konstantinos77 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δεν το έχω δει το βίντεο (θέλω να θυμάμαι την δική μου επιλογή), αλλά απ' ότι έχω διαβάσει, σκοτώνεις την Lisa και τους υπόλοιπους και κάνεις σεξ με την Citra. Εκείνη σε μαχαιρώνει (warrior's death) και υποννοεί ότι είναι έγκυος και πως το παιδί θα γίνει ο Ultimate Warrior (όχι ο wrestler ). Οπς !! Φοβερο τελος ....Φαντασου δηλαδη αυτοι που επελεγαν στο τελος αυτο ,να ειχαν και ενα key free για το far cry 4 ,επειδη θα εβγαινε ο γιος ,και θα ειχαν πηδηξει και την Citra.Οι υπολοιποι θα μεναμε με μια Χυτρα ....χαχαχαχα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Εννοείται ότι πήγα με citra... Σιγά μη διάλεγα τη χαζοαμερικάνα να της κάνω κουτσούβελα και να πάρω station wagon... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sed22 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Παιδια εχει κανενας το ιδιο προβλημα με εμενα ? Οταν σκοτωνω παραδειγμα ενα στρατοπεδο και το κανω δικο μου το save πανω δεξια συνεχιζει να loadarει και δεν γινεται save μετα αμα βγεις απο το game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Εννοείται ότι πήγα με citra... Σιγά μη διάλεγα τη χαζοαμερικάνα να της κάνω κουτσούβελα και να πάρω station wagon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Βάλτε καμιά αεροτομή ρειιιιι. (spoiler) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Eχει προβλημα το site man ,κολλανε τα κουμπια του και οι επιλογες του και βγαζει αλλα αντ’ αλλων.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ πήρα το γκομενάκι μου και τον αδερφό μου και την κάναμε.Δεν κάθισα να τους σώσω όλους για να τους σκοτώσω στο τέλος Και θεώρησα πως δεν ταίριαζε και με τον char του hero να δολοφονήσει ξαφνικά τους φίλους του για ένα μουνί και ένα σακί χόρτο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Εγω συμφωνω με τον Stavraka και εγω δεν θα προδιδα τους φιλους μου .Επισης ειναι και το αλλο ,την Citra o char μου την πηδηξε στον υπνο του ομως ,οσο παλευε με το τερας .Αν θυμαστε με το που ξυπνησε ειχε κατσει η πουτανα πανω του γυμνη αρα ποιος ο λογος να κατσω μαζι της στο νησι .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisgokus Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Ρε παιδια πως γινετε να παρω κι αλλα οπλα; Πως ξεκλειδωνουν οι αλλες θεσεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Ρε παιδια πως γινετε να παρω κι αλλα οπλα; Πως ξεκλειδωνουν οι αλλες θεσεις;Πρέπει να σκοτώσεις κατσίκες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisgokus Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Πρέπει να σκοτώσεις κατσίκες... Ειναι και γρηγορες οι ατιμες! Ευχαριστω. Αλλη μια ερωτηση: Πως θα μεγαλωσω τη ζωη μου(τωρα ειναι δυο γραμμες); Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2012 από giannisgokus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Ειναι και γρηγορες οι ατιμες! Ευχαριστω. Αλλη μια ερωτηση: Πως θα μεγαλωσω τη ζωη μου(τωρα ειναι δυο γραμμες); Κάνε αποστολές να μαζέψεις xp να ανέβεις lvl! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Το τελείωσα και 'γω. Σαν παιχνίδι αρκετά καλό αλλά οπτικά ήταν όπως το περίμενα, χειρότερο από το C1 και τρέχει και χειρότερα, την νύχτα δε μου θύμιζε το C1 με Medium Settings. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα