαι να το απενεργοποιήσω.

Το παιχνίδι πάει (πάλι) για uninstall και μάλλον οριστική διαγραφή απ' το δίσκο.

Δεν έχω βάλει fraps και φραπέδες, αυτό που βλέπουν τα μάτια μου είναι ότι η κίνηση είναι σπαστή και άκρως ενοχλητική.

Και όταν είχε πρωτοβγεί που ήμουν με τους 12.10, και όλα στο Low που τα έβαλα, η κατάσταση δεν άλλαξε.

Ναι, θα το δοκιμάσω κι αυτό όταν αποφασίσω να πατήσω ξανά διπλό κλικ στο εικονίδιο.

Τραγική η κατάσταση πάντως για τέτοιο παιχνίδι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...