ikaruga24 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Τετοια να διαβαζω θελω. Κανονιστε τσογλανια μη και δεν ειναι αξιος διαδοχος γιατι στο λογο σας βασιζομαι τωρα.
outlaw star Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Τετοια να διαβαζω θελω. Κανονιστε τσογλανια μη και δεν ειναι αξιος διαδοχος γιατι στο λογο σας βασιζομαι τωρα. don't worry αν σου άρεσε το πρώτο θα σου αρέσει και αυτό
Twisted_Wicked Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Help!!!Προσπαθω να το παιξω το ρημαδι και τα γραφικα εχουν τρελαθει!!!Δεν εννοω πιξελιασμενα αλλα σπανε τα γραφικα-τρελα πολυγωνα.Δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως.Ati 3870,τελευταιοι catalyst και τα υπολοιπα games μου παιζουν κανονικα-wtf?!? Fixed:Wipe τους drivers και reinstall και ενιωσε.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Μόλις το τερμάτισα και μπορώ να πω ότι, ναι, πολύ ωραίο και satisfying! Μερικά πράγματα οι devs τα είχαν σκεφτεί "τώρα θα κάνει αυτό, οπότε..." και είχα εκπλήξεις εδώ κι εκεί και μου άρεσε που έκαναν διάφορα twists.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Spoilers πριν το τελειώσεις; Θα το τερματίσεις κι εσύ και θα δεις.
vocals_ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Εντάξει ρε συ αλλά άμα είναι να τελειώσει σε καμιά 10αριά chapter θα ξενερώσω :Ρ Πάντως να ξανατονίζω ότι μου έκανε ευχάριστη έκπληξη το πόσο ελαφρύ είναι.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 9 ώρες και 40 λεπτά gametime μου πήρε (τόσο γράφει το new game+ save). Edit: Έχει κι ένα μικρό audio κομμάτι μετά τα credits.
hurin Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 9 ώρες και 40 λεπτά gametime μου πήρε (τόσο γράφει το new game+ save). Edit: Έχει κι ένα μικρό audio κομμάτι μετά τα credits. offtopic, υπάρχει τρόπος (ή πρόγραμμα) που να μετρά τις ώρες που παίζεις το κάθε παιχνίδι?
doommaster Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 offtopic, υπάρχει τρόπος (ή πρόγραμμα) που να μετρά τις ώρες που παίζεις το κάθε παιχνίδι? υπάρχει το xfire που είναι chat program σαν το messenger της ms αλλά λειτουργεί και μέσα στα games. μετράει τον χρόνο για όλα τα games που υποστηρίζει τα οποία είναι όλα τα καινούρια και πάρα πολλά παλιά. είναι πολύ καλό πρόγραμμα. προτείνεται (τον χρόνο για κάθε game τον βλέπεις στο profile σου στο site της xfire.com
outlaw star Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 ερώτηση τώρα που παίζουμε απο το θείο μετά αν το έχουμε γνήσιο θα μπορούμε να μεταφέρουμε τα saves μας ή μπα?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δεν νομίζω να έχουν κάποιο πρόβλημα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Άψογο το game, ένα bravo στους devs, στο story χάθηκα λίγο στο τέλος, nvm! Ένα 2nd run στο hardcore λέει
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Άψογο το game, ένα bravo στους devs, στο story χάθηκα λίγο στο τέλος, nvm! Ένα 2nd run στο hardcore λέει Μην δείτε αν δεν έχετε τερματίσει. what?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μην δείτε αν δεν έχετε τερματίσει. τι σκατά σκοτώνεις στο τέλος? Την πρώην σου μέσα στο μυαλό σου? WTF!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα