Προς το περιεχόμενο

Far Cry 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει να μην εχει λεφτα για να παρει καινουργια οθονη οπως και εγω που εχω την 560 ti twin fronz ii oc με 19'' 1280χ1024.

εγω παντως νομιζα οτι επαιζες σε αυτη την αναλυση απο επιλογη

Δημοσ.

Δεν είναι οτι δεν έχω λεφτά για καινούργια οθόνη.... Απλά γιατί να πάρω καινούργια οθόνη ??? Για να λέω οτι είναι Full HD ??? Έχει 3 χρόνια που την πήρα....Αυτό έλειπε να παίρνω και οθόνη κάθε 2 χρόνια....

A ok τότε νόμιζα πως είχες πιο παλιά οθόνη

Δημοσ.

Μα από επιλογή παίζει εν μέρει.

Θα μπορούσε να φτιάξει πιο ισορροπημένο σύστημα, αλλά προτίμησε να τα δώσει σε όλα εκτός από την οθόνη.

Ναι μεν τα παιχνίδια τρέχουν καλύτερα, αλλά χάνει σε ανάλυση, aspect ratio κ.λπ.

• Like 2
Δημοσ.

Πραγματικά ούτε βιονικό ματι δε πιάνει τη διαφορά 1680*1050 vs full hd στις 22´-24´.Άσε που δε χρεοάζεσαι πανάκριβες gpu.

Να προσθέσω ότι το ανθρώπινο μάτι αναγνωρίζει μέχρι 24φπσ, etc...

• Like 1
Δημοσ.

Εστω και με λιγοτερα fps θα ειναι playble οποτε δεν νομιζω να εχω προβλημα εστω και με λιγοτερο απο 60 fps.

Playable θα είναι αλλά αν αρχίσεις τους συμβιβασμούς μετά σε παίρνει ο κατήφορος και δεν σταματάς.

• Super Moderators
Δημοσ.

Πραγματικά ούτε βιονικό ματι δε πιάνει τη διαφορά 1680*1050 vs full hd στις 22´-24´.Άσε που δε χρεοάζεσαι πανάκριβες gpu.

Ναι αν κάθεσαι κάνα μέτρο και βάλε από την οθόνη...

Να προσθέσω ότι το ανθρώπινο μάτι αναγνωρίζει μέχρι 24φπσ, etc...

που το θυμήθηκες :P

Δημοσ.

αν δεν θες να βλεπεις αποτομο frame drops apo 52 στα 45 που το καταλαβαινει το ματι οταν γινεται αυτο το βαζεις 30 κ παιζει μια χαρα το παιχνιδι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...