Προς το περιεχόμενο

Dead Space 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρήκα ένα αλλο , το οποίο απ'ότι είδα δεν έχει credits + nodes αλλά έχει τα όπλα και τις suits στο safe.

http://www.megaupload.com/?d=F6JSMQXA

kατέβασα το αρχείο.

ονομάζεται ds_slot_01.deadspace2saved

πρέπει να το κάνω rename?

που πρέπει να το τοποθετήσω?

θα πρέπει να αρχίσω καινούριο παιχνίδι για να χρησιμοποιήσω αυτά που δίνει? δεν γίνεται να το χρησιμοποιήσω τώρα που βρίσκομαι κάπου στην μέση του παιχνιδιού?

• Απαντ. 407
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

kατέβασα το αρχείο.

ονομάζεται ds_slot_01.deadspace2saved

πρέπει να το κάνω rename?

που πρέπει να το τοποθετήσω?

θα πρέπει να αρχίσω καινούριο παιχνίδι για να χρησιμοποιήσω αυτά που δίνει? δεν γίνεται να το χρησιμοποιήσω τώρα που βρίσκομαι κάπου στην μέση του παιχνιδιού?

Κάνε rename σε ds_slot_02.deadspace2saved ή κάποιο άλλο νούμερο που αντιστοιχεί σε άδειο save slot(για να μην κάνει overwrite κάποιο ήδη υπάρχον save). Για windows 7 το βάζεις στο My Documents\EA Games\Dead Space 2. Πρέπει να επιλέξεις new game+ και μετά να διαλέξεις το save του(λέει cleared game) και να ξεκινήσεις από την αρχή το παιχνίδι.Υπ'όψιν , πως για να δεις τις στολές και τα όπλα πρέπει να παίξεις μέχρι το σημείο που βρίσκεις το πρώτο store(όλα βρίσκονται στο safe).

Δημοσ.

μαλιστα! ευχαριστώ.

βασικά δεν λέει να το ξαναρχίσω τώρα. θα το τελειώσω και μετά θα περάσω το save αυτο!

:)

για winXP Που βρίσκονται τα save games ?

Δημοσ.

μαλιστα! ευχαριστώ.

βασικά δεν λέει να το ξαναρχίσω τώρα. θα το τελειώσω και μετά θα περάσω το save αυτο!

:)

για winXP Που βρίσκονται τα save games ?

Αν δεν είναι στην ίδια τοποθεσία , κοίτα μήπως έχει φάκελο Electronic arts/dead space 2 στα Documents.

Δημοσ.

Η Visceral ετοιμάζει patch που θα προσθέτει και key remapping μετά από petition 24K ανθρώπων επειδή ένα άτομο με ειδικές ανάγκες δεν μπορούσε να το παίξει. Απλά RESPECT στο παλικάρι λέμε. Απεριόριστος σεβασμός!

Όπως έγραψα εκεί στο utube ''η λέξη σεβασμός είναι τόσο μικρή μπροστά στην προσπάθεια του παλικαριού. '' Και όχι μόνο η δική του,αλλά όλων των ατόμων με ειδικές ανάγκες .

Πολύ σωστή κίνηση της εταιρίας.

Ψάχνοντας βρήκα ότι το παιδί είναι από το λεστερ,στην αγγλία.Και τα χειρίζεται όλα με το κεφάλι όπως είδαμε στο vid .

Δημοσ.

Όπως έγραψα εκεί στο utube ''η λέξη σεβασμός είναι τόσο μικρή μπροστά στην προσπάθεια του παλικαριού. '' Και όχι μόνο η δική του,αλλά όλων των ατόμων με ειδικές ανάγκες .

Πολύ σωστή κίνηση της εταιρίας.

Ψάχνοντας βρήκα ότι το παιδί είναι από το λεστερ,στην αγγλία.Και τα χειρίζεται όλα με το κεφάλι όπως είδαμε στο vid .

Δηλώνω, επίσημα και εμφατικά, συγκλονισμένος...

Δεν υπάρχουν λέξεις, σε οποιαδήποτε γλώσσα, να περιγράψουν τον θαυμασμό και τον σεβασμό μου για ανθρώπους όπως το παιδί στο βίντεο αλλά και όσους ανήκουν στην παραγκωνισμένη αυτή ομάδα συνανθρώπων μας.

Το ότι μία εταιρία (λέξη που έχει γίνει συνώνυμη με το "φτιάχνω για να πουλώ και αν δεν πουλάει δεν το φτιάχνω") έδειξε τέτοια ευαισθησία απέναντί τους και αφιέρωσε έστω και αυτόν τον ελάχιστο χρόνο που απαιτήθηκε, δείχνει ένα 'πρόσωπο' διαφορετικό...

Respect και σ'αυτούς λοιπόν.

Δημοσ.

Εξαιρετικο και το Dead Space 2 πολυ ωραια η ιστορια που την συνεχιζουν απο το πρωτο και τα συνδεουν ολα αριστα, μακαρι να ηταν και μεγαλυτερο γιατι 8 ωρες εφυγαν σε 2 μερες, ελπιζω na συνεχισουν την παραδοση με καλα horror games και στο μελλον :mrgreen:

Δημοσ.

Zealot (Είχα παίξει το 1 στο medium 1 φορά) ,και ομολογώ πως έκανα κάμποσα restart from last checkpoint (σε 2-3 μεγάλα fights αγανάκτησα :P).

Btw, ξεκίνησα 2nd run και δεν υπάρχουν τα schematics για τις elite suits , διάβασα ότι συμβαίνει σε αρκετά άτομα αυτό και πως η εταιρία είπε πως πρόκειται για glitch το οποίο θα διορθώσουν.Ξέρει κανείς τίποτα παραπάνω;

Δημοσ.

Εγώ είμαι στο 7ο κεφάλαιο.

Η εμπειρία μέχρι στιγμής είναι μέτρια για μένα.

Σε καμία περίπτωση δεν θα το έλεγα horror game. Horror ήταν τα πρώτα 10-20 λεπτά. Στη συνέχεια μάλλον περισσότερο προς splatter shooter.

Αυτό που με χαλάει είναι ότι το παιχνίδι είναι απελπιστικά ίδιο με το 1. Μετά από το Dead Space 1 και το Dead Space Extraction, το 2 μου φαίνεται πολύ λίγο.

Τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Ελπίζω στη πορεία να αλλάξει.

Όσο για το χειρισμό του, στάνταρ ένα βήμα πίσω σε σχέση με το 1. Τουλάχιστον στο 1, μπορούσα να βάλω στο mouse button 2 το aim toggle. Τώρα δεν το επιτρέπει.

Δημοσ.

Save με τις στολές στην προηγούμενη σελίδα, αλλά δεν έχω προλάβει να το βάλω ακόμα, οπότε use at your own risk.

Ναι το έχω δοκιμάσει αυτό (εγώ έβαλα και το 2ο link εξάλλου :P ) απλά έλεγα μήπως γινότανε κάτι για να συνεχίσω με το δικό μου save.

Δημοσ.

Πάντως καλά τα είπε ο Yahtzee.

Το πρώτο,αν και δέν κατάφερα ποτέ να ολοκληρώσω (για λόγους υγείας),με είχε "αγχώσει" περισσότερο απο το DS2.Νομίζω οτι υπήρχε καλύτερο immersion, που λένε.

Ο δεύτερος τίτλος έγινε προβλέψιμος,ίσως και κουραστικός, σε σημείο που θα μπορούσα να το συγκρίνω με το Resident Evil 4.Δέν μπορώ να το εξηγήσω,άλλα ασυνείδητα καταλήγεις στο συμπέρασμα οτι αν περάσουν 2~3' χωρίς να συμβεί κάτι,it's necromorph time (ή puzzle).

Ανοίγεις πόρτα,φορτώνεις το Conact Beam και χώνεσαι.

Δημοσ.

Εγώ ρε παιδιά το εγκατέστησα κανονικά τα πάντα ολα και ξεκινώντας στριφογυρνούσε η κάμερα και ξενέρωσα και το απεγκατέστησα. Μήπως έφταιγε που είχα συνδεμένο στο Pc usb συσκευή για να συνδέω πάνω μοχλούς απο PS3. Δεν είχα μοχλό μόνο τη συσκευή συνδεμένη.

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ ρε παιδιά το εγκατέστησα κανονικά τα πάντα ολα και ξεκινώντας στριφογυρνούσε η κάμερα και ξενέρωσα και το απεγκατέστησα. Μήπως έφταιγε που είχα συνδεμένο στο Pc usb συσκευή για να συνδέω πάνω μοχλούς απο PS3. Δεν είχα μοχλό μόνο τη συσκευή συνδεμένη.

Παίζει.

Μην κάνεις uninstall κάτι πριν ρωτήσεις εδώ. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...