zizu10 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Ξέρει κανείς αν γίνεται να αγοράσουμε από κάπου τα δέρματα των ζώων γιατί βαριέμαι να κάνω τον κυνηγό??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Ξέρει κανείς αν γίνεται να αγοράσουμε από κάπου τα δέρματα των ζώων γιατί βαριέμαι να κάνω τον κυνηγό??? δεν γινεται φιλε μου. καλο ειναι να προσπαθησεις να τα πιασεις ολα για να κανεις τις αναβαθμισεις κατευθειαν και να μην εχεις προβλημα μετα μολις το τερματισα. μονο τα side missions εχω αφησει. εχω κανει ολα τα υπολοιπα. κανα 15ωρο μου πηρε συμφωνα με το save citra εχεις και απο εμενα συγνωμη. δεν ειμαι προδοτης εγω. οι αλλοι ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Ειναι σε καποια σημεια του που τα γραφικα του ειναι φοβερα .Εχει γινει ομως φοβερη δουλεια και με τους χαρακτηρες που μιλανε και εκφραζονται και νομιζεις οτι βλεπεις ταινια . τα γραφικα ειναι πολυ καλα μην ξεχναμε οτι ειναι και sandbox παιχνιδι παρολα αυτα παρα απο ομορφο , λεπτομερες ειναι και λογικα βαρυ , το shooting ειναι ικανοποιητικοτατο (αν και δε μου αρεσει που δε φθειρονται τα οπλα οπως και στο 2) ,το stealth δουλευει σχετικα καλα (ειδικα σε σχεση με το 2) σε γενικες γραμμες προκειται για ενα παρα πολυ καλο παιχνιδι που αν και εγινε πιο ευκολο σε σχεση με το προκατοχο του , στο συνολο του βελτιωθηκε και δεν εχει πλεον ολα εκεινα που μας ενοχλησαν στο 2 δε βιαζομαι καθολου να το τελειωσω μια και το βρισκω απολαυστικοτατο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisKo Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Μετα απο 3-4 ωρες βαρεθηκα και το εβγαλα... Μαλλον εχω αρχισει και γερναω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Σκότωσα τον σπάνιο μάυρο πάνθηρα με τα 4 βέλη παρακαλώ.Γουστάρω!Ξεκλείδωσα και τις 12 συριγκες τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 τα γραφικα ειναι πολυ καλα μην ξεχναμε οτι ειναι και sandbox παιχνιδι παρολα αυτα παρα απο ομορφο , λεπτομερες ειναι και λογικα βαρυ , το shooting ειναι ικανοποιητικοτατο (αν και δε μου αρεσει που δε φθειρονται τα οπλα οπως και στο 2) ,το stealth δουλευει σχετικα καλα (ειδικα σε σχεση με το 2) σε γενικες γραμμες προκειται για ενα παρα πολυ καλο παιχνιδι που αν και εγινε πιο ευκολο σε σχεση με το προκατοχο του , στο συνολο του βελτιωθηκε και δεν εχει πλεον ολα εκεινα που μας ενοχλησαν στο 2 δε βιαζομαι καθολου να το τελειωσω μια και το βρισκω απολαυστικοτατο Καλα σε σχεση με το 2 η μερα με την νυχτα .Νομιζω παντως οτι ειναι και το κορυφαιο απο την τριλογια ,αν και δεν θελω να αδικησω το πρωτο επειδη ηταν και πιο παλιο και το ειχα παιξει και στο 360 .Θυμαμαι δεν μου ειχε κανει τοτε ομως καλη εντυπωση ...Για το 3 ομως σκεφτομαι να ριξω την ψηφο μου για το καλυτερο παιχνιδι της χρονιας .Αφου το τελειωσω ομως θα αποφασισω ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Ααα.. δε θέλω τέτοια για το πρώτο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 E τι να κανουμε γουστα ειναι αυτα man ....Eιπαμε ομως πιο παλιο και χβοχ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Πρέπει να το δεις σε 2560*1440 maxed out + graphics mod http://www.gamespot.com/far-cry/reviews/far-cry-review-6092042/ http://uk.ign.com/games/far-cry/pc-482383 http://uk.pc.gamespy.com/pc/far-cry/506075p1.html Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2012 από phanispal 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Το πρώτο όταν είχε βγει στο 360 δεν ήταν που σου έδινε και κάτι δυνάμεις; Δεν ήταν ακριβώς το ίδιο με του PC νομίζω. (από τότε η Ubisoft το σκεφτόταν οι ήρωες να έχουν special powers φαίνεται ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δε συγκρινεται το 1ο οκ... Φανη τις βαθμολογιες τι μας τις εδειξες ρε φιλε?Και το 2 καλες πηρε απο αυτους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Κάτω απ' το πρώτο όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δεν ηταν αντιπροσωπευτικες του 2 ετσι κιαλλιως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 To τελειωσα χθες το βραδυ ...Πολυ καλο . Την Citra την εγραψα στα @@ μου .Ας μου πει καποιος στην αλλη επιλογη πως τελειωνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 To τελειωσα χθες το βραδυ ...Πολυ καλο . Την Citra την εγραψα στα @@ μου .Ας μου πει καποιος στην αλλη επιλογη πως τελειωνει Δεν το έχω δει το βίντεο (θέλω να θυμάμαι την δική μου επιλογή), αλλά απ' ότι έχω διαβάσει, σκοτώνεις την Lisa και τους υπόλοιπους και κάνεις σεξ με την Citra. Εκείνη σε μαχαιρώνει (warrior's death) και υποννοεί ότι είναι έγκυος και πως το παιδί θα γίνει ο Ultimate Warrior (όχι ο wrestler ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα