kostacurtas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Dead Space 2 First Look Iron Man just got his ass handed to him; check out Isaac's new suit. Holy crap, Isaac Clarke's new threads are awesome. How awesome? He can fly. Yes, everyone's favorite space engineer is getting a new suit in Dead Space 2, EA and Visceral Games' next entrant in the third-person/survival horror franchise, and today, the PAX East audience got a sneak peak. At first, it was just some art of the new Metal Gear-looking suit (photos below – yes, we know that they're blurry), but then the panel brought out a very short, very exciting clip from Dead Space 2.
DimAslan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Υπάρχει σε όλες τις κονσόλες η δυνατότητα για keyboard + mouse; Ή έστω μόνο για mouse; Γιατί αν όχι, δεν ξέρω πώς μπορεί κάποιος να ανταπεξέλθει σε σκληροπηρυνικά FPS... κι αυτή η βλακεία με το 3rd Person... έλεος... λες και θέλω να βλέπω τον εαυτό μου να κινείται... και δεν είναι και καμμιά Lara Croft... Γιατί δεν βγάζουν και το Serious Sam για κονσόλα; Να δούμε εκεί πώς θα βγάλεις πέρα τις ορδές με το χαζοpad... Ή στο Modern Warfare 2, να χτυπάς με ακρίβεια 3 στόχους σε διαφορετικά μπαλκόνια ενώ προχωράς και καλύπτεις και τους δικούς σου...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Ωραία τερατάκια, η στολή ακόμα μου φαίνεται Iron Man πάντως και φαίνεται ότι θα έχει συνέχεια με την "Nicole".
chek2fire Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Η στολή είχε τον σκοπό της στο πρώτο μέρος καθώς ο ήρωας που είχες στην ουσία ήταν μηχανικος. Τώρα στο δεύτερο μέρος λογικά πρέπει να το έχουν ξεφτιλίσει το ύφος του και να το έχουν κάνει μια arcadia. Η ΕΑ μια φορά κάνει πειράματατισμούς με νέες ιδέες. Μετά πάει στα σίγουρα λεφτά.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Στην ουσία μηχανικός, αλλά repair δεν έκανε τίποτα, μόνο έκοβε. Τώρα πάλι θα είναι και νίντζα όπως φαίνεται.
kostacurtas Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Dead Space 2 site updated with visuals and some info The website for Dead Space 2 has been revamped, and it is loaded with goodies to get you pumped for the sequel. You can light a blue flame for those lost in the “reprehensible terrorists attack” on the Ishimura; listen to an audio log from Isaac; download wallpaper for your phone or desktop; and of course, watch the video seen round the world before it was suppose to be, and when it was officially unveiled. Dead Space 2 is due for release sometime before the end of March 2011 for PS3, 360 and PC.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Isaac's facepalm κανείς;
ikaruga24 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Με χαλαει που πλεον αντι για στολη miner φοραει στολη Ninja Gray Fox 2.0.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Ρε dude ήταν engineer, ήταν. Μετά από 500 decapitations δεν θεώρησε πια μηχανικός
BaLsAmoMenos Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Ναι, αλλα του λειπει το σχολιο μου και θα ηταν πολυ μπαναλ να εμπενε απλα κατω απο quote.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα