Προς το περιεχόμενο

Far Cry 3

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ολα καλά δουλέυει κανονικά το αγορασμένο far cry 3. Η μόνη μλκια είναι οτι πρέπει να το παίξω απο την αρχή πάλι μιας και έχουν άλλη μορφή τα extensions του save αρχείου. Αρργγγκ!και είχα φτάσει στην 14 mission του story

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν χρειάζεται κρακεράκια.

Τα μαγαζιά που το πουλάνε φτηνά,σου δίνουν και το ubisoft download manager,και το κατεβάζεις από εκεί το παιχνίδι(legit),και μετά όταν πας να μπεις στο game σου ζητάει το cd-key και έτοιμο!

και εγω ετσι το κατεβασα. κατεβαζα με 1.4 mb/s και κατεβηκε πολυ γρηγορα. περασα τα cream-crackerakia και ολα κομπλε. ευκολα και γρηγορα

και εγω ετσι το κατεβασα. κατεβαζα με 1.4 mb/s και κατεβηκε πολυ γρηγορα. περασα τα cream-crackerakia και ολα κομπλε. ευκολα και γρηγορα

Μα δεν θέλει κρακ λέμε!Δν ξέρω τί κατέβασες.Αλλά αν το πήρες από τα φτηνά μαγαζιά,σου δίνουν αν όχι όλα,τον UDM.Και το κατεβάζει από τους servers της ubi.Και μετά γίνεται redeem το κλειδί μέσα στο uplay.Και το κατεβάζεις από κει όποτε θέλεις μετά από format πχ ή reinstall. ή κρατάς τον installer.

• Like 1

Μα δεν θέλει κρακ λέμε!Δν ξέρω τί κατέβασες.Αλλά αν το πήρες από τα φτηνά μαγαζιά,σου δίνουν αν όχι όλα,τον UDM.Και το κατεβάζει από τους servers της ubi.Και μετά γίνεται redeem το κλειδί μέσα στο uplay.Και το κατεβάζεις από κει όποτε θέλεις μετά από format πχ ή reinstall. ή κρατάς τον installer.

@gavros10 ναι αλλά ετσι δε μπορείς να παίξεις Online ιμο :P

γκουχου, δεν το αγορασα ακομα. ειπα να το τεσταρω για να δω αν το παρω αλλα εχω κολλησει

βασικα με αλλο cream-cracker μπορεις να παιξεις multiplayer

@gavros10 ναι αλλά ετσι δε μπορείς να παίξεις Online ιμο :P

ε μα ναι έτσι νομίζω και γω,δηλαδής..

Για βάλε τους τελευταίους 12.11 και το Cap 2 τους, αφού βοηθάνε στο FC3.

θέλω coop με τον GhostRiderLSOV

Αν το παρω απο αυτα, το single player παιζεται κανονικα offline;

Αν το παρω απο αυτα, το single player παιζεται κανονικα offline;

ναι εννοείτε.Θα το γράφουν ότι θα σου δίνουν το UDM.Βασικά είναι πάντα online,γιατί έχει stats και έκανα κάτι trials και είχε τους φίλους μου εκεί :P

έχεις pm .

• Like 1

Το multi του λεει τελικα?

TDM που έπαιξα ούτε ζέστη ούτε κρυο.Περίεργη αίσθηση,διαφορετικό από το 2,και πιο μικρές πίστες σίγουρα!!

--

Πάντως το παιχνίδι μου θυμίζει την ταινία, the beach !!Φίλοι πάνε εκδρομή,χάνονται,πειρατές,φυτείες,ναρκωτικά,κυνήγι..Μου θυμίζει πολύ την ταινία..Την βάζω να την δω κιόλας :D .

• Like 1

TDM που έπαιξα ούτε ζέστη ούτε κρυο.Περίεργη αίσθηση,διαφορετικό από το 2,και πιο μικρές πίστες σίγουρα!!

--

Πάντως το παιχνίδι μου θυμίζει την ταινία, the beach !!Φίλοι πάνε εκδρομή,χάνονται,πειρατές,φυτείες,ναρκωτικά,κυνήγι..Μου θυμίζει πολύ την ταινία..Την βάζω να την δω κιόλας :D .

περνα και απο το αντιστοιχο τοπικ μετα :)

μου θυμιζει και λιγο dead island. διασκεδαση με φιλουσ κλπ και ξαφνικα ολα χαλανε. την μια με ζομπι και την αλλη με απαγωγεις

--

καλο το story αλλα το ηθελα με μηχανη γραφικων crysis1-2 και χωρις αγοραζω-πουλαω και τα μπλα μπλα με τον καθενα.

Σήμερα το έβαλα και έμεινα με ανοιχτό το στόμα από τα γραφικά. Με τρόμαξε λίγο στην αρχή το rpg στοιχείο, αλλά φαίνεται να το συνηθίζω. Οι χαρακτήρες είναι φοβεροί και προσεγμένοι.

Να είχα μια GTX 680 με νεράκι...

Η απόδοση του πιστεύω ότι είναι πολύ καλή γι' αυτά που βλέπω στην οθόνη. Παίζει μεταξύ 30-42fps. Όχι άσχημα για 5870.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...