BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Εχει κανείς save game files απο την 15 mission του main story?Του Deluxe Edition ?(Απο αγορασμένο πάντα)Γιατί βαριέμαι πραγματικά να το παίξω απο την αρχη. ε? ε?
Millennium Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gp7by1ZuN-Q 2
Antwni Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Για αυτό ξεκωλόνονται οι κάρτες γραφικών μας...
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Εχει κανείς save game files απο την 15 mission του main story?Του Deluxe Edition ?(Απο αγορασμένο πάντα)Γιατί βαριέμαι πραγματικά να το παίξω απο την αρχη. ε? ε? κάτι ρώτησα
MoviemakerGr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 The End > Save your friends < Congrats
aekoriginal21 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Οι κατέχοντες καρτών 6xxx παίζουν ικανοποιητικά το game; Eγώ για να είμαι άνετος στα frames αναγκάζομαι να παίζω σε low-medium στις ρυθμίσεις με την 6950. Πολύ απαιτητικό, έχει βρεί κανένας τίποτα να βελτιώνει την απόδοση;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Με αυτές τις ρυθμίσεις παίζω χωρίς κολλήματα με το σύστημα της υπογραφής. Δεν ξέρω πόσα frames έχω αλλά το παιχνίδι πάει πολύ στρωτά:
Δεινόσαυρος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δεν μετράω, ευτυχώς έχω ξεφύγει από αυτή τη λογική. Αφού δεν έχω κολλήματα ή άλλα θέματα είμαι μια χαρά. Ο καθένας βέβαια έχει τις δικές του απαιτήσεις και συνήθειες. 1
SlackulatoR Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Καλό θα ήταν όμως όταν γράφεις κάτι τέτοιο όπως το post με τα settings να δίνεις fps για να μην πάει ο άλλος και αγοράσει 6870 νομίζοντας πως θα παίζει με 60fps σε αυτές τις ρυθμίσεις. Γι'αυτόν τον λόγο και κανέναν άλλο είναι σημαντικό να λες πόσα frames βγάζεις με αυτές τις ρυθμίσεις/σύστημα. 1
Heatspreader Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δεν μετράω, ευτυχώς έχω ξεφύγει από αυτή τη λογική. Αφού δεν έχω κολλήματα ή άλλα θέματα είμαι μια χαρά. Ο καθένας βέβαια έχει τις δικές του απαιτήσεις και συνήθειες. Είναι μεγάλη δουλειά να μπορείς να μην μετράς. Gamer κατά τη γνώμη μου, είναι αυτός που παίζει παιχνίδια και δεν είναι καρφωμένος στα FPS. +1 από εμένα. Έχω ανοιχτώ το MSI Afterburner, απλά για να έχω έναν μπούσουλα, αλλά θα προσπαθήσω να το καταργήσω. 2
Δεινόσαυρος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Καλό θα ήταν όμως όταν γράφεις κάτι τέτοιο όπως το post με τα settings να δίνεις fps για να μην πάει ο άλλος και αγοράσει 6870 νομίζοντας πως θα παίζει με 60fps σε αυτές τις ρυθμίσεις. Γι'αυτόν τον λόγο και κανέναν άλλο είναι σημαντικό να λες πόσα frames βγάζεις με αυτές τις ρυθμίσεις/σύστημα. Πολύ σωστός αλλά νομίζω ότι ήμουν ξεκάθαρος.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Το τερμάτισα το στόρυ. Sorry Citra, αλλά η Lisa είναι πιο cute (και λιγότερο περίεργη), τα λέμε!
xaralas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Με μολις 5 ωρες ειναι ΜΑΓΕΙΑ το fc3. Ειμαι σε διλλημα ομως, να το συνεχισω με medium ρυθμισεις ή να περιμενω να αναβαθμισω την καρτα γραφικων για να το απολαυσω σε ολο το μεγαλειο του; Χμμμμμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα