BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=rAXTZmNG34c LoooooL! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Για όσους το παίζουν με SweetFX http://www.dsogaming.com/news/far-cry-3-comparison-sweetfx-vs-vanilla-versions/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ πάντως από τεχνικής απόψεως είμαι λίγο απογοητευμένος.Και μάλιστα μετά από πολύ καιρό από pc game.Μπορεί να μου βγάζει καλά fps αλλά γενικά η αίσθησή του είναι choppy.Από τα γραφικά του δεν τρελάθηκα, βαρύ είσαι σε σχέση με άλλα σύγχρονα, stuttering μου βγάζει και έχω ξενερώσει.Η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν το έχω αγοράσει.Σε κάποια από τις επόμενες μέρες θα το κάνω, αλλά φοβάμαι ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στην απόδοσή του.Κρίμα γιατί είναι καλό συνολικά σαν παιχνίδι.Είχα χρόνια να φάω ξενέρωμα από τεχνικής απόψεως από pc game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Με τι VGA; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Vtx 7970 Αποστολή από το Insomnia App εξετελέσθη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 http://youtu.be/HBqDkmChp8s μην σου τύχει! Δείτε τα από την αρχή τι τραβάει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Που τους βρισκουν κιολας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Που τους βρισκουν κιολας. mclovin από το badass την ταινία http://youtu.be/P0NWq5dFMH8 + ότι ο vas που βλέπουμε είναι όντως ο ηθοποιός που δανείζει την φωνή του,στον ingame χαρακτήρα .Michael Mando Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δε τα χα δει αυτα .Τι κανουν οι ανθρωποι για το promotion παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 + ότι ο vas που βλέπουμε είναι όντως ο ηθοποιός που δανείζει την φωνή του,στον ingame χαρακτήρα .Michael Mando Τι μου θύμησες... Έβλεπα ένα ντοκιμαντέρ προχθές, και την αφήγηση την έκανε ο Nick από το Left 4 Dead 2. Περίεργη αίσθηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 O Michael Mando (Vaas) πάντως και in-game και στα real life videos φαίνεται να το απολαμβάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Με 7950 1140/1650 τα clocks,ολα ultra max settings,SSAO και 4x msaa , με 1 λεπτο bench απο το Fraps ,βολτα με το αυτοκινητο οπου παιρναω απο διαφορα μερη Average 53fps. To παιχνιδι ειναι πανεμορφο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titanomaxos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Με 7950 1140/1650 τα clocks,ολα ultra max settings,SSAO και 4x msaa , με 1 λεπτο bench απο το Fraps ,βολτα με το αυτοκινητο οπου παιρναω απο διαφορα μερη Average 53fps. To παιχνιδι ειναι πανεμορφο! To τρεχεις απο το Far cry dx11.exe γιατι αλλιως δεν το τρεχεις σε DX11.... με χ4MSAA ξεχνατο το 53αρι σε dx11! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Μπορεί να παίζει κι αυτός σε 1280*1024. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δεν εχω πατησει ποτε κλικ στο εικονιδιακι του Dx9 την Dell 2312 εχω, τι 1280x1024 λετε xD Ωστε θελετε photos or never happen εε??Απιστοι !! Θα τις εχετε σημερα το απογευμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα