ChRis6 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Το σενάριο ναι συνεχίζεται στο 2, και δεν χρειάζεται υποτίθεται να παίξεις το 1ο αφού στο μενού του 2 έχει ένα βιντεάκι με όσα διαδραματίστηκαν. Αλλά εντάξει καμία σχέση το να παίξεις απ'την αρχή την ιστορία απ'το να δεις ένα 2λεπτο βιντεάκι. Και είναι και μαμάτο παιχνίδι το 1ο ε. Αρα επειδη δεν εχω παιξει το πρωτο , προτεινεις να το ξεκινησω πριν το 2 ;
vocals_ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Ε ναι, είναι win-win situation, και θα απολαύσεις ένα ακόμη φοβερό game και θα καταλάβεις την ιστορία καλύτερα.
outlaw star Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Αρα επειδη δεν εχω παιξει το πρωτο , προτεινεις να το ξεκινησω πριν το 2 ; όπως τα είπε και ο προλαλήσαντας... ακόμη προτείνω μετά απο κάθε παιχνίδι που θα τελειώσεις να δεις και τα 2 αντίστοιχα anime που έχουν βγει, τα οποία το καθένα είναι prequel του κάθε παιχνιδιού
ChRis6 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 οκ.Ευχαριστω πολυ παιδια.Θα τσεκαρω το πρωτο για αρχη Αντε να παιξουμε κανενα παιχνιδι της προκοπης, γιατι ολο αηδιες βγαινουν τελευταια....
koulouri Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 EPIC το game αν και δε μπορω να ειμαι απολυτα αντικειμενικος αφου ειμαι μεγαλος φαν! Επαιξα 10 λεπτα μονο γιατι δεν εχω πολυ χρονο, αλλα εχει απιστευτα γραφικα και γενικα πολυ καλες λεπτομεριες! Ελαφρυ πολυ δε το λες αφου με i7-920, 5870 6giga ram εβγαλα το vertical sync για να τρεχει φινα στα full βεβαια ολα! Sent from my iPhone using Insomnia
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Καλύτερα να παίξετε το 1ο γιατί ε, complete story και υπάρχουν shout outs στο 2ο. Vsync πάντα κλειστό in-game, ανοιχτό από control panel κάρτας.
hal9001 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Καλύτερα να παίξετε το 1ο γιατί ε, complete story και υπάρχουν shout outs στο 2ο. Vsync πάντα κλειστό in-game, ανοιχτό από control panel κάρτας. το 1ο ηταν πολυ καλο, το 2ο ειναι πολυ καλυτερο! ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ. ευχαριστιεμαι να το παιζω με κλειστα τα φωτα και ακουστικα! χεσιμο μπορεις να εξηγησεις αυτο με το Vsync που λες? τι ρολο βαραει στο παιχνιδι? εγω το εχω ON απο το game και δεν εχω συναντησει καποιο προβλημα και ειμαι στο Chapter 4.. οταν λες control panel καρτας.. πρεπει να παω στο NVIDIA CONTROL PANEL, στο Manage 3D Settings και εκει να κανω ADD το game με Vsync ON ?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Ναι. Βασικά και το πρώτο DS, έριχνε κάπως τα frames και δεν βόλευε στον χειρισμό, οπότε κλείναμε το Vsync από τα options του game και το ανοίγαμε από το control panel Nvidia/ATI. Οπότε και Vsync και δεν σου έκοβε τα frames σαν το προβληματικό (?) του παιχνιδιού.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Έλα να μαζευόμαστε για λίγο online GhostRiderLSOV (όλα μικρά ), κλασσικά.
john2gr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μια ατάκα υπήρχε... δεν είμαστε για necro ρε ghooooooost. Χαχαχαχαχαχαχαχα. Τρωγόταν αλλά, καλύτερα να μαζευτούμε καμιά μέρα όλο το insomnia για κάνα Bad Company 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Αφού νικήσαμε μετά βρε και στους 2 γύρους.
nemesiskp Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Crossfire support εχει το 2;Γιατι το ενα που ειχα παρατησει,και το παιζω τωρα δεν εχει.Η μια καρτα ειναι παντα στο 0 τα 100.Οχι οτι κολλαει με μια αλλα γιατι να κολωβαραει η δευτερη;
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 κλασσικά Smells like an old-days fellow team to me. Το έχετε λιώσει εσείς οι δυο; Πως τα πάτε; Αξίζει να το κατεβάσω ρε μάγκες; Το ένα το είχα ξεκινήσει.. αλλά μου φαινόταν τόσο αηκίνητος ο τύπος που δεν με ενθουσίασε.. Φαντάζομαι πως δεν έχει αλλάξει και τόσο, αλλά αν το περιβάλλον τώρα με την εξέγερση των γραφικών και του ήχου είναι τελειοποιημένο θα άξιζε. Also, do I really need to read the whole DS1 story?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Also, do I really need to play the whole DS1 story? Ναι, αξίζει. Αν δεν σου άρεσε το DS1 όμως, μπορεί και το 2 να μην σου αρέσει. Φίλος μου πάντως που δεν γούσταρε την κίνηση στο 1, την βρήκε πιο γρήγορη/καλή στο 2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα