Προς το περιεχόμενο

Far Cry 3

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ξέρει κανείς αν γίνεται να αγοράσουμε από κάπου τα δέρματα των ζώων γιατί βαριέμαι να κάνω τον κυνηγό???

δεν γινεται φιλε μου. καλο ειναι να προσπαθησεις να τα πιασεις ολα για να κανεις τις αναβαθμισεις κατευθειαν και να μην εχεις προβλημα μετα

μολις το τερματισα. μονο τα side missions εχω αφησει. εχω κανει ολα τα υπολοιπα. κανα 15ωρο μου πηρε συμφωνα με το save

citra εχεις και απο εμενα συγνωμη. δεν ειμαι προδοτης εγω. οι αλλοι ειναι :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειναι σε καποια σημεια του που τα γραφικα του ειναι φοβερα .Εχει γινει ομως φοβερη δουλεια και με τους χαρακτηρες που μιλανε και εκφραζονται και νομιζεις οτι βλεπεις ταινια .

τα γραφικα ειναι πολυ καλα μην ξεχναμε οτι ειναι και sandbox παιχνιδι παρολα αυτα παρα απο ομορφο , λεπτομερες ειναι και λογικα βαρυ , το shooting ειναι ικανοποιητικοτατο (αν και δε μου αρεσει που δε φθειρονται τα οπλα οπως και στο 2) ,το stealth δουλευει σχετικα καλα (ειδικα σε σχεση με το 2)

σε γενικες γραμμες προκειται για ενα παρα πολυ καλο παιχνιδι που αν και εγινε πιο ευκολο σε σχεση με το προκατοχο του , στο συνολο του βελτιωθηκε και δεν εχει πλεον ολα εκεινα που μας ενοχλησαν στο 2

δε βιαζομαι καθολου να το τελειωσω μια και το βρισκω απολαυστικοτατο

• Like 2

τα γραφικα ειναι πολυ καλα μην ξεχναμε οτι ειναι και sandbox παιχνιδι παρολα αυτα παρα απο ομορφο , λεπτομερες ειναι και λογικα βαρυ , το shooting ειναι ικανοποιητικοτατο (αν και δε μου αρεσει που δε φθειρονται τα οπλα οπως και στο 2) ,το stealth δουλευει σχετικα καλα (ειδικα σε σχεση με το 2)

σε γενικες γραμμες προκειται για ενα παρα πολυ καλο παιχνιδι που αν και εγινε πιο ευκολο σε σχεση με το προκατοχο του , στο συνολο του βελτιωθηκε και δεν εχει πλεον ολα εκεινα που μας ενοχλησαν στο 2

δε βιαζομαι καθολου να το τελειωσω μια και το βρισκω απολαυστικοτατο

Καλα σε σχεση με το 2 η μερα με την νυχτα .Νομιζω παντως οτι ειναι και το κορυφαιο απο την τριλογια ,αν και δεν θελω να αδικησω το πρωτο επειδη ηταν και πιο παλιο και το ειχα παιξει και στο 360 .Θυμαμαι δεν μου ειχε κανει τοτε ομως καλη εντυπωση ...Για το 3 ομως σκεφτομαι να ριξω την ψηφο μου για το καλυτερο παιχνιδι της χρονιας .Αφου το τελειωσω ομως θα αποφασισω ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρέπει να το δεις σε 2560*1440 maxed out + graphics mod ;)

http://www.gamespot.com/far-cry/reviews/far-cry-review-6092042/

http://uk.ign.com/games/far-cry/pc-482383

http://uk.pc.gamespy.com/pc/far-cry/506075p1.html

Επεξ/σία από phanispal
  • Like 1

• Moderators

Το πρώτο όταν είχε βγει στο 360 δεν ήταν που σου έδινε και κάτι δυνάμεις;

Δεν ήταν ακριβώς το ίδιο με του PC νομίζω. (από τότε η Ubisoft το σκεφτόταν οι ήρωες να έχουν special powers φαίνεται :P)

• Moderators

To τελειωσα χθες το βραδυ ...Πολυ καλο .

Την Citra την εγραψα στα @@ μου .Ας μου πει καποιος στην αλλη επιλογη πως τελειωνει

Δεν το έχω δει το βίντεο (θέλω να θυμάμαι την δική μου επιλογή), αλλά απ' ότι έχω διαβάσει, σκοτώνεις την Lisa και τους υπόλοιπους και κάνεις σεξ με την Citra. Εκείνη σε μαχαιρώνει (warrior's death) και υποννοεί ότι είναι έγκυος και πως το παιδί θα γίνει ο Ultimate Warrior (όχι ο wrestler :P).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...