xtrmsnpr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Καποιος μου χάκαρε τον λογαριασμό μου στο Uplay.Μπορεί να είναι και απο δω μέσα.Αεισιχτίρι να πουμε. :Ο ? δεν ξέρω πόσοι το είδατε τί λέει το παιδί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Να υποθεσω οτι παιζεις με τον τελευταιο driver της nvidia που ειναι ο 310.70,σωστα? Επισης διαβαζω οτι μπορει να σε βοηθησει να βγαλεις το Vsync και OFF το SSAO,δοκιμασε ετσι και πες μας. Ναι με αυτους τους drivers παιζω .Το Vsync παντα off το εχω .Τωρα βεβαια παρατηρω οτι οταν ατενιζω τα τοπια στο campaign εχει frame drops γιατι μειωνεται το gpu usage .Υπηρχε μια κατασκηνωση σε μια αποστολη που ανεβοκατεβαινε συνεχεια αλλα μετα επανηλθε στο 98%.Εσυ με την NVidia τι παρατηρεις απο gpu usage ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Καποιος μου χάκαρε τον λογαριασμό μου στο Uplay.Μπορεί να είναι και απο δω μέσα.Αεισιχτίρι να πουμε. εγώ είμαι, και τώρα πίνω mochito με τον χαρακτήρα σου και γελάω 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fever25 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 :Ο ? δεν ξέρω πόσοι το είδατε τί λέει το παιδί. Καποιος μου χάκαρε τον λογαριασμό μου στο Uplay.Μπορεί να είναι και απο δω μέσα.Αεισιχτίρι να πουμε. Μωρέ το είδαμε τί λέει, απλά εκτός από την αναφορά του συμβάντος, δεν δίνει άλλα στοιχεία για να καταλάβουμε τί ακριβώς έγινε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Πάντως friend invite δεν μου είχε έρθει που μου είπε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OROKUSAKI Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Το τερματισα σημερα. Εφτασα 100% εξερευνησα ολο νησι και εκανα ολα τα sidequests Πολυ καλο το παιχνιδι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Τους έσφαξες όλους όπως πρέπει ή σου ξέφυγε κανείς? Ζώο ζωντανό έμεινε στο νησί? 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 να φανταστώ και όταν αφοδεύεις τους ενημερώνεις όλους τους δικούς σου το progress σου και το πως τα πήγες ε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Λοιπόν όλα εντάξει λύθηκε η παρεξηγηση.Νόμιζα οτι ένα παιδί απο δω μέσα που έκανα invite ,μου βρήκε τον κωδικό αλλά τελικά έκανα λάθος.Τεσπα έβαλα έναν πάρα πολύ δύσκολο κωδικό τώρα και είμαι οκ τώρα. BTW το τερμάτησα και γω το παιχνίδι με 40% game progress.Ξεκλείδωσα και όλον τον χάρτη. Σημέρα θα συνεχίσω και τις υπολοιπες μικροαποστολές Το μόνο που δε μου άρεσε ήταν οτι στο τέλος του κοψε το ένα δάχτυλο του Jason και ξενέρωσα άσχημα .Κρίμα γιατι ο πρωταγωνιστής (για μένα )δε θέλω να παθαίνει τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 το τερματισα χωρίς να σκοτώνω ζώα για να κάνω αναβαθμίσεις. μόνο το ΑΚ-47 είχα με 60 σφαίρες και 2 κουτάκια για ενέργεια. από δω και πέρα έχει κυνήγι, άνοιγμα σε όλες τισ κεραίες και ότι άλλο έχει μείνει. gran theft auto safari από δω και πέρα. σχετικά μικρό παιχνίδι στο σενάριο με μεγάλα και σπαστικα βιντεάκια. Υ.Γ. εγώ στο τελος διάλεξα να κρατήσω τουσ δικούς μου ανθρώπους. εξάλλου για πάρτη τουσ έτρεχα σε όλο το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 ΌΧΙ SPOILERS ρε παιδιά!Βάζετε τα σε κουτάκια.. καλά πως το τέλειωσες χωρίς να ανοίξεις τις κεραίες...γιαυτό ήταν μικρό πάνθηρα έλεος ρε συ τι ναι αυτά που λες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 ΌΧΙ SPOILERS ρε παιδιά!Βάζετε τα σε κουτάκια..καλά πως το τέλειωσες χωρίς να ανοίξεις τις κεραίες...γιαυτό ήταν μικρό μόνο την πρώτη ανοιξα. την ζητούσε το παιχνίδι. δούλεψα και λίγο σναιπερ αλλά επιδι είχε λίγες σφαίρες προσαρμόστηκα στο ΑΚ-47. από ζώα σκότωσα μόνο σε αυτοάμυνα. αμα τα ξεκλειδώσω όλα και το αρχίσω απ την αρχή στο ποιο δύσκολο επίπεδο θα τα εχω όλα ξεκλειδωτα ? με ενδιαφέρουν ποιο πολύ τα όπλα με τισ αναβαθμίσεις τουσ και τα ζοναρια που βάζω τισ σφαίρες. Α! και να εχω 4 όπλα απ την αρχή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Θελει update παντως το παιχνιδι .Δεν μου αρεσει με full ρυθμισεις να παιζει με 50fps avg .Τι πραγματα ειναι αυτα ? Επισης απο οτι βλεπω και στο scaling σε cross ,sli ειναι πολυ κακο .Διαβασα οτι στο παιχνιδι εχει δοθει πολυ εμφαση στα φυτα ,χορτα κτλ σαν λεπτομερεια με αποτελεσμα να βαραινει πολυ .Παντως δεν μπορω να καταλαβω παιχνιδια σαν το bf3 ή το skyrim που εχουν καλυτερα γραφικα να τρεχουν απροβληματιστα και το fc3 να ζοριζεται σχετικα παντα με τα υπολοιπα .Να μας το εξηγησει καποιος ειδημων .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Σε πόσα περίμενες να παίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Σε πόσα περίμενες να παίζει? Κοιτα να δεις ,θα ημουν ευχαριστημενος 60-70 οπως στο bf3 αλλα επειδη το bf3 ειναι πιο καλο παιχνιδι για το fc3 ειχα την απαιτηση 70-80.Δεν δικαιολογουνται δηλαδη για μενα πουθενα αυτες οι απαιτησεις που εχει .Επειτα 40% cpu usage ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα