Sed22 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Το παιχνιδι ειναι πολυ μπροστα αφου εχει POKER !!!
hurin Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Το παιχνιδι ειναι πολυ μπροστα αφου εχει POKER !!! Άν είχε καλύτερο UI στο πόκερ, θα έπαιζα όλη μέρα!
Sed22 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Άν είχε καλύτερο UI στο πόκερ, θα έπαιζα όλη μέρα! Για εμενα παντως που δεν ηξερα πολυ καλα με καθηλωσε το 'στυλ' το παρειστικο. Πολυ καλη προσπαθεια και σε αυτο..
Bigi444444 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δεν έχει mute το ρδέλο;Πέτυχα έναν στραβόγαλλο πριν λίγο που μας ζάλισε τα @@ με το μπαμπάλισμά του.Μιλάμε ο τύπος πρέπει να διάβαζε κάποιο βιβλίο.Δεν παίζει να τα κατέβαζε από το κεφάλι του όλα εκείνα που έλεγε.Είχε μπει απλά για να τρολλάρει.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Βάζω στοίχημα πως ναι. 2
littlelouievegos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Ετσι απο περιεργεια με τι ποσοστο το τελειωσατε; Εγω με 35%. Το παιχνιδι με side missions και λοιπα ειναι απλα τεραστιο.. Και μου αρεσει που σου αφηνει μετα την επιλογη να συνεχιζεις να παιζεις αν θες.. Σιγουρα το καλυτερο fps του 2012 αν οχι παιχνιδι του 2012. 1
hurin Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 87% με όλα ta side-mission εκτός από τα letters of the lost (12 μου έλειπαν) και τα relic (έλειπαν καμια 40ρια). Δεν προκειται να μαζοχιστώ για 2 achievement του steam.
Sorath Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Είπα να το δοκιμάσω μιας και αναφέρεται στα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς. Αν και δεν τρελαίνομαι με αυτού του είδους τα παιχνίδια τελικά η ελευθερία κινήσεων που σου δίνει μου αρέσει τόσο πολύ που πραγματικά έχω φάει μεγάλο κόλλημα. Η κατάληψη βάσεων από πολύ μακριά με τη χρήση sniper είναι όλα τα λεφτά :D
qsis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 εχεις παρει το 3ο sniper που ειναι "κανονι" ? με σιγαστηρα ξαπλωνει τους παντες με headshot και δε σε παιρνει χαμπαρι κανεις http://www.youtube.com/watch?v=VbBmVA62KOw
John-lamia Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 ρε παιδιά, εχω τερματίσει το παιχνιδι, εχω ανοίξει ολες τις κεραίες, εχω καταλάβει ολα τα σημεία με πειρατές και τα έχουν δικού μου, εχω κανει ολες τις αναβαθμίσεις για σφαίρες-οπλα κλπ αλλα δεν εχω καταφερει ακομα να βαλω περισσοτερα κουτακια με ενεργια !!!! ειμαι ακομα με 2 !!!! πως περνουμε και αλλα κουτακια ενεργιας ??????????? κατι ασχετο με το θεμα ενεργιας του ηρώα. βασικα πρεπει να πω οτι δεν εχω κανει κανενα πατσακι στο παιχνιδι. εδω βλεπω οτι εχουν βγει 4 πατσακια http://far-cry.ubi.com/fc-portal/en-AU/downloads/index.aspx αξιζει να τα βαλω ? ( απ οτι διάβασα καπου θα πρεπει πρωτα να κρατήσω τα save απ το παιχιδι καπου αλλου στον δίσκο πριν την εγκατάσταση αυτων γιατι θα χαθούν, αυτο το κανω δεν υπάρχει πρόβλημα ) αλλα θα δω ουσιαστικές διαφορές καπου ? τι κανει το καθε πατσακι? τι διορθώνει στο παιχνίδι ? δεν με ενδιαφέρει το multi μονο το single κομμάτι του παιχνιδιού
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Τα κουτάκια της ενέργειας είναι στα upgrades (τατουάζ) του καρχαρία αν δεν κάνω λάθος. 1
qsis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 john lamia αν το τερματισες με 2 νταμακια ενεργειας εισαι ηρωας! απο τις αναβαθμισεις φτανεις στα 6 και μπορεις να φτιαξεις φιλτρο να παρεις αλλα 4 νομιζω (που δε θεραπευονται , ειναι αναλογα του αλεξισφαιρου) 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα