John-lamia Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 υπομονή μέχρι το Diablo 3? βέβαια στα CGI videos εκεί δεν πρόκειται να είμαστε αντικειμενικοί μα δεν εχει καμια σχεση με το fc3!!! αλλη κατηγορία το ενα παιχνιδι με το αλλο..... βασικα μολις ειδα στο βιντεο τα κουμπακια απ τον μοχλο του x-box ξενέρωσα αγρια !!! το περιμενα ποιο pc-game. πολυ το εφε στο πως τρεχει και πηδάει αλλα τα γραφικα του ειναι πολυ παιδικα το serious sam 3 μου εκανε περισσότερη εντύπωση. και ελεος με αυτο το motion blur !!!!! μου διχνει οτι αυτο το εφε καλύπτει τις ατελειες του παιχνιδιου και την τεμπελιά των προγραμματιστών. ασε που τρωει και γαμο τους πορους στην καρτα γραφικων !!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 δεν έχει σημασία αν έχουν σχέση τα games, το awesomeness factor είναι που συγκρίνουμε
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 και ελεος με αυτο το motion blur !!!!! μου διχνει οτι αυτο το εφε καλύπτει τις ατελειες του παιχνιδιου και την τεμπελιά των προγραμματιστών. ασε που τρωει και γαμο τους πορους στην καρτα γραφικων !!!! Το DoF(Depth Of Field) εννοείς, διότι το Motion Blur είναι στην κίνηση μόνο εξού και ''motion''
nodas_21greek Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=v2NptKVlMrk
Stavrakas13 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Λολ έχουμε τον ρόλο του Τσακ Νόρρις?
nodas_21greek Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Λολ έχουμε τον ρόλο του Τσακ Νόρρις? Ντάξει μωρέ, απλά πάτησε ο τύπος πριν ξεκινήσει να παίζει iddqd
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Ενδιαφέρον πάντως το interaction με npc weapons..και όμορφο presentation, μονο respawn να μην υπάρχει αλλα fc2 και όλα μια χαρά!
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Μόνο εγώ νομίζω ότι δεν είναι ''σοβαρό'' το παιχνίδι ; Γενικά το όλο στυλ, το πως τρέχει, πως πυροβολάει κλπ..Είναι κάπως..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Μετά από 100 σφαίρες. "Shit, I'm hurt." Πλάκα έχει που παίρνει τα μαχαίρια. Όσο για το τέλος, σχολή Baywatch/Guybrush "I can hold my breath for 10 minutes!" Threepwood.
TH_boy_20 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 πάντως βλέπω κάποιους που λένε καλούτσικα τα γραφικά,συμπαθητικά γραφικά ρε πατε καλα? Τα γραφικά είναι awesomeeeeeeeeee
Δεινόσαυρος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Το θέμα είναι τι απαιτήσεις θα έχει για να παίξει κάποιος στα awesome γραφικά...
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 πάντως βλέπω κάποιους που λένε καλούτσικα τα γραφικά,συμπαθητικά γραφικά ρε πατε καλα? Τα γραφικά είναι awesomeeeeeeeeee Awesome δεν είναι, διότι εξακολουθούν να είναι κατώτερα από του Crysis που είναι παιχνίδι του 2007.
ThrowDOWN Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 γουσταρω φουλ που θα παιξω παλι far cry σε ζουγλα το φαιλ θα ειναι οτι θα εχει χειροτερα γραφικα απο το crysis 1, ομως μπορεις να το πεις και θετικο γιατι θα εχουμε μπολικα fps (λογω port )
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Τα μπόλικα FPS ξέχνα τα..Εκτός και αν έχεις σκοπό να σκάσεις καμιά 650άρα στο νέο Kepler.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Psycho γιατί τόσο απόλυτος ρε dude, ακόμα καλά σωστή ανάλυση δεν είδαμε από ingame και δεν έχουμε ιδέα για το ποσο βαρύ στην τελική θα είναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα