vocals_ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Ολα καλα με τα γραφικα.ΦΠΣ δε μετραω,δε με νοιαζει,αλλα με ολα φουλ πηγαινει σφαιρα. Same here. 4770, 1920x1080, amd x3 720(με ξεκλειδωμένο τον 4ο πυρήνα) και με τα πάντα ενεργοποιημένα(αλλά vsync off και το aa το 'χω βάλει απλά on απ'το παιχνίδι όχι από catalyst) και τρέχει με 70-90 fps(μέχρι στιγμής έστω). Αυτό που παρατήρησα πάντως είναι ότι τραβάει ένα 100% απ'τον 1ο πυρήνα κι ο 2ος είναι στο 0%, ενώ οι άλλοι 2 γύρω στα 5-15%. Ασχοληθηκα κανα 5λεπτο λιγο,περιεργο χειρισμο μου φαινεται να χει και πολλα κουμπια.Καποια στιγμή θα ξανασχοληθώ. Ε δεν είναι και τόσα πολλά, εγώ όμως νταξ είχα ψιλολιώσει και το 1ο και τα 'ξερα απέξω, δε χρειαζόταν να τα δω καν ξέρω 'γω.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Woot! Έκδοση θείου κολλάει σε ένα σημείο στο Chapter 7. CTD και γεια. http://www.youtube.com/watch?v=eBS86rAT4W0 Και λέτε μετά ότι η ΕΑ τα έχει χάσει, όχι μωρέ.
outlaw star Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 ρε παιδιά αντιμετωπίζω πρόβλημα με το παιχνίδι..τα γραφικά δείχνουν πιξελιασμένα και γενικώς σέρνεται..αυτό γίνεται ακόμη και με την κάρτα σε στοκ χρονισμούς, ακόμη και με τα γραφικά στα default...κάτι δε πάει καλά..drivers τους τελευταίους.. σύστημα core i7 950@4ghz 6gb ram και radeon 4890... edit:problem solved.. γύρισα στο default τις ρυθμίσεις του catalyst που έχουν να κάνουν με την απεικόνιση και όλα ok... υποπτεύομαι ότι κάποια ρύθμιση σχετικά με τα AA και AF δεν αρέσει στο παιχνίδι.. oh well..πάω να το λιώσω τα λέμε το βράδυ...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Όπως είπα, αν δεν έχεις Application Control το AA από CCC, τότε σου ρίχνει το σύμπαν. Πάντως μέχρι το σημείο που έφτασα (όπως προείπα ), δεν έχει την ίδια ατμόσφαιρα με το Ishimura, γενικά έχει πιο πολύ χρώμα (μιας και είναι σταθμός που ζει κόσμος), αλλά πάλι είναι αρκετά κλειστό το μέρος. Λίγο κακό ότι μερικά μέρη είναι απλά scare tactics. Ωραία setpieces πάντως που βλέπουμε το καλύτερο animation. H φωνή του Isaac και γενικά το voice acting μου αρέσει. Είναι καλό να ακούς τον χαρακτήρα να μιλάει και να μην είναι μουγγός. Τα γραφικά εξελιγμένα, αλλά ο ήχος μόνο μου φαίνεται λίγο ανόμοιος αυτή τη φορά. Ο χειρισμός κομπλέ. Νομίζω είναι πιο accurate από του 1. Από τρομακτικό, δεν είναι τόσο, αλλά δεν ένιωσα και overpowered παρά μόνο στην αρχή. Τα πυρομαχικά και τα health kits έρχονται με περισσότερη φειδώ αυτή τη φορά + σου δίνει ammo για όπλα που έχεις στο store, αλλά δεν έχεις αγοράσει, ενώ στο 1 έδινε μόνο για ό,τι είχες πάνω σου εκείνη την στιγμή. Έχει γενικά ένα πιο action style σε αρκετές φάσεις, μιας και αντιμετωπίζεις αρκετά necros μαζί κάποιες φορές, αλλά δεν είναι όπως φοβόμασταν Modern Warfare ή τίποτα τέτοιο. Και ενώ στο DS1 δεν πέθαινα γενικά στο normal, το βρίσκω "καλό" να έχω πεθάνει μερικές φορές από Necros στο 2. Δεν με έχουν πιάσει και πολλές φορές για να δω τα νέα animations στα grabs, συνήθως με κοπανάνε μέχρι να πεθάνω. Το οπλοστάσιο είναι καλό και μόλις πήρα τα schematics του παλιού καλού contact beam. Αν και ίσως να μην το χρησιμοποιήσω αυτή τη φορά γιατί 2 από τα νέα όπλα με βολεύουν αρκετά σε ό,τι χρειάζομαι μέχρι στιγμής. Το stasis σίγουρα το βρήκα πιο χρήσιμο αυτή τη φορά και το kinesis το χρησιμοποιώ αν προλάβω για να χτυπήσω necros με αιχμηρά αντικείμενα, δικά τους ή μη. Τα Zero G μέρη θυμίζουν Crysis, γιατί στρίψε εδώ, στρίψε εκεί, τσο τέλος είσαι κάπως μπλεγμένος. Από νέα necros έχει ενδιαφέροντα και είναι μακράν εκνευριστικά όσα σου επιτίθενται en masse (pack και κάτι άλλα που θα δείτε ). Θέλω να δω και πού θα καταλήξει και η ιστορία. Έχει κι ένα άτομο από το Aftermath βασικό στο στόρυ, αλλά είναι σαν να είναι διαφορετικός χαρακτήρας, οπότε συνεχίζω να πιστεύω ότι το Aftermath cartoon είναι μάπα prequel. ΥΓ. Έχετε νεύρα; Αρχίστε να πατάτε το space συνεχόμενα και αφήστε τον Isaac να βγάλει τα απωθημένα του. ΥΓ2. Έκανα smilie record...
vocals_ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Ακριβώς ό,τι είπες ghost(μόνο αυτό με το κόλλημα στο chapter 7 να μην ισχύει ), +1 από 'μενα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Ακριβώς ό,τι είπες ghost(μόνο αυτό με το κόλλημα στο chapter 7 να μην ισχύει ), +1 από 'μενα. Για τον θείο ισχύει μέχρι στιγμής. Εξακριβωμένα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Έτσι βραδιάτικα για να έχουμε ατμόσφαιρα. Going back!
outlaw star Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 λοιπόν έχω φτάσει στο chapter 5..αυτό που έχω να πω είναι ότι πρόκειται για άξιο διάδοχο του πρώτου.. το πρώτο είχε την πιο μουντή ατμόσφαιρα, αλλά σίγουρα επηρεάζει το γεγονός ότι τώρα ξέρεις τι περιμένεις όπως είπε ο ghost.. όσοι έχετε παίξει το πρώτο μη ξεκινήσετε απο το εύκολο επίπεδο, γιατί ..παραείναι εύκολο
Tenshi Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Καιιιιι θυμήθηκα γιατί είχα αφήσει το πρώτο στην μέση και δέν το τερμάτισα ποτέ....motion sickness!!!Κατάφερα και έφτασα στο chapter 3,κάπου στην μέση πρίν με καταβάλει η ζαλάδα. Φοβερό το παιχνίδι,αρρώστια στην κυριολεξία,δέν νομίζω να συνεχίσω όμως.:eek:
outlaw star Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Καιιιιι θυμήθηκα γιατί είχα αφήσει το πρώτο στην μέση και δέν το τερμάτισα ποτέ....motion sickness!!!Κατάφερα και έφτασα στο chapter 3,κάπου στην μέση πρίν με καταβάλει η ζαλάδα. Φοβερό το παιχνίδι,αρρώστια στην κυριολεξία,δέν νομίζω να συνεχίσω όμως.:eek: χάνεις πάντως!
Tenshi Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 H καρδιά θέλει,το σώμα δέν μπορεί. God bless Youtube...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Κι εγώ τώρα θα το κλείσω και θα πάω για ύπνο γιατί το επόμενο κομμάτι παίζει να είναι αρκετά ...unnerving.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα