Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 @ {TDi}Dj2k..infc Ε ναι, ήθελες πάλι Hive Mind; edit: Βασικά είναι το influence του Marker που αντιμετωπίζει, η Nicole αυτή ήταν πάντα ο Marker, αν και ήθελε να σε πείσει ότι ήταν η ενοχή σου για να την εμπιστευτείς. Έκανα και το λάθος και την άφησα να με πλησιάσει... Πάντως όπως έλεγαν μερικοί: When Isaac has dementia, he shoots it in the face!
John-lamia Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 παιδια ειναι βαρι το παιχνιδι? εχω [email protected], 4gb ram ddr2, vga 6870. θα το παιζω τερμα η θα κατευασω αρκετα τα γραφικα?
manost Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 υπάρχει το xfire που είναι chat program σαν το messenger της ms αλλά λειτουργεί και μέσα στα games. μετράει τον χρόνο για όλα τα games που υποστηρίζει τα οποία είναι όλα τα καινούρια και πάρα πολλά παλιά. είναι πολύ καλό πρόγραμμα. προτείνεται (τον χρόνο για κάθε game τον βλέπεις στο profile σου στο site της xfire.com Ο χρόνος για κάθε game λειτουργεί για όλα τα παιχνίδια ή παίζει ρόλο αν αυτό είναι 'σπασμένο' ή ή γνήσιο;
Tenshi Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 παιδια ειναι βαρι το παιχνιδι? εχω [email protected], 4gb ram ddr2, vga 6870. θα το παιζω τερμα η θα κατευασω αρκετα τα γραφικα? Ιδια σύνθεση,ίδιο o/c, με 4870Χ2 κανένα απολύτως θέμα...
liakjim Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 παιδια ειναι βαρι το παιχνιδι? εχω [email protected], 4gb ram ddr2, vga 6870. θα το παιζω τερμα η θα κατευασω αρκετα τα γραφικα? Καθολου βαρυ. Στον φορητο της υπογραφης , ολα full και Vsync on, εχω 60-αρι καρφωτο.
doommaster Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Ο χρόνος για κάθε game λειτουργεί για όλα τα παιχνίδια ή παίζει ρόλο αν αυτό είναι 'σπασμένο' ή ή γνήσιο; σε μερικά που είναι από τον θείο και δεν έχουν steam δεν τα αναγνωρίζει. αλλά είναι ελάχιστα...
konstantinos77 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Mε το chapter 7 του θειου τελικα τι παιζει ? Επισης το multiplayer αξιζει αν το εχει παιξει κανενας για να ξερω να μην το παρω απο το θειο .
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Παίζει μέχρι τέλους. Οnline θα παίξω σύντομα και θα σας πω. Ακόμα δεν ξέρω.
ilos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Άψογο το game, ένα bravo στους devs, στο story χάθηκα λίγο στο τέλος, nvm! Ένα 2nd run στο hardcore λέει Duuuuuude με τον πόνο μας παίζεις? Εδώ έφαγα κοντά 12 ώρες να το βγάλω στο survivalist (εντάξει 1-2 από αυτές οφείλονται στην τσιγκουνιά μου να αγοράσω ammo σε ορισμένα σημεία που απλά γινόταν ο χαμός - blame powernode junkie). Το μόνο unbalanced σημείο ήταν στην αρχή του chapter 6. Εκεί με 4 stasis hits και αρκετό ammo σε line gun και τα βρήκα σκούρα. Αν το βγάλεις σε hardcore πάντως ευχαρίστως θα κάτσω να με μπιμπίσεις - άκου εκεί 3 saves total! Για το audio track στο τέλος. Λογικά ο overseer ρωτά τον πιλότο που πήγε για recon το status του marker στο site 12. Και αφού λέει θα δουλέψουμε με τα υπόλοιπα τότε υπάρχουν τουλάχιστον άλλα 11 (η 10 αν δεχτούμε ότι ο αρχικός marker στον Aegis7 ήταν manmade. MILK THE COW INCOMING (μαζί με convergence). Οι μπάσταρδοι κράτησαν το καλύτερο για το τελευταίο chapter πάντως (hunter regenaration και τα πόδια στην πλάτη λέμε). Γενικά πολύ καλοφτιαγμένο game αλλά μόνο πινελιές από survival horror. Και ενώ στο πρώτο έκανες διαλείμματα για να "ξεμπουκώσεις" και να καθαρίσεις το σκατό από την κάλτσα, σε αυτό το πήγαινες χαλαρά σερί απλά ήταν αγχωτικό γιατί γενικά ήταν πιο δύσκολο και έπρεπε να κάνεις καλύτερη διαχείρηση του ammo (στο dead space χρησιμοποιούσα τον ripper και δεν ξέμενα ποτέ αλλά εδώ ήταν τόσο nerfed πλέον που δεν λειτουργούσε σαν ασπίδα όπως θα με βόλευε). Γενικά το πιο απαραίτητο όπλο ειδικά προς το τέλος είναι χαλαρά το contact beam. Αρκετά καλά και τα line gun - pulse rifle για mob control.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 @ilos Το περίμενα ότι το Ubermorph (έτσι λέγεται -είδα το wiki - και είναι μικρογραφία του Hive Mind αν το προσέξεις) θα σου αρέσει. Το είχα δει όταν έκλεισα το ρεύμα και έκαναν ντου και όταν το είδα από κοντα, "Α, νάτος, για να δούμε τι κάνει *προχωράει προς εμένα*, "Α, τόσα πολλά, οκ", line gun στα πόδια, line gun στα χέρια και κυριλέ, τότε γυρνάει στο πλάι και "Oh shit... not again!". Ναι, δεν ήταν τόσο τρομακτικό, αλλά όταν γύρισα ξέρεις που, μου ξανάρθε το παλιό κλειστοφοβικό στυλ του. Και ξαναλέω: "What?"
ilos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Και ξαναλέω: "What?" Χαχαχαχα και εγώ γέλασα εκεί με την απόπειρα dejavu στο τέλος. Το δεύτερο πιο αστείο σημείο στο game (μετά το come 2 mama).
Twisted_Wicked Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Παει και το πρωτο run του dead space 2 Ταλαιπωρηθηκα(zealot),i shat bricks(ποιος βλαμμενος σκεφτηκε να βαρεσει ξυπνητηρι μεσα στην ησυχια σε αδειο δωματιο!!!) και το ending scene με τον isaac να γυρναει και να κοιταει την γκομενα ηταν ολα τα λεφτα...Διαφωνω με τους προηγουμενους για τα οπλα-εγω επαιζα μονιμα με force gun και javelin(το alt του javelin μαζι με το force ηταν εξαιρετικα crowd controllers).Ερωτηση:τωρα αμα κανω new game hardcore ξεκλειδωνει κανα rig η ξανα με τα 4 rigs;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 @Twisted_Wicked Αν και το είχα βάλει χωρίς spoiler πιο πριν, ξεκλειδώνεις το Hand Cannon αν τερματίσεις το hardcore.
outlaw star Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 έχω βρει ένα άγαλμα peng statue λέγεται που είναι μια χαβανέζα ή κατι τέτοιο..που χρησιμεύει..αν το πουλήσω πιάνει 10 χιλιάρικα
Twisted_Wicked Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 @GhostRiderLSOV Μολις ειδα video για δαυτο...Απλα ΕΛΕΟΣ!!!Αυτο δεν ειναι λογος να βγαλεις το hardcore-αυτο ειναι λογος να ξηλωσεις το game!!!Φανταζομαι τα necromorph πεθαινουν απο γελια παρα απο dmg...Δλδ παλι 4 rigs για το hardcore.Ok,το game τρωει uninstall,δεν ξαναφοραω την vintage-τελος!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα