Προς το περιεχόμενο

Dead Space 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 407
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Πραγματικά όπως γράφει ένας στα comments, περιμένεις με τόσο nitpicking να φάει 6-7 το παιχνίδι, αλλά στο τέλος το "σώζουν".

Αναρωτιέμαι πώς το dismemberment δεν βοηθάει τόσο όσο τα headshots/center mass χτυπήματα που έκανε ο τύπος. Οκ, και στο 1ο γίνονταν, αλλά το dismemberment ΠΑΝΤΑ σκοτώνει με λιγότερα hits.

Τέλος πάντων, περιμένω πώς και πώς, δεν με ενοχλούν πολλά από τα προβλήματα που λέει και θέλω να δω πώς συνεχίζει η ιστορία αυτή τη φορά.

Btw, τρελές brutal-ιές πάλι. :P

Δημοσ.

Εγω απο οτι βλεπω τα "προβληματα" που θα με χαλουσαν αν εμπαιναν στο παιχνιδι τελικα ειχαν δεν ειχαν τα βαλανε μεσα. Σιγουρα θα το παιξω και εγω και θα βγαλω τα δικα μου συμπερασματα.

Δημοσ.

πιστεύω μέχρι το πρωί να τερματίσω ήδη το 1ο

Έτσι ε? Χμμμμμμμμμ

Start menu->Programs->Steam->Friends->List->Remove Headbanger Are you Sure?->Yes

+10000000000000000000

Δημοσ.

Σαν πολύ αργεί ο θείος τελευταια.

Ο καλός θειος ομως,γιατι καποιες εκδόσεις εχουν βγεί εδώ και 3 μέρες.

Δημοσ.

Όλα τα reviews το βλέπουν πολύ θετικά το παιχνίδι.

Αλλά όπως πάει το Amazon θα μου το φέρει πριν τον θείο. :P

Ilos, γιατί βρε το παιδί;

Μα είναι δυνατόν να μην έχει παίξει το κατά πολλούς GOTY του 2008, και να rushάρει να το τελειώσει για να ασχοληθεί με το μάλλον υποδεέστερο sequel?

JK we love the Head

• Super Moderators
Δημοσ.

Κυκλοφορεί η πληροφορία ότι το DLC Dead Space: Severed δεν πρόκειται να είναι διαθέσιμο για PC. Σύμφωνα με διάφορες πηγές, η ανακοίνωση έχει γίνει επίσημα. Επειδή δεν κατόρθωσα να την εντοπίσω (μάλιστα, ακόμη και στα fora της ΕΑ αναπαράγεται το blog που αναφέρω νωρίτερα), παραθέτω την πληροφορία με κάθε επιφύλαξη.

Αν κάποιος βρει την επίσημη ανακοίνωση, ας δώσει το link.

• Moderators
Δημοσ.

:/

Άντε πάλι η ΕΑ να βγάζει console only DLCs.

Πάλι καλά που αποφάσισε να βγάλει το παιχνίδι το ίδιο, γιατί κι αυτό για κάψιμο πήγαινε όπως θυμάστε.

Δημοσ.

:/

Άντε πάλι η ΕΑ να βγάζει console only DLCs.

Πάλι καλά που αποφάσισε να βγάλει το παιχνίδι το ίδιο, γιατί κι αυτό για κάψιμο πήγαινε όπως θυμάστε.

#$%#$%#%$EA...άντε να πούμε...

• Moderators
Δημοσ.

First Dead Space 2 DLC Announced, But Not for PC

This isn't the first time EA's given our favorite platform the cold shoulder when it comes to DLC. Late last year, the publisher put a stop to Need for Speed: Hot Pursuit's PC DLC due to a “lack of resources.”

So yeah, it seems we have the beginnings of a disturbing little trend here. And – knowing PC gaming's seedier side – the unfortunate continuance of another.

Dead Space 2: Severed announced for PSN, XBL, won’t be going to PC

EA, however, has confirmed to VG247 tonight that the DLC won’t be coming to the PC version of the Visceral horror.

“Dead Space 2: Severed will not be available on the PC,” an EA rep told us in plain simple terms.

• Super Moderators
Δημοσ.

Λογικά ισχύει η πληροφορία, απλά κρατάω μια επιφύλαξη μέχρι να δω επίσημη ανακοίνωση στο site της ΕΑ (ή κάτι περισσότερο του "ένας -ανώνυμος- εκπρόσωπος μας είπε...)

Απογοητευτική στάση, σε κάθε περίπτωση.

• Moderators
Δημοσ.

Λογικά ισχύει η πληροφορία, απλά κρατάω μια επιφύλαξη μέχρι να δω επίσημη ανακοίνωση στο site της ΕΑ (ή κάτι περισσότερο του "ένας -ανώνυμος- εκπρόσωπος μας είπε...)

Απογοητευτική στάση, σε κάθε περίπτωση.

Και για το Hot Pursuit στο forum το μάθαμε και από twitter νομίζω.

Δεν τα γράφουν επίσημα ότι δεν θα βγει, απλά δεν αναφέρουν το PC.

Δημοσ.

Και για το Hot Pursuit στο forum το μάθαμε και από twitter νομίζω.

Δεν τα γράφουν επίσημα ότι δεν θα βγει, απλά δεν αναφέρουν το PC.

το DLC του nedd for speed βγκε και στο pc πριν λιγες μερες μαζι με το νεο patcth. θα τους διαλυσω ετσι και δεν βγαλουν το dlc του dead space 2 και στο pc.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...