Προς το περιεχόμενο

Far Cry 3

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το stuttering τελικά φεύγει αλλάζοντας τις ρυθμίσεις του gpu max buffered frames.

Κάτι άλλο τώρα: αν το τρέχω από το farcry3.exe δεν θα έχει dx11;Γιατί έχω το εξής πρόβλημα.Αν βάλω το sweetfx με το farcry3_d3d11.exe βλέπω μαύρη εικόνα και απλά ακούω ήχο.Αν το τρέξω από το farcry3.exe λειτουργεί κανονικά το sweetfx, αλλά δεν έχω τα saves γιατί το είχα ξεκινήσει με το farcry3_d3d11.exe (άλλο περίεργο και τούτο).Καμιά ιδέα κανείς;

drivers ???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τους 12.11 έχω με το τελευταίο profile που έβγαλαν.Πιο πολύ μου φαίνεται πως πρέπει να περιμένω για νεότερη έκδοση του sweetfx παρά για νέους οδηγούς. :P

Παίζοντας περίπου 5ώρες συνεχόμενα,μπορώ να πω ότι μου άρεσε το παιχνίδι αρκετά.Άφησα λίγο στην άκρη την αποστολή,και χαζεύω στο νησί,φτιάχνοντας και πίνοντας ματζούνια μαγικά :P .

Όμορφα γραφικά,το gameplay το βρήκα σχεδόν το ίδιο με το προηγούμενο αλλά πιο έξυπνο τουλάχιστον.Ο ήχος σα να έχει κάποια θεματάκια,πχ η βροχή δεν ακούγετε,ούτε οι βροντές.Και οι φωνές των πειρατών,αντιχούν από παντού,ενώ είναι πχ αριστερά από πάνω μου.

Λείπουν κάποια πράγματα,τα οποία τα συμπληρώνει το crafting.Δεν μου άρεσε που τα σύννεφα είναι στατικά,και η διάρκεια μέρας/βράδυ είναι μικρή..Στο 2 θυμάμαι πως ο ήλιος και το φεγγάρι κουνιόταν,τώρα σα να είναι στατικά.Φωτιά δεν έχω βάλει ακόμα σε τίπότα,αλλά πείτε μου πως ΝΑΙ γίνεται να κάψω όλο το δάσος :lol: .Στο 2,είχα κάψει τα πάντα με το φλογοβόλο,ότι έβλεπα το έκαιγα.

Το multiplayer οκ,έπαιξα TDM,απλά οκ,όμως έκανα τον χαβαλέ μου.

Πιο πολύ τριγυρνώ με το mp5+silencer+red dot/ bow+red dot/ sniper 700(αν το λένε έτσι), και είμαι οκ!Αλλά μου σκάνε οι ύαινες που τις ξεχνάω συχνά πυκνά,ααα.....και τα φίδια :P

http://www.youtube.com/watch?v=ewRjZoRtu0Y

Μπορεις να εχεις δυο οπλα συγχρονως γιατι εγω μονο ενα εχω και εχω βγαλει και 5-6 αποστολες....

πρεπει να κανεις craft το pounch για να εχεις πιο πολλα οπλα. εγω εχω 4

επαιξα την πιστα με την μαριχουανα. ενταξει respect. αν και επρεπε να παρουμε και εμεις λιγη :-)

οταν αρχιζε να παιζει σε αυτη την αποστολη ενα απο τα αγαπημενα μου dubstep "Τραγουδια" τρελαθηκα. σχεδον στο φουλ ηταν τα ηχεια χαχχαχαχα

λεω για αυτο το επος. http://www.youtube.com/watch?v=PR_u9rvFKzE

απο την στιγμη που ενα τετοιο παιχνιδι ενω καις μαριχουανα σου βαζει ΜΟΝΟ αυτο το τραγουδι προσκυνω. κανει το παιχνιδι ακομα πιο επικο

• Like 3

macaqueb.jpg

Παμέγιστε άρχοντα SlackulatoR πως κατάφερες και σκότωσες τον τρισκατάρατο μακάκο, αυτοί στο amanaki village σε τρολλάρουν πηγαίνοντας γύρω γύρω οπού δε γίνεται χρήση όπλων. Σε παρακαλώ μεταλαμπάδευσε λίγο απο την βαθιά γνώση σου B)

• Like 1

Πώς όρισες το GPU Max Buffered Frames;

Εννοείς τι τιμή έβαλα ε;Είτε 2 είτε 3 το βάζω και έχει περιοριστεί πολύ το stuttering.Νομίζω όμως ότι δεν έχει εξαφανιστεί.Οπότε μερικές φορές πειραματίζομαι.Είτε το βγάζω εντελώς είτε το βάζω στο 5, αλλά μετά από λίγο έχω πάλι σοβαρό πρόβλημα.Δεν ξέρω, με έχει ξενερώσει πολύ αυτό το θέμα γιατί γενικά βγάζει καλά frames, αν και το θεωρώ βαρύ σχετικά για τα γραφικά του.

Πάντως μετά από μια μικρή έρευνα στο net είδα που προτείνουν όλοι αυτή η τιμή να είναι μικρή, αν όχι απενεργοποιημένο εντελώς.Μέχρι 3 λένε.Τώρα πως δουλεύει αυτό το σύστημα θα σε γελάσω.

Με το GPU max buffered frames, η κάρτα υπολογίζει τα καρέ και εμφανίσει στον χρήστη τα προηγούμενα που βασίζονται στον αριθμό που δώσατε. Κοινώς αν Χ τα frames και βάλετε 2, τότε σας εμφανίζει τα Χ-2 καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Έτσι καταφέρνει η GPU να υπολογίζει τα frames που δεν έχετε δει ακόμα και τα 'buffer-ίζει'. Γι αυτό και μειώνεται το stuttering (γιατί υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση που αντισταθμίζει το φαινόμενο του stuttering). Στην ουσία δηλαδή αν κουνήσετε το ποντίκι (και έχετε βάλει 2 στο GPU max buffered frames), η κάρτα θα σας εμφανίζει τα frames με καθυστέρηση 2 frames. Όπως είναι αυτονόητο, μεγάλοι αριθμοί επιφέρουν input lag.

• Like 1

Εγώ πάντως δοκίμασα να τα βάλω όλα στο low σε 2560*1440 και συνεχίζω να παρατηρώ microstuttering.

Τα έβαλα όλα στο ultra με το anti-aliasing στο 2x και μπορώ να πω ότι δεν είδα καμία διαφορά σε σχέση με πριν, τουλάχιστον στο συγκεκριμένο σημείο που έκανα βόλτες. Ούτε χειρότερα, ούτε καλύτερα.

Είμαι με τους 12.10 και το πρώτο cap. Α και το παιχνίδι είναι στην 1.02.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...