qsis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 fps καρφωμενο στα 30 μαλλον ειναι πιο ενοχλητικο στο ματι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Παντως ρε παιδια εγω crossfire ΔΕΝ βλεπω να υποστηριζει.Δηλαδη εκει που με μια καρτα θα ημουνα στα 45 frame με το cf αντε να παει στα 50-52.Οι καρτες παιζουν γυρω στα 55 τα 100 και οι δυο,ενω με μια 100αριζει.Τωρα για 7 frame στην καλυτερη τσαμπα το ρευμα που καιει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Κι εγώ έτσι πιστεύω, γι' αυτό είπα μήπως βγει κανα CAP και βελτιωθεί η κατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Οποτε αναμονη μπας και βγει κανα cap,ετσι και αλλιως προεχουν αλλα παιχνιδακια τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Πάντως δε με «κρατάει» το παιχνίδι, ίσως να ευθύνομαι εγώ, αλλά αυτή την αίσθηση μου δίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Μιας και μιλαμε για cap.Ουτε παραγγελια να το χαμε. http://www.guru3d.com/files_details/amd_catalyst_application_profile_12_11_cap1_download.html Και οι 12.11 εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Ε ναι, φαίνεται να χρειάζεται. Για να δούμε και για τι ποσοστό βελτίωσης μιλάμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Το δοκιμασα.Μεσα σε ενα σπιτι βελτιωσε αρκετα τα πραγματα.Δηλαδη ανετα πανω απο 60 frame,με χρηση των καρτων γυρω στα 70 φευγα τα 100.Με το που βγηκα η χρηση βουτηξε στα 50 τα 100 και τα frame οπως και πριν με την διαφορα οτι βλεπω λιγο πιο συχνα κατι 57αρια.Μπουρδες δηλαδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Νταξ, έχεις 5870 κι εγώ 6870, δε μπορούμε να περιμένουμε πολλά δυστυχώς, λογικά οι 7**0 θα έχουν μεγαλύτερη βελτίωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Πάντως δε με «κρατάει» το παιχνίδι, ίσως να ευθύνομαι εγώ, αλλά αυτή την αίσθηση μου δίνει. Γινε πιο συγκεκριμενος .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Ξεφτιλα τελειως,παλιωσε το pcακι μου. Παντως αυτο και το assassins 3(ειδικα αυτο) πολυ καρτοφαγα.Παναθεμα την εταιρεια που σας εφτιαξε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Γινε πιο συγκεκριμενος .. Το 'χω βάλει αρκετές φορές αλλά δε με τραβάει να ασχοληθώ με τις ώρες, το βαριέμαι. Είναι κάτι σα συνονθύλευμα FPS-Assassin's Creed-Oblivion, που δεν είναι απαραίτητα κακό, απλά δε με έχει συγκινήσει μέχρι στιγμής. Σκοτώνεις κάποιον, κάνεις loot το πτώμα του, μαζεύεις χρήματα, κυκλοφορείς στο δάσος και στην πέφτουν δράκοι κομόντο. Θα του δώσω κι άλλες ευκαιρίες βέβαια, εδώ «το πάλεψα» με το 2 που από ένα σημείο και μετά δεν παλευόταν κατά τη γνώμη μου. Ξεφτιλα τελειως,παλιωσε το pcακι μου. Παντως αυτο και το assassins 3(ειδικα αυτο) πολυ καρτοφαγα.Παναθεμα την εταιρεια που σας εφτιαξε. Μια χαρά κρατάμε ακόμα (και για καιρό), απλά είναι λογικό να μένουμε πίσω σε τέτοια θέματα, όπως η υποστήριξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fever25 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Μιας και μιλαμε για cap.Ουτε παραγγελια να το χαμε. http://www.guru3d.co...1_download.html Και οι 12.11 εδω ρε φίλε, πάω να κατεβάσω το cap και με πετάει σε μία σελίδα με το μήνυμα 404 - Not Found.. Καμια ιδέα κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 http://www.guru3d.com/index.php?ct=files&action=download& Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fever25 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 http://www.guru3d.co...ction=download Το ίδιο ακριβώς μήνυμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα