Vole Maulder Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Ναι εννοούσα όχι τόσο scripted edit: Εν τω μεταξύ κάτι που μου χτύπησε άσχημα. Πώς γίνεται ο τύπος στην αρχή να είναι σαν κλασικός Ελληνάρας τρόμπας (εκεί που βρίσκει το Kalasnikov) και ξαφνικά να γίνεται commando? Υποτίθεται πως είναι στο νησί 2 χρόνια ήδη όταν διαδραματίζεται το παιχνίδι. Επιπλέον...video game Ολα αυτά που έκανε ο Freeman έστεκαν γι' αυτό που ήταν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nodas_21greek Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Ολα αυτά που έκανε ο Freeman έστεκαν γι' αυτό που ήταν; Πλάκα κάνεις, έτσι; Έχω έναν ξάδερφο θεωρητικό φυσικό και μου έλεγε ότι έτσι είναι όλοι!!! :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 το πρώτο ήταν epic παιχνίδι όταν είχε βγει κατ'εμέ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Εννοείται, αφού ήταν CryTek Τι γραφικά είναι αυτά ρε..Πω.. http://www.youtube.com/watch?v=J6gnOVJsCsM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Psn3IuH_B0s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Navu Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Σεπτέμβριο? WTF? Θα ήθελα και κάνα πιο δυνατό κουμπούρι και μεγαλύτερη ποικιλία από το σπαστικό Kalashnikov... Θα ξαναπαίξω το FarCry1 για 7825693745693402121 φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 εμενα μπορειτε να μου εξηγησετε στο FarCry1 που κολλαγαν τα τερατα κοντα στην μεση του παιχνιδιου???απο το πουθενα εμφανιζονταν τερατα και μετατραπηκε το παιχνιδι σαν το doom! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Busdarovas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 εμενα μπορειτε να μου εξηγησετε στο FarCry1 που κολλαγαν τα τερατα κοντα στην μεση του παιχνιδιου???απο το πουθενα εμφανιζονταν τερατα και μετατραπηκε το παιχνιδι σαν το doom! Πιπέρι... Δε λέμε τέτοιες κακές λέξεις μπροστά σε Far Cry fanatics...χαχαχα Για να σ΄απαντήσω κιόλας στο ερώτημα, να σου πώ ότι τα τέρατα προήλθαν από τις μεταλλάξεις λόγω των πειραμάτων που γινόντουσαν στο νησί. Το trailer του 3 πάντως αφήνει θολό το τοπίο και δεν εξηγεί και κάτι ιδιαίτερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Πιπέρι... Δε λέμε τέτοιες κακές λέξεις μπροστά σε Far Cry fanatics...χαχαχα Για να σ΄απαντήσω κιόλας στο ερώτημα, να σου πώ ότι τα τέρατα προήλθαν από τις μεταλλάξεις λόγω των πειραμάτων που γινόντουσαν στο νησί. Το trailer του 3 πάντως αφήνει θολό το τοπίο και δεν εξηγεί και κάτι ιδιαίτερα... στο farcry 2 δυο υπηρχνα τερατα??στο 3? σας ρωταω γτ δεν μαρεσουνε καθολου παιχνιδια με ζομπι/τερατα μου την δινουνε στα νευρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Τι γραφικά είναι αυτά ρε..Πω.. Δεν είναι CGI trailer...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Ναι, αλλά είναι από τα καλύτερα CGI που έχω δει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 υπομονή μέχρι το Diablo 3? βέβαια στα CGI videos εκεί δεν πρόκειται να είμαστε αντικειμενικοί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Θα κλάψουν μανούλες με τα CGI του D3 Psycho στο πα και χθες ρε είσαι νουμπάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Από system requirements διέρρευσε τίποτα παιδιά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 υπομονή μέχρι το Diablo 3? Μπα, έχω δει πολύ καλά CGI και από Blur (την εταιρεία). Δεν με εντυπωσίασε τόσο του FC3. Αλλά φαίνεται ενδιαφέρον απ' όσα βλέπουμε in-game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα