paschalia Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα σας Θέλω να φτιάξω ένα άλμπουμ-βιβλίο-λεύκωμα, με φωτογραφίες από διάφορα μέρη της Ευρώπης. Που πάω ? Σε μαγαζί με εκτυπώσεις καρτών/ετικετών.φωτοτυπιών,κλπ ή σε κάποιο πιο εξειδικευμένο που ασχολείται με εκτυπώσεις βιβλίων/δεσίματα,κλπ ?
Garnele Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 1) Πας σε κάποιο κατάστημα με φωτοτυπίες, χαρτικά, κλπ (για Κομοτηνή που αν θυμάμαι καλά σε βολεύει μάλλον ξέρω να σου προτείνω) και σου κάνει τη δουλειά αυτός. 2) Do it yourself Εφόσον πρόκειται για άλμπουμ-βιβλίο-λεύκωμα που φαντάζομαι ότι θέλεις να χρησιμοποιήσεις εσύ και να το έχεις για προσωπικούς λόγους παίρνεις ποσότητα από φύλλα χαρτί (εμένα μου αρέσει το ανακυκλωμένο χαρτί για τέτοια πράγματα που δεν έχει λειανθεί όπως το κοινό), κόλλα και μαρκαδόρους (όχι τους χοντρούς που παίρνουν τα παιδάκια για να ζωγραφίζουν, τους ενδιάμεσους) ή ακόμη και πένα (!) και το φτιάχνεις μόνη σου έτσι όπως το φαντάζεσαι. Μπορείς να πάρεις και διαφάνεια με κόλλα (αυτό το βρίσκεις σε κάθε κατάστημα με χαρτικά, είναι αυτό που χρησιμοποιούν οι μαμάδες για να καπλαντίζουν τα σχολικά βιβλία των παιδιών τους) ώστε να προστατεύεις τις φωτοτυπίες και ό,τι τελος πάντων κολλήσεις εντός. Η βιβλιοδεσία θα μπορούσε να γίνει με κάποιο χοντρό χαρτί το οποίο θα βάλεις ως εξώφυλλο και οπισθόφυλλο, και όλα ετούτα ενωμένα, αφού τρυπήσεις με αυτοτοπραγμαπουτρυπαμετιςφωτοτυπίεςγιανατιςβαλλουμεσεντοσιε, με ένα κορδόνι ή μια κορδέλα που θα περνάει από τις προαναφερθείσες τρύπες. Το ξέρω ότι η παραπάνω γραπτή απόδοση σαξ, αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο μπορώ να σε βοηθήσω και εικονικά.
paschalia Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστώ για το 1 και την πληροφορία. Για το 2,δεν είμαι οπαδός του DIY.
Garnele Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Παρακαλώ. Στον δρόμο που είναι η παλιά νομική και η περιφέρεια προχωράς προς πλατεία, αριστερά θα δεις ένα μικρούλι, το έχει ο ΜΠΑΜΠΗΣ, και δεξιά το πριντ σοπ. Εσύ θα πας στον ΜΠΑΜΠΗ. καπλαντίζω [< kapladιm, αüρ. του τουρκ. ρ. kaplamak] ρ. (καπλάντ-ισα, -ισμένος) καλύπτω επιφάνεια με καπλαμά | (κατ' επέκτ.) ντύνω πάπλωμα με σεντόνι Τάδε έφη μείζον ελληνικό λεξικό στην ηλεκτρονική μορφή του. μαλακα αθηναίε.
DrLo Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 ... αυτό το βρίσκεις σε κάθε κατάστημα με χαρτικά, είναι αυτό που χρησιμοποιούν οι μαμάδες για να καπλαντίζουν τα σχολικά βιβλία των παιδιών τους Ποιός πείραξε την χρονομηχανή και τώρα δείχνει 1982 ? αυτοτοπραγμαπουτρυπαμετιςφωτοτυπίεςγιανατιςβαλλουμεσεντοσιε Περφορατέρ (και ενίοτε διακορευτή) το λέμε εμείς οι Αθηναίοι.
freedubus Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 καπλαντίζω [< kapladιm, αüρ. του τουρκ. ρ. kaplamak]ρ. (καπλάντ-ισα, -ισμένος) καλύπτω επιφάνεια με καπλαμά | (κατ' επέκτ.) ντύνω πάπλωμα με σεντόνι Τάδε έφη μείζον ελληνικό λεξικό στην ηλεκτρονική μορφή του. Εμένα άλλα μου βγάζει μείζον ελληνικό λεξικό στη διαδικτυακή μορφή του. Αλλά τέσπά.
Lucifer Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 "Ρε Αθηναίε" παρακαλώ. Κατά τα άλλα, "χαχαχα μιλάτε Τούρκικα, χαχαχα" κτλ.
thanocaster Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 "Ρε Αθηναίε" παρακαλώ. Κατά τα άλλα, "χαχαχα μιλάτε Τούρκικα, χαχαχα" κτλ. Ε, δεν ήταν και βουλγάρικα! :lol:
Garnele Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Ράητ. Το περφορατέρ μου είναι δύσκολο να το συγκρατήσω, με διορθώνουν χρόνια τώρα, στην καλύτερη να πω τρυπητήρι. Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημά σας με το καπλαντίζω πάντως. Εμένα μου φαίνεται εύηχο με ένα περίεργο τρόπο.
fouros Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Για καλύτερα αποτελέσματα check this www.blurb.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.