kosmasgr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 XAXAXA ετσι και αλλιώς δεν πρόλαβα να παίξω Με το που ξεκινούσε δεν μπορούσα να κινηθώ και με σφάζαν
antonl Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 XAXAXA ετσι και αλλιώς δεν πρόλαβα να παίξω Με το που ξεκινούσε δεν μπορούσα να κινηθώ και με σφάζαν Καλά κι εγώ που μπορούσα να τρέξω μια χαρά πάλι με σφάζαν Υπάρχει κάποια λογική διαδρομή που πρέπει ν ακολουθήσεις (για να φτάσεις κάπου μ ασφάλεια υποθέτω) ή είναι trial & error;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Στην αρχή; Τρέχεις και δεν πλησιάζεις τα Necromorphs.
antonl Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Μωρέ δεν τα πλησιάζω εγώ αυτά με πλησιάζουν, ειδικά αν πέσω σε κανα αδιέξοδο. Τέσπα, το άφησα για να τερματίσω πρώτα το DS1 που χα αγοράσει πριν κανα τρίμηνο
John-lamia Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 παιδια εχω φτασει στο chapter 7. εκει που βγαινεις εξω στο διάστημα για να γυρισεις τα φωτοβολταικα στην σωστη θεση. τα 2 ειναι κανωνικα στο παιχνιδι και τα βαζω στην σωστη θεση το τριτο ομως δεν μου εμφανιζεται στο παιχνιδι, ειναι σαν να μην υπαρχει. ειναι μονο η βαση του και λοιπουν οι καθρεφτες-πανελ ηλιακης ενεργειας. εχει προβλημα το παιχνιδι ? γιατι ειδα βιντεο στο youtube οσο αναφορα το chapter 7 και εκει το βγαζει κανονικα.
panther_512 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Κάνε reload κάποιο προηγούμενο save.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 παιδια εχω φτασει στο chapter 7. εκει που βγαινεις εξω στο διάστημα για να γυρισεις τα φωτοβολταικα στην σωστη θεση. τα 2 ειναι κανωνικα στο παιχνιδι και τα βαζω στην σωστη θεση το τριτο ομως δεν μου εμφανιζεται στο παιχνιδι, ειναι σαν να μην υπαρχει. ειναι μονο η βαση του και λοιπουν οι καθρεφτες-πανελ ηλιακης ενεργειας. εχει προβλημα το παιχνιδι ? γιατι ειδα βιντεο στο youtube οσο αναφορα το chapter 7 και εκει το βγαζει κανονικα. 2 είναι από όσο θυμάμαι όχι 3.
DimAslan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Ρε γμτ, δεν μπορούσαν να βάλουν μια επιλογή να γίνεται 1st person; Τί βλακεία είναι αυτή... Εντάξει, ωραία η στολή, αλλά ο χειρισμός... γ.τ.π.... Τεσπα...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Hate it or love it είναι. Άλλωστε η αεικινησία και αυτή η βαριά αίσθηση της στολής παίζουν μεγάλο ρόλο στον τρόμο που παραδίδει το Game. Όπως για παράδειγμα και στα Silent Hill νιώθεις εντελώς γυμνός ενάντια στα "zombies".
vocals_ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 παιδια εχω φτασει στο chapter 7. εκει που βγαινεις εξω στο διάστημα για να γυρισεις τα φωτοβολταικα στην σωστη θεση. τα 2 ειναι κανωνικα στο παιχνιδι και τα βαζω στην σωστη θεση το τριτο ομως δεν μου εμφανιζεται στο παιχνιδι, ειναι σαν να μην υπαρχει. ειναι μονο η βαση του και λοιπουν οι καθρεφτες-πανελ ηλιακης ενεργειας. εχει προβλημα το παιχνιδι ? γιατι ειδα βιντεο στο youtube οσο αναφορα το chapter 7 και εκει το βγαζει κανονικα. Reload κάποιo save ή κλείσε-άνοιξε game. Και 'γω το 'χα πάθει και κάτι απ'αυτά τα 2 έκανα..
konstantinos77 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Εγω παιδια σημερα το ξεκινησα .Πανομοιοτυπο με το προηγουμενο ,οπως το περιμενα δηλαδη χωρις αυτο να με χαλαει ντε και καλα αφου το πρωτο ηταν απο τα καλυτερα μου παιχνιδια .Περιμενω καποιον να μου πει εμπειριες απο το multiplayer γιατι μεχρι στιγμης το παιζω στου θειου .
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δεν πολυαξίζει το multiplayer του. Fun για short bursts είναι.
koulouri Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Ποσα chapters εχει?? Ειμαι στο 5 και εχω παιξει αρκετα λιγο και δε θελω να τελειωσει!
outlaw star Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Ποσα chapters εχει?? Ειμαι στο 5 και εχω παιξει αρκετα λιγο και δε θελω να τελειωσει! έχεις ακόμη don't worry!
Dennisbest Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Τα επόμενα είναι πιο μεγάλα πάντως. Ειδικά 6ο και 7ο είναι τεράστια chapters
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα