Alejandro Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 η black box το εχει ηδη το update Σοβαρά; Πού το είδες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 η black box εκδοση περιεχει το σπαστηρι απο reloaded που το σπαστηρι της reloaded δουλευει στο update 1.01 γιαυτο κ το εδινε η reloaded μαζι με το iso 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=hHiA8sI1Bjs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Αν γεμίσουν ταυτόχρονα το rucksack σου και το wallet σου και δεν μπορείς να craftάρεις μεγαλύτερο γιατί δεν έχεις το απαραίτητα υλικά, τί ακριβώς κάνεις; Δεν μπορείς να πουλήσεις τίποτα γιατί φυσικά το wallet σου είναι γεμάτο, ενώ ακόμη και να σκοτώσεις τα απαραίτητα ζώα για το crafting, δεν μπορείς να κάνεις loot !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaLsAmoMenos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δεν μπορείς να πετάξεις πράγματα από το σάκο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δεν παίζει να μη γίνεται με κάποιο τρόπο, θα 'ταν τρελό fail. Βαριέμαι και να το ψάξω όμως παρόλο που και σε μένα αυτό έχει συμβεί νομίζω :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Αν γεμίσουν ταυτόχρονα το rucksack σου και το wallet σου και δεν μπορείς να craftάρεις μεγαλύτερο γιατί δεν έχεις το απαραίτητα υλικά, τί ακριβώς κάνεις; Δεν μπορείς να πουλήσεις τίποτα γιατί φυσικά το wallet σου είναι γεμάτο, ενώ ακόμη και να σκοτώσεις τα απαραίτητα ζώα για το crafting, δεν μπορείς να κάνεις loot !! Μπορείς είτε να πετάξεις τα πράγματα απο τον σάκο είτε να τα πουλήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δεν μπορείς να πετάξεις πράγματα από το σάκο; Το παιχνίδι το παίζει ο αδερφός μου και δεν ήξερε τί σημαίνει το 'Discard'. Τώρα που το είδα, του το εξήγησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Το παιχνίδι το παίζει ο αδερφός μου και δεν ήξερε τί σημαίνει το 'Discard'. Τώρα που τον κοπάνησα, το έμαθε. Fixed. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Το single player είναι πάρα πολύ καλό. Αν σας αρέσουν τα open world fps με rpg elements μη χάσετε αυτό το game. Story που δεν απευθύνεται σε 12χρονά και στρατόκαβλους πολύ καλά voice overs - acting loot παντού - collectathon, (αν και κάπως κουραστικό απο ένα σημείο και μετά) και κυρίως τρομερή φάση με το wild life. Είναι σα να παίζεις sandbox ένα crocodile dundee game. To multiplayer (τo coop δηλαδή) δε το έχω δοκιμάσει ακόμα. Αν κανείς ενδιαφέρεται ας μου στείλει pm να τον κάνω add στο noobiplay. BTW για κάπου 5-6 ώρες μετά το launch είχαν πέσει οι servers και δε μπορούσες να παίξεις ούτε single player.. Σας θυμίζει κάτι αυτό? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Πάντως τα ελάφια στις παραλίες είναι όλα τα λ7 :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 οντως το game ειναι πολυ καλο το εχω λιωσει,καιρο ειχα να ασχοληθω τοσο πολυ με game,να ψαχνω ολα τα μυστικα κτλ εννοω.παντως τα σημαντικα αντικειμενα για craft που τα βρισκεις μονο μια φορα στο παιχνιδι συνηθως απο αποστολες κυνηγιου δν μπορεις ουτε να τα πεταξεις ουτε να τα πουλησεις,τωρα αν δν παρεις το πετσι απο τα σπανια ζωα που νομιζω τα βρισκεις μονο μια φορα οπως μαυρος πανθηρα χρυση τιγρη κτλ δν ξερω αν μπορεις να κανεις το τελικο craft σε wallet κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polonos1313 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Καλημερα...Με 7870 χτυπαω θερμοκρασιες 65-68 και τον ανεμιστηρα 55%...Στα υπολοιπα παιχνιδια ειναι κατω απο 62 και με 40% στροφες....Επισης με ολα full σε 1680X1050 και φιλτρο 8Χ τα fps γονατιζουν γυρω στα 28...Μηπως φταιει οτι τα εχω ενεργοποιημενα απο τον Catalyst και οχι με βαση το application settings; Κάτι παίζει..... Με την ίδια κάρτα και όλα στο μαξ στην ίδια ανάλυση με σενα έχω 45-52 frames με Catalyst 12.8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 με το laptop της υπογραφης μου το παιζω ολα full σε dx11 1080p εκτος απο msaa που ειναι off κ εχω average 45 fps με τους 12.11 beta 8!!παρα πολυ καλο game!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Ενω και σε μένα τρέχει πολύ καλά όταν είμαι in car εχω frame drop με αποτέλεσμα να λαγκάρει Εχω τους 12.10 σε 2X 5770 crossfire και με ανάλυση 1680Χ1050 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα