John-lamia Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 john lamia αν το τερματισες με 2 νταμακια ενεργειας εισαι ηρωας! απο τις αναβαθμισεις φτανεις στα 6 και μπορεις να φτιαξεις φιλτρο να παρεις αλλα 4 νομιζω (που δε θεραπευονται , ειναι αναλογα του αλεξισφαιρου) βασικα ειναι αρκετα ευκολο παιχνιδι. περισσότερες φορες εχω χασει απο ζωα παρα απο ανθρωπους.
John-lamia Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 για να ευχαριστιθουμε το παιχνιδι θα πρεπει να το ξεκινήσουμε απ την αρχη στο ποιο δύσκολο επίπεδο. με το που βγαλουμε καποιες βασικες αποστολες στην αρχη απλα σταματαμε με αυτες και αρχιζουμε να κανουμε αναβαθμίσεις για να εχουμε ολα τα οπλα και αρκετα xp. εγω που το τερματισα στο μεσαιο επιπεδο ηταν αρκετα ευκολο, εβαλα τις επιπλέον μπάρες με την ενεργεια και γενικα ολες τις αναβαθμίσεις οταν το τελείωσα. αφου καθε πιστα θελει συγκεκριμένα πραγμματα για να βγει. πχ μια σε κατι τουνελ πρεπει απλα να μην σε καταλαβουν!!! εκει δεν θες ουτε οπλα ουτε τιποτα !!!! για να δουλεψουμε ολα οσα μας δεινει το far cry θα επρεπε και οι αποστολες να ειναι χιμαδιο !!! ''κανω ντου και βαράω οτι κινητε !! ''
Sorath Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 εχεις παρει το 3ο sniper που ειναι "κανονι" ? με σιγαστηρα ξαπλωνει τους παντες με headshot και δε σε παιρνει χαμπαρι κανεις Το πήρα πρόσφατα. Εντάξει το όπλο θερίζει. Αν και με το 2ο στην λίστα που είχα, έκανα μια χαρά δουλειά. Απλά με αυτό, την κάνω ακόμα πιο εύκολα.
John-lamia Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 είναι το αγαπημένο μου! αν δεισ εχθρούς επανω σε αυτοκίνητο χτύπα τον κινητήρα του και πάνε όλοι μαζί! βασικα αυτό το όπλο θα το ήθελα με κανά 2 σκάλες ζουμ στην διοπτρα ακόμα.
Sorath Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 βασικα αυτό το όπλο θα το ήθελα με κανά 2 σκάλες ζουμ στην διοπτρα ακόμα. Αυτό ακριβώς!
John-lamia Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 είναι απ τα βασικα πράγματα που μου αρέσει το πρώτο επεισόδιο. far-head shot ! και δεν θα έπρεπε οι εχθροί που έχουν τέτοιο όπλο να φαίνεται η κόκκινη γραμμή όταν σημαδεύουν. κάνει το παιχνίδι πολύ εύκολο! ασε που δεν έχει εχθρούς με τόξο ! θα ήταν και αυτό πολύ ωραίο αν υπήρχε! ξέρουμε αν θα βγει κανένα dlc γιαυτό το παιχνίδι ?
qsis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Το πήρα πρόσφατα. Εντάξει το όπλο θερίζει. Αν και με το 2ο στην λίστα που είχα, έκανα μια χαρά δουλειά. Απλά με αυτό, την κάνω ακόμα πιο εύκολα. αυτο ειναι και το πραγματικο οπλο στο οποιο βασιζεται το σερβικο zastava m93 black arrow http://www.youtube.com/watch?v=OSrsutjrd6c http://www.youtube.com/watch?v=8Lw7b9EB-o0 1
liakinen Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Μια βοήθεια ρε μάγκες, Είμαι με nvidia 670gtx και 301.70 drivers και υπάρχει τρελό stuttering όταν πέφτει κάτω από 60fps. Το vsync είναι on (πάντα το θέλω on). Επειδή τώρα to αγόρασα και έχω χάσει λίγο επεισόδια δεν έχουν λυθεί τα προβλήματα ακόμα (patch 1.04v). Το max buffered frames το έχω στο 1 , όλα ultra, 1920*1200, aa off. Το FOV default είναι 73,15 πόσο να το πάω ; Πάντως τα γραφικά με κούρασαν πάρα πολύ ρε παιδιά, μετά από 1 ώρα και έχω τρελό πονοκέφαλο που στα κανονικά μου δεν έχω σχεδόν ποτέ. Το γρασίδι, φύλλα κτλ όταν κάνετε aim με το όπλο δεν σας εμφανίζει κάτι σαν clipping (τρεμόπαιγμα) ;
qsis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Αν βλέπεις πολύ stuttering χωρίς λογο μπες στις ρυθμίσεις κλείσε και άνοιξε ξανά το vsync Έχω προσέξει οτι κάποιες φορές χωρίς λογο σκαλωνει στα 30 fps Έτσι όμως φτιάχνει Το έχω τσεκαρει με fraps για να βεβαιωθώ Δε νομίζω οτι είναι πρόβλημα μόνο στις amd , πρεπει να είναι πρόβλημα του παιχνιδιού Αν σου κόλλησε στα 30 και έπαιξες ωρα έτσι μπορεί για αυτό να έχεις ενοχλήσεις, σε συνδυασμό με τα υπερτονισμένα χρώματα 1
liakinen Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Αν βλέπεις πολύ stuttering χωρίς λογο μπες στις ρυθμίσεις κλείσε και άνοιξε ξανά το vsync Έχω προσέξει οτι κάποιες φορές χωρίς λογο σκαλωνει στα 30 fps Έτσι όμως φτιάχνει Το έχω τσεκαρει με fraps για να βεβαιωθώ Δε νομίζω οτι είναι πρόβλημα μόνο στις amd , πρεπει να είναι πρόβλημα του παιχνιδιού Αν σου κόλλησε στα 30 και έπαιξες ωρα έτσι μπορεί για αυτό να έχεις ενοχλήσεις, σε συνδυασμό με τα υπερτονισμένα χρώματα Έτσι όπως τα λες, εκεί που είναι όλα OK πέφτει και μένει στα 30. Αυτό που λες για άνοιγμα και κλείσιμο του vsync ισχύει απλά λέω μήπως υπάρχει κάποιο μόνιμο fix. Τα χρώματα όμως με ζαλίζουν δεν μπορώ να θυμηθώ άλλο παιχνίδι τώρα στα κοντά που να έχω αντίστοιχο πρόβλημα (στο Crysis δεν το είχα). Πες μου λίγο για το γρασίδι και γενικά το foliage που έγραψα παραπάνω πως το βλέπεις εσύ.
Bigi444444 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Αν είναι όντως stuttering τότε πρέπει να πειραματιστείς με τις ρυθμίσεις του max buffered frames.Κι εμένα με είχε κουράσει/ξενερώσει αρκετά μέχρι να το εξαφανίσω.Τελικά το έστρωσα βέβαια και το απόλαυσα πραγματικά.
liakinen Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Αν είναι όντως stuttering τότε πρέπει να πειραματιστείς με τις ρυθμίσεις του max buffered frames.Κι εμένα με είχε κουράσει/ξενερώσει αρκετά μέχρι να το εξαφανίσω.Τελικά το έστρωσα βέβαια και το απόλαυσα πραγματικά. Για λεγε ρε Bigi τι έβαλες τελικά. Πες μου και εσύ σε παρακαλώ για το foliage αυτό που ρωτάω (να ξέρω μήπως είναι θέμα των drivers).
saiz Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 για βαλε και αυτους http://www.nvidia.com/object/win8-win7-winvista-64bit-310.90-whql-driver.html με το version το πρωτο δεν εχει προβλημα και με αυτους που εχεις, με το 1,04 βαλε 310,90
liakinen Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 για βαλε και αυτους http://www.nvidia.com/object/win8-win7-winvista-64bit-310.90-whql-driver.html με το version το πρωτο δεν εχει προβλημα και με αυτους που εχεις, με το 1,04 βαλε 310,90 Αύριο θα τους περάσω και αυτούς λες ότι παίζουν καλύτερα ;
Bigi444444 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Εμένα πιο καλά μου έπαιζε βάζοντάς το στο 1.Κάνε δοκιμές, δε νομίζω πως σε κάθε setup η κάθε μεταβλητή θα έχει τα ίδια αποτελέσματα.Τώρα για το foliage που λες, ναι, clipping μου έκανε για κάποιο διάστημα.Μόνο του ξαφνικά το εμφάνισε, μόνο του ξαφνικά το εξαφάνισε.Γενικά στην αρχή μου έβγαλε αρκετά τεχνικά θέματα.Ήταν το πρώτο παιχνίδι για pc μέχρι στιγμής που μπορώ να πω πραγματικά πως με κούρασε με αυτά τα ζητήματα.Από μόνο του όμως τα εξαφάνισε από ένα σημείο και μετά κατά ένα μυστήριο τρόπο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα