Προς το περιεχόμενο

Dead Space 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι το είχα δει από χθες το βράδυ αλλά περιμένα μήπως ήταν κάποιο λάθος...

Μέχρι αυτή την στιγμή δεν υπήρξε καμία διευκρίνηση ή διόρθωση ότι θα βγει τελικά το παιχνίδι και για PC, οπότε αναμένεται μόνο για consoles και handhelds.

Δεν τους αδικώ βέβαια και πολύ καθώς το Dead Space έχει πουλήσει κάτω από 40,000 στο PC (στην Αμερική σύμφωνα με το NPD Group)...

Αν και δεν είναι απίθανο να βγει αργότερα στο PC.

...μέχρι τότε το θέμα μεταφέρεται στα Console Games.

• Απαντ. 407
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι, βέβαια και το 1 ήταν απλά μία μεταφορά από κονσόλα σε PC με χαρακτηριστικό τον τραγικό χειρισμό του, οπότε τα ήθελαν και τα έπαθαν και αυτοί.

Δεν πειράζει, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.

Δημοσ.

Χαιρομαι που εχω Ps2, PS3 και Wii. Εχω τα καλυτερα survival horror στα χερια μου (στις κονσολες) ετσι και αλλιως. Το dead space 2 ειπαν οι devs οτι θα ειναι "λιγο" ποιο action απο το πρωτο κατι το οποιο εμενα με ενοχλει αφανταστα γιατι μιλαμε για ΕΑ. Ειδαμε τα αποτελεσματα αυτου στο Resident Evil 5, καταστροφικα αποτελεσματα.

Δημοσ.
Υπάρχει μία μόνο λέξη γι'αυτή την κίνηση...

"FFFUUU..."

:cry:

Εγώ κούνησα την μαγική μου μπάλα πάντως και είδα εικόνα από το κοντινό μέλλον :o

Ήσουν λέει αραγμένος μπροστά σε μια 60άρα full led, με διάφορες κονσόλες* από κάτω. Ξαφνικά το έτερον σου ήμισυ απευθυνόμενο σε εσένα........

xbox360girl.th.jpg

Εσύ δέχτηκες χωρίς πολλά πολλά και αφού έπιασες με ορμή τον μοχλό άρχισες να θερίζεις predators και άμοιρους marines.

Λυπάμαι που στο λέω αλλά έτσι το είδα. Εγώ εδώ και δυο χρόνια έχω εισέλθει στον κόσμο των κονσολών και ως pc gamer τα συναισθήματα μου είναι ανάμικτα.

*ανάμεσα τους και την wii......λακία!!! Για τέτοιο ξεπεσμό μιλάμε :-D. Άσε τα FU λοιπόν και GRAB THE GAMEPAD :P!!!!!!!!

Δημοσ.
...Άσε τα FU λοιπόν και GRAB THE GAMEPAD :P!!!!!!!!

Δεν υπάρχει χρόνος για αναβαθμίσεις, ρυθμίσεις και πράσινα άλογα... Οπότε συμφωνώ και επαυξάνω: GRAB THE GAMEPAD ΒΑΒΥ!!!!

Δημοσ.

Μόνο που εγώ το "Grab the gamepad" το ανέφερα με ένα :P κοτσαρισμένο από δίπλα, εννοώντας το ως αναγκαίο κακό. Δυστυχώς για κάποιον pc gamer η μετάβαση δεν είναι ούτε εύκολη ούτε αρεστή.

Διαβάζοντας κάτι τέτοιο βέβαια

Δεν τους αδικώ βέβαια και πολύ καθώς το Dead Space έχει πουλήσει κάτω από 40,000 στο PC (στην Αμερική σύμφωνα με το NPD Group)...

καταλαβαίνει κανείς ότι αργά ή γρήγορα, η μετάβαση για κάποιον που γουστάρει το gaming θα γίνει αναγκαστικά :s.

Δημοσ.
Εγώ κούνησα την μαγική μου μπάλα πάντως και είδα εικόνα από το κοντινό μέλλον :o

Ήσουν λέει αραγμένος μπροστά σε μια 60άρα full led, με διάφορες κονσόλες* από κάτω. Ξαφνικά το έτερον σου ήμισυ απευθυνόμενο σε εσένα........

xbox360girl.th.jpg

Εσύ δέχτηκες χωρίς πολλά πολλά και αφού έπιασες με ορμή τον μοχλό άρχισες να θερίζεις predators και άμοιρους marines.

Λυπάμαι που στο λέω αλλά έτσι το είδα. Εγώ εδώ και δυο χρόνια έχω εισέλθει στον κόσμο των κονσολών και ως pc gamer τα συναισθήματα μου είναι ανάμικτα.

*ανάμεσα τους και την wii......λακία!!! Για τέτοιο ξεπεσμό μιλάμε :-D. Άσε τα FU λοιπόν και GRAB THE GAMEPAD :P!!!!!!!!

Μπορω να εχω την κοπελα παρακαλω? Το υποσχομαι δε θα το πω στη δικια μου.

Δημοσ.

EA: Dead Space 2 PC “under consideration”

Despite the fact Dead Space 2’s PC SKU was left off EA’s FY ‘11 schedule earlier this week, with a rep admitting the version was “not on the plan” last night, mouse-based horror fans shouldn’t lose heart: the publisher’s just told us it’s “under consideration”.

Visceral Studios is dedicated to delivering an outstanding Dead Space sequel for the Xbox 360 and PS3,” said a US rep.

A PC SKU is under consideration. Nothing additional at this time.”

• Moderators
Δημοσ.

xbox360girl.th.jpg

:lol:

Δεν με βλέπω ρε Chill να πηγαίνω στις κονσόλες. :P

Οι φίλοι μου και η πρώην μου παίζουν σε αυτές, αλλά εγώ μένω σταθερά PC-άκιας. ;)

Δημοσ.

Τελικά, αργά ή γρήγορα,βλέπω το θέμα να ξαναμεταφέρεται στην υποκατηγορία που όλοι θέλουμε, αυτή των PC GAMES.

Δείτε και εδώ ;)

Έχω την εντύπωση ότι επίτηδες κάνουν τέτοιες δηλώσεις - αναφέρομαι σε αυτές περί ακύρωσης - για να.....εκβιάσουν πωλήσεις?

Δημοσ.

Dead Space 2 - PC Product Listing Signed, Confusion Complete

Originally announced as multiplatform title, including PC, EA's financial from last week no longer made mention of it, followed by a confirmation there would be a PC edition, only to be amended that it still "under consideration."

Not content with the confusion, EA has put up PC product page, but whether this means the decision has been made or not, nobody knows.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλα θα μας τρελανουν αυτοι..

θα βγει σε pc ναι οχι? αν οχι θα παρω το πριονι και θα τους σφαξω ολους εκει στην ea

πρωτα θα τους κοψω το ματι. μετα θα τους κοψω το χερι και τα ποδια. στη συνεχεια θα κοψω το κεφαλι τους και θα το βαλω σε ενα ρομποτ αραχνη μετα θα διαλυσω το κεφαλι και θα βαλω το μυαλο τους (αν εχουν μυαλο δηλαδη) σε μια γυαλα και θα του κανω ηλεκτροσοκ!!!:shock::shock::shock::devil::devil::devil::mad::mad:

Δημοσ.
καλα θα μας τρελανουν αυτοι..

θα βγει σε pc ναι οχι? αν οχι θα παρω το πριονι και θα τους σφαξω ολους εκει στην ea

πρωτα θα τους κοψω το ματι. μετα θα τους κοψω το χερι και τα ποδια. στη συνεχεια θα κοψω το κεφαλι τους και θα το βαλω σε ενα ρομποτ αραχνη μετα θα διαλυσω το κεφαλι και θα βαλω το μυαλο τους (αν εχουν μυαλο δηλαδη) σε μια γυαλα και θα του κανω ηλεκτροσοκ!!!:shock::shock::shock::devil::devil::devil::mad::mad:

να παίξεις στο καινούργιο saw...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...