Προς το περιεχόμενο

Dead Space 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

το DLC του nedd for speed βγκε και στο pc πριν λιγες μερες μαζι με το νεο patcth. θα τους διαλυσω ετσι και δεν βγαλουν το dlc του dead space 2 και στο pc.

Βγήκαν 3 αμάξια που ήταν το πρώτο (free) DLC των κονσολών.

Τα υπόλοιπα δεν έχουν βγει.

Έχω το παιχνίδι, έχω το patch.

Δημοσ.

το DLC του nedd for speed βγκε και στο pc πριν λιγες μερες μαζι με το νεο patcth. θα τους διαλυσω ετσι και δεν βγαλουν το dlc του dead space 2 και στο pc.

έτσι ρε orokusaki!! βουρ να πούμε...

Δημοσ.

έτσι ρε orokusaki!! βουρ να πούμε...

θα τους κτυπησω πολυ ασχημα ετσι και δεν βγαλουν dlc και στο pc. Εχω εναν φιλο ο οποιος ειναι χακερ και θα του πω να χακαρει το forum αλλα και το site της ea αν δεν το βγαλουν και σε pc. Τους δινω προθεσμια 1 εβδομαδα απο σημερα μεχρι την επομενη εβδομαδα δεν εχουν ανακοινωσει το dlc για το pc θα διαλυθουν! Υπαρχει topic στο forum υης ea σχετικα με το dlc για το pc οποτε οποιος θελει ας ποσταρει εκει. Επισης μπορουμε να γραψουμε και στο twitter στο steve papoutsis.

• Moderators
Δημοσ.

Όπως γράφαμε για τα DLCs στο NFS:HP που προείπαμε.

Μας έβαλαν τα 3 από τα τόσα αμάξια για να σκάσουμε.

Όπως γράφουμε στο BC2 forum για το BF1943 PC (το θυμάστε; ). Can't comment on that (δεν είδα αν την τελευταία βδομάδα έγραψαν κάτι, αλλά υπάρχουν profiles του παιχνιδιού σε drivers Nvidia/ATI από... πέρσι; )

Όπως έγραφαν στο forum του Burnout Paradise για το Island DLC που δεν βγήκε ποτέ για PC.

Όπως έγραφαν στο NFS Shift για τις Ferrari αν θυμάμαι καλά, που τελικά τις πέρασαν άτομα με mod.

Όπως γράφουμε άπειρες φορές για παιχνίδια της ΕΑ τέλος πάντων και η ΕΑ μας γράφει κι εκείνη.

Όπως έλεγε ένας άλλος "EA will go bankrupt soon".

Sigh. :-(

Δημοσ.

Όπως γράφαμε για τα DLCs στο NFS:HP που προείπαμε.

Μας έβαλαν τα 3 από τα τόσα αμάξια για να σκάσουμε.

Όπως γράφουμε στο BC2 forum για το BF1943 PC (το θυμάστε; ). Can't comment on that (δεν είδα αν την τελευταία βδομάδα έγραψαν κάτι, αλλά υπάρχουν profiles του παιχνιδιού σε drivers Nvidia/ATI από... πέρσι; )

Όπως έγραφαν στο forum του Burnout Paradise για το Island DLC που δεν βγήκε ποτέ για PC.

Όπως έγραφαν στο NFS Shift για τις Ferrari αν θυμάμαι καλά, που τελικά τις πέρασαν άτομα με mod.

Όπως γράφουμε άπειρες φορές για παιχνίδια της ΕΑ τέλος πάντων και η ΕΑ μας γράφει κι εκείνη.

Όπως έλεγε ένας άλλος "EA will go bankrupt soon".

Sigh. :-(

Μην τολμησουν ομως και παραπονεθουν για χαμηλες πωλησεις του dead space 2 στο pc!

• Moderators
Δημοσ.

Θα παραπονεθούν και θα παραπονούνται πάντα, αφού αυτό είναι το γνωστό τους πρόβλημα (και αποδιοπομπαίος τράγος) με τους PC players. :(

Και ό,τι και να γίνει, η πικρή αλήθεια είναι ότι πολλά περνάνε από τον θείο.

Αλλά και η ΕΑ ρε παιδί μου... Μας βοηθάει καθόλου;

Πάλι καλά που τουλάχιστον όλα τα DLCs στα παιχνίδια της BioWare τα έχουμε και στο PC. Η μόνη εταιρεία νομίζω κάτω από την ΕΑ που μας προσέχει ακόμα.

Δημοσ.

Για πείτε κάμια γνώμη εσείς που έχετε παίξει το παιχνίδι. Περιμένω να διαβάσω εντυπώσεις για να δω αν το αγοράσω. Το πρώτο με είχε ενθουσιάσει σαν game παρά τον κονσολάδικο του χαρακτήρα που όμως δεν ήταν τόσο ενοχλητικός. Αν όμως το δεύτερο το έχουν κάνει καμία αρκαντία τότε δεν θα ασχοληθώ καθόλου.

Δημοσ.

Αυτό είναι το θέμα:

Και με τις 2 μεθόδους περιμένουμε για να παίξουμε. :P

Εγώ πάντως που το τσίμπησα ψηφιακά παίζω από χτές με την αμερικάνικη έκδοση του .exe και από σήμερα κανονικά. Κάτι κάνεις λάθος.

Δημοσ.

Ο θείος και το Amazon αργούν, οπότε δεν κάνω τίποτα λάθος, μιας και δεν το έχω. :P

Ok πασο ντόμπλε τότε. :) Το παιχνιδάκι είναι καλό πάντως για όσους το σκέφτονται.

Δημοσ.

Ok πασο ντόμπλε τότε. :) Το παιχνιδάκι είναι καλό πάντως για όσους το σκέφτονται.

[/quote

pettition για να βγει το dlc του dead space 2 και σε pc!!

http://www.petitiononline.com/ds2pc/petition.html

πριν 5 λεπτα ειχε 45 singnatures τωρα εχτι 55!!

οσο πιο πολλα singnatures τοσες περισσοτερες πιθανοτητες εχουμε να βγει το dlc και στο pc.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...