Προς το περιεχόμενο

Far Cry 3

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ενταξει βρε ikaruga, αναλογα και το παικτη

προσωπικα παντα σχεδον απολαμβανα τα sandbox

θελω να πιστευω οτι το far cry 3 θα ειναι το αγαπημενο μου παινχιδι της χρονιας , εχει ολα τα φοντα :P

ελπιζω να μη με απογοητευσει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Εγώ προσωπικά όταν έχω sandbox που είναι πρώτου προσώπου (βλέπε STALKER, Fallout 3), απλά το παίζω Mad Max, αν και βοηθάω κόσμο και στην τελική ξεχνάω το στόρυ και κάποια στιγμή πάω σε άλλο παιχνίδι και ο χαρακτήρας μου είναι ακόμα μόνος του στην Ζώνη/Post-Apocalyptic USA. :P

Σιγουρα ειναι γουστα αυτα αλλα ειναι δεδομενο οτι ολα σχεδον τα sandbox πασχουν απο το συνδρομο βαρεμαρας λογο ελειψης focus στην ιστορια και στη δομη του κοσμου. Παραδειγμα το Farcry 2 ειχε τραγικα προβληματα. Ησουν ο κανενας που βρεθηκε σε μια αφιλοξενη χωρα οπου ολοι σχεδον οι χαρακτηρες που εβρισκες ηθελαν να σε φανε μονο και μονο επειδη υπηρχες εκει μεσα. Καμια ιστορια, κανενα focus, γενικα τιποτα. Ελπιζω αυτα τα προβληματα να εχουν λυθει στο καινουργιο.

• Like 1

Από ότι είδα στο βίντεο αρκετές από τις ανοησίες του 2 διορθώθηκαν , λογικά θα άκουσαν τα παράπονα του κόσμου

Άμα δε το παίξουμε όμως δε μπορούμε να κρίνουμε

Και το rage για παράδειγμα φαινόταν ότι θα είναι καλό , αλλά ήταν πατάτα και το dishonored φαινόταν άλλο ένα παιχνιδάκι , αλλά αποδείχτηκε πολύ καλό τελικά .

Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia

• Like 1

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Ειναι η πρωτη φορα μετα το 2006 που ubiosft θα βγαλει την pc εκδοση καποιου παιχνιδιου της ταυτοχρονα με τις εκδοσεις των κονσολων, Πως το παθε? Καταλαβαν οτι αμα θελουν να εχουν οσο το δυνατον περισσοτερες πωλησεις στο pc θα πρεπει να το βγαζουν ταυτοχρονα και για pc?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...