Προς το περιεχόμενο

Dead Space 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηταν για μενα ισαξιο του 1ου..

Διορθωσαν παρα πολλα πραγματα και πιστευω οτι εχασε ελαχιστα στο horror..

Βασικα εγω το παιζω μπροστα σε 42", 5.1, σβηστα τα φωτα, απομονωση φαση και ο ηχος δυνατα..

( με xbox controller παιζω.. δεν ειναι ιδια η χλιδη με το mouse+keyboard αλλα αντισταθμιζεται με τα υπολοιπα! )

Πολλα θετικα οπως απιστευτη βελτιωση γραφκων, τοπιου, κινησης, αυτο που στο ΝΟ GRAVITY "πεταει" ειναι απιστευτα ωραιο, βρισκεις πολυ συχνα εκεινους τους δισκους αναβαθμισης ( δε θυμαμαι πως λεγονται ) σε αντιθεση με το 1ο, κλπ κλπ..

Ερωτηση.. αυτα που ειναι σαν σκουλικια και βγαινουν μεσα απο την κοιλια ενος τερατος πως σκατα τα σκοτωνουμε;;;

Δοκιμασα slow και πριονι ή πατημα αλλα τιποτα.. μονο αν ανεβουν πανω μου ή να τα πυροβολαω με το κλασικο οπλο..

Υπαρχει καποιο κολπο;

Επισης ποια οπλα αναβαθμιζεται;Ειμαι στο 6ο chapter και εχω: Το κλασικο, το πολυ φαρδυ, το ηλ. πριονι και εκεινο με τα καρφια

Δημοσ.

Ερωτηση.. αυτα που ειναι σαν σκουλικια και βγαινουν μεσα απο την κοιλια ενος τερατος πως σκατα τα σκοτωνουμε;;;

Δοκιμασα slow και πριονι ή πατημα αλλα τιποτα.. μονο αν ανεβουν πανω μου ή να τα πυροβολαω με το κλασικο οπλο..

Υπαρχει καποιο κολπο;

Επισης ποια οπλα αναβαθμιζεται;Ειμαι στο 6ο chapter και εχω: Το κλασικο, το πολυ φαρδυ, το ηλ. πριονι και εκεινο με τα καρφια

Είτε με stasis και secondary fire από το line gun , είτε με pulse rifle(από σχετικά κοντινή απόσταση).Για τα όπλα , εγώ γενικά δεν είχα και πολύ μεγάλη ποικιλία στο οπλοστάσιο μου , απο το πρώτο game , αυτά που χρησιμοποιούσα ήταν plasma cutter , line gun , contact beam (στο 2 , τα 2 πρώτα και ελάχιστα προς το τέλος το contact beam).

Δημοσ.

OK, μόλις το τερμάτισα.

Το παιχνίδι άρχισε να μου αρέσει μετά το 10ο κεφάλαιο. Τα πρώτα 2/3 του παιχνιδιού πιό πολύ αγγαρεία ήταν, για να δώ πού πάει η ιστορία, παρά διασκέδαση.

Κύριο πρόβλημά μου ο χειρισμός. Αντί να παλεύω με τα τέρατα, πάλευα με τα κουμπιά και το ποντίκι. Μέχρι και σχεδόν στο τέλος του παιχνιδιού δοκίμαζα διάφορα settings μπάς και βρώ κάτι που να με βολεύει. Το ότι δεν με αφήνει να κάνω remap το mouse button 2 είναι total fail για μένα. Βασικά ο χειρισμός του προσπαθεί να φτάσει αυτόν του Resident Evil 5, ο οποίος και είναι ίσως ο πιό άθλιος χειρισμός που έχω δεί σε "σοβαρό" PC game.

Το τέλος ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικό και μου άφησε ωραία αίσθηση, αλλά γενικότερα το παιχνίδι είναι πολύ overrated.

Μεταξύ Dead Space Extraction, Dead Space 1 και Dead Space 2, το Extraction του Wii παραμένει κατ'εμέ η καλύτερη εμπειρία από τα 3.

Δημοσ.
:whistle: και ελεγα δεν γινεται, μονος μου θα ειμαι που πιστευει οτι το Extraction ειναι ακομα καλυτερο και απο το Dead Space 1. Δεν ηθελα ουτε να το πιστεψω κιολας αλλα κατι μου ελεγε μεσα μου οτι περασα ποιο καλα με αυτο ασχετα αν θεωρω το πρωτο dead space τρομερο γι αυτο που ειναι και που θελει να προσφερει. Με το 2 -ακομα- δεν ασχοληθηκα (ισως γιατι θα το προτιμησω στην PS3 εκδοση μιας και εχει μεσα και το extraction) αλλα δεν ειναι μακρια ο καιρος που θα το πιασω στα χερια μου.
Δημοσ.

βασικα χωρις να εχω αμεση επαφη θεωρω τα παιχνιδια του wiί παιχνιδια με χαλια γραφικα που προσφερουν μονο διασκεδαση..Οποτε με παραξενευει αυτο που λετε

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Εμεις να δεις ποσο παραξενο μας ειναι που ενα spin-off ειναι λιγο καλυτερο απο το original. Διαφορετικα παιχνιδια και τα 2 αλλα αν τα βαλω κατω τοτε σιγουρα το extraction ειναι ποιο καλο. Εχει πολυ καλυτερο story, ποιο καλα παρουσιασμενο και δομημενο και λογο της φυσης του (σαν light gun shooter ειναι τυπου time crisis) σε κανει να χεστεις ακομα περισσοτερο γιατι δεν ειναι "φθηνα" τα σκηνικα που εχει. Στα + του οτι ο ηχος ειναι εκει ψηλα μαζι με το πρωτο.

Μολις κατσω να ασχοληθω και με το 2 και το τελειωσω θα βγαλω και εγω ενα τελικο συμπερασμα για το ποιο τελικα ειναι το ποιο καλο απο τα 3.

Edit: Παρε μια ιδεα κιολας. Το παιχνιδι ειναι ολοιδιο στην PS3 εκδοση του με το Wii με ελαφρα μεγαλυτερη αναλυση ομως.

http://www.youtube.com/watch?v=H6pT21XAUuo

Δημοσ.

Αν δεν ειναι ακριβο το game θα τσιμπησω το wii απο τον γαμπρο μου να το παιξω!!

( μπορει να ψαξω και για μεταχειρισμενο μια που δεν ειναι δικο μου το wii )

θελει καποιο ειδικο ματζαφλαρι για να παιξει ή αρκει το χειριστηριο το κλασικο;

( sorry για το offtopic )

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Βασικά το Extraction στο Wii (και απ'ότι βλέπω τώρα και στο PS3) είναι κινηματογραφική εμπειρία.

Σε αντίθεση με τα Dead Space 1 και 2, όπου ο χειρισμός και γενικότερα ο τρόπος που κινείται ο ήρωας στο περιβάλλον αποτελεί μέρος της δυσκολίας του παιχνιδιού, στο Extraction, επειδή είναι on rails shooter, είσαι τελείως χαλαρός να απολαύσεις την ιστορία που σου εξιστορεί.

Βασικά είναι πολύ πιό διασκεδαστικό και ξεκούραστο, ενώ η ιστορία είναι πολύ πιό πλούσια.

Η αίσθηση που είχα όταν τελείωσα τα Dead Space 1 και 2 ήταν σαν να ολοκλήρωσα μιά δύσκολη δοκιμασία και χαιρόμουν που επιτέλους τελείωσε, νιώθοντας φυσικά ικανοποιημένος που τα κατάφερα.

Με το Extraction καθ'όλη τη διάρκεια είχα την αίσθηση ότι παρακολουθούσα (και συμμετείχα) σε μιά πάρα πολύ καλή sci-fi horror ταινία.

Δημοσ.

Αγόρια, save me asap. Θέλω να το παίξω απόψε!

Ξέρει κανείς τι μπορεί να προκαλεί ένα hardcore crash χωρίς error (απλά τα Windows7 να προσπαθούν να βρουν solution) ακριβώς μόλις πατήσεις κουμπί μετά το launch του Game ώστε να μπεις στο Menu;

Το ανοίγω, και εκεί που σου λέει press enter απλά με πετάει.

Έχω δοκιμάσει 2 ραγίσματα και 1 fix να πούμε και τίποτα! :P

Επίσης τα γνωστά, run as administration, διάφορα του compatibility ενώ από το 3danalyze δεν τρέχει καν. Μου έκανε εντύπωση πως το Game ξεκινάει σε low resolution.. πολύ low.

Sum1?! :(

Δημοσ.

Αγόρια, save me asap. Θέλω να το παίξω απόψε!

Ξέρει κανείς τι μπορεί να προκαλεί ένα hardcore crash χωρίς error (απλά τα Windows7 να προσπαθούν να βρουν solution) ακριβώς μόλις πατήσεις κουμπί μετά το launch του Game ώστε να μπεις στο Menu;

Το ανοίγω, και εκεί που σου λέει press enter απλά με πετάει.

Έχω δοκιμάσει 2 ραγίσματα και 1 fix να πούμε και τίποτα! :P

Επίσης τα γνωστά, run as administration, διάφορα του compatibility ενώ από το 3danalyze δεν τρέχει καν. Μου έκανε εντύπωση πως το Game ξεκινάει σε low resolution.. πολύ low.

Sum1?! :(

δοκίμασε με default ρυθμίσεις στον catalyst

Δημοσ.

Τους drivers τους κοίταξες πουλούι μ;

Τα ντιρέκτια (dx9-10-11);

Με προσβάλλεις άσχημα.

δοκίμασε με default ρυθμίσεις στον catalyst

Με Default είμαι.. με αφήνει το catalyst να βάλω χεράκι στις 5 ψωρορυθμίσεις του; Μου τσινάει αμέσως το σύστημα σε Game.

Δοκίμασα un/reinstall, τίποτα (αναμενόμενο). Από τα χιλιάδες άτομα που το κατέβασαν μόνο εγώ είχα τέτοιο πρόβλημα.. How the hell, τι μπορεί να είναι πια..;; :rolleyes:

• Moderators
Δημοσ.

Catalyst -> Anti-aliasing: Application Controlled.

Vsync forced on (αν και νομίζω δεν πιάνει ακριβώς) και μέσα από το game Vsync off.

Τα υπόλοιπα όπως τα έχετε.

Για πρόβλημα ανάλυσης δεν ξέρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...