outlaw star Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 @twisted υπάρχουν 9 στολές ..και αν το τερμάτισες με τη vintage έχασες μια την advanced
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ περιμένω ακόμα την Αμαζόνα να το φέρει για να δω το online και να το πάω μια δεύτερη γύρα.
Twisted_Wicked Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 @outlaw star Την πηρα και την advanced αλλα ηταν προς το τελος(11ο chapter αν δεν κανω λαθος) οποτε αναγκαστικα φοραγες την vintage για μπολικα chapter.9 ειναι σε new game +.Σε κανονικο run ειναι 4 τελικα ανεξαρτητου δυσκολιας.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Εχμ, spoilers και για τα chapters καλύτερα για όσους δεν το έχουν τελειώσει.
outlaw star Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 @outlaw star Την πηρα και την advanced αλλα ηταν προς το τελος(11ο chapter αν δεν κανω λαθος) οποτε αναγκαστικα φοραγες την vintage για μπολικα chapter.9 ειναι σε new game +.Σε κανονικο run ειναι 4 τελικα ανεξαρτητου δυσκολιας. ε ναι σε new game + ποιο το κακό?
Twisted_Wicked Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Ηθελα unlockables σε κανονικα run.Το new game + δεν θα το παιξω γτ το θεωρω cheat mode on run.
outlaw star Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Ηθελα unlockables σε κανονικα run.Το new game + δεν θα το παιξω γτ το θεωρω cheat mode on run. ε παίξε σε hardcore πιστεύω αυτό θα ισοσταθμίσει κάπως τα πράγματα...(για να μη πω ότι θα γυρίσει εναντίων σου...με 3 saves/chapter.. )
Twisted_Wicked Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δεν βρισκω λογο να παιξω το hardcore πλεον.Πιο δυσκολο απο zealot δεν θα ειναι και το 3 save μονο κινητρο δεν ειναι-μια διακοπη ρευματος/game crash/pc crash,χωρια απο λαλακια δικια μου in game,και los poulos .Ισως καποια αλλη στιγμη που θα εχω χρονο για καιλα αλλα προς το παρον το game τελειωσε.Για μενα το game δεν εχει replay value αλλα θα το προτεινω ανεπιφυλακτα στους γνωστους μου.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Έπαιξα μερικά rounds online. Γίνεται πιο πολύς πανικός από το L4D μιας και έχει άπειρα respawns και γρήγορα μεταξύ τους. Dismemberment πιάνει κανονικά. Τα Necros κάνουν spawn από διάφορα vents που διαλέγεις. Με level up, μπορεί να ξεκλειδώσεις νέο χρώμα στολής ή κάποιο όπλο/upgrade. Έχει το παιχνίδι αυτόματα απ'ότι κατάλαβα, δεν διαλέγεις εσύ τί παίρνεις, αλλά μετά με τα όπλα μπορείς να διαλέξεις το loadout. Stasis vs you (σαν necro) sucks. Έχει συνεχόμενο voice chat αναμένο, οπότε θυμίζει λίγο Xbox live καταστάσεις. Πλάκα έχει, αλλά χαοτικό.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Οκ, που το είδα λίγο περισσότερο. Οπλισμός = Pulse rifle (default) + ένα extra. Στην αρχή ξεκινάς με plasma cutter για secondary. Μετά ξεκλειδώνει line gun και force gun (μέχρι στιγμής). Από upgrades έχω 2ο stasis να ρίχνω και στα necros περισσότερο melee damage με Pack και ranged damage με lurker/spitter. Οι περισσότεροι που θα βρείτ είναι Ρώσσοι (again!). Το μικρόφωνο είναι πάντα ανοιχτό, οπότε μπορεί εσύ να μιλάς να κάνεις ένα σχετικό cooperation και να κάνουν τους κουφούς οι άλλοι (αλλά τους ακούς τι καλά που βήχουν ). Σε ένα ματς πάντως έπεσα σε 2 αμερικανους (!) που έκανε host ο ένας και σε έναν ιταλο (!!) στην ομάδα μου. Έριχνε τα "ΚΑΤΣΟ!" όποτε ψόφαγε. Γενικά σε necros γίνεται πανικός συνήθως, ενώ σαν marines πάνε κοντά ο ένας με τον άλλον, αλλά πολλές φορές δεν κάνουν heal ενώ είσαι μισοψόφιος (το heal εκτός από το να healάρει εσένα, κάνει και στους κοντινούς σου). Έχει πλάκα όταν αρχίζει το grabbing, αλλά αν είσαι marine, συνήθως θα έρθει 2ο necro από πίσω να σε βαράει όσο κάνεις το win animation (ή απλά χάνεις ). Γενικά δεν είναι κάτι τρελό, αλλά μιας και τελειώνουν γρήγορα οι γύροι και βρίσκει κατευθείαν games, θα παίζω κι εκεί.
chek2fire Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Σε πολύ καλή τιμή στην ελλάδα πάνω κάτω στα ίδια με τον αμαζον έχει το playnaut.com http://www.playnaut.com/video-game/1975/dead-space-2-pc απο εκεί το παράγγειλα μια και ο ghost είπε ότι είναι μια χαρά game
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 απο εκεί το παράγγειλα μια και ο ghost είπε ότι είναι μια χαρά game Αν δεν σου αρέσει τελικά, μην με βρίζεις. Εμένα πάντως μου αρέσει πολύ.
OROKUSAKI Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μολις το τερματισα και εγω! Φοβερο παιχνιδι απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει! Ειναι ενα απο τα λιγα παιχνιδια που αγορασα και αυτο γιατι λιγα παιχνιδια ειναι τοσο καλα σαν το dead space 2 που να αξιζει να ταα αγορασεις!
ChRis6 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Το σεναριο απο το πρωτο συνεχιζεται και στο 2 ; Δηλαδη πρεπει να εχεις παιξει και το 1 ή ειναι εντελως ξεχωριστα ;
vocals_ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Το σενάριο ναι συνεχίζεται στο 2, και δεν χρειάζεται υποτίθεται να παίξεις το 1ο αφού στο μενού του 2 έχει ένα βιντεάκι με όσα διαδραματίστηκαν. Αλλά εντάξει καμία σχέση το να παίξεις απ'την αρχή την ιστορία απ'το να δεις ένα 2λεπτο βιντεάκι. Και είναι και μαμάτο παιχνίδι το 1ο ε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα