Προς το περιεχόμενο

ASUS 8800GTS 640 MB game crashes...

Johnny Em

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Εδώ και καιρό αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με την κάρτα μου. Ενώ σε ότι άλλη εφαρμογή και αν τρέχω το PC δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα (συμπεριλαμβανομένου 3DS, Vray , AytoCAD κ.α.), όποτε θελήσω να απολαύσω κάποιο παιχνίδι δεν τα καταφέρνω στο έπακρο. Πιο συγκεκριμένα και περισσότερο στο COD4, κατά την διάρκεια του παιχνιδιού κολλάνε τα γραφικά, και παρότι πατάω alt+Crt+Del για να τερματίσω το παιχνίδι, το παιχνίδι κλείνει άλλα η οθόνη γίνεται μαύρη αναγκάζοντάς με να κάνω χειροκίνητα επανεκκίνηση!!

Από έρευνες που έχω κάνει στο internet έχω βρει και άλλους που έχουν παρόμια προβλήματα άλλα δεν έχω καταφέρει να βρώ κάποια λύση. :rolleyes:

Τι μπορεί να φταίει? Αν υπάρχει κάποιο παρόμοιο θέμα στο φόρουμ ζητώ συγνώμη και παρακαλώ παραθέστε το για να το διαβάσω.

Το Σύστημα μου δεν είναι OverClocked και περιλαμβάνει

Μητρική M2N32-SLI Deluxe

CPU : AMD 5400 2.8GHz

VGA : EN8800GTS/HTDP/640M

RAM : 2 x 1G Team Group INC Xtream Dark 800Hz cl: 4-4-4-12 (2-2.1V)

Monitor : Samsung 20"

Τροφοδοτικό δεν θυμάμαι αυτήν την στιγμή.

Drivers Nvidia ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ!!

Δημοσ.

1. θερμοκρασία της κάρτας

2. ελαττωματικό τροφοδοτικό, ποιο είναι?

3. ελαττωματική κάρτα. δες μήπως έχουν φουσκώσει οι πυκνωτές

Δημοσ.

Οι θερμοκρασίες από ρο μόνιτορ της Nvidia που είχα βάλει κατά την διάρκεια παιχνιδιού δεν ήταν πολύ υψηλή! κάπου στους 60-62.

Όσο για το τροφοδοτικό θα σας πω με το που γυρίσω από την δουλειά.

Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο έχουν φουσκώσει οι πυκνωτές η εγγύηση θα το καλύψει?

Δημοσ.

Tο διάβασα σε ένα από τα ξένα φόρουμ και το κατέβασα. Τώρα που θα επιστρέψω στο σπίτι θα κοιτάξω πρώτα για τυχόν φθορές στην κάρτα

( πυκνωτές ), το μοντέλο του τροφοδοτικού μου και αφού τρέξω και το FurMark θα σας ενημερώσω.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:42 ----------

Λοιπόν το τροφοδοτικό μου είναι το OCZ GameXStream 700W SLI

Όσο για το FurMark ετιμάζομαι να το ξεκινήσω. Α και η κάρτα δεν παρουσιάζει κανένα σημείο φθοράς πουθενά!

Δημοσ.

ασυμβατοτητες οπως τις εννοεις δεν υπαρχουν. τωρα θα ελεγα για drivers, παρατηρησες να το κανει μετα απο τους νεους drivers ή και πιο πριν?

Δημοσ.

Δοκίμασε παλιότερες version από drivers μέχρι να βρεις κάποιους που παίζουν.

Ξεκίνα από την stable 180.xx σειρά.

Δημοσ.
ασυμβατοτητες οπως τις εννοεις δεν υπαρχουν. τωρα θα ελεγα για drivers, παρατηρησες να το κανει μετα απο τους νεους drivers ή και πιο πριν?

Το παρουσίαζε από παλαιότερες εκδόσεις και γι αυτό προσπάθησα με τις αναβαθμίσεις των Driver μπας και το επιδιορθώσω! Έτρεξα το FurMark και μου έφτασε την GPU σε θερμοκρασία 78C και σκορ 1491 με ΑΑ x4! Το Burn το έτρεξα και αυτό άλλα δεν μου έκανε τπτ...έτρεχε...έτρεχε...έτρεχε και το μόνο που έβλεπα να κάνει ήταν να ανεβαίνει η θερμοκρασία μέχρι τους 78! Μήπως δεν έκανα τπτ σωστά?

liopyr κατέβασα σήμερα από την ASUS τους τελευταίους Driver που είχε για την συγκεκριμένη κάρτα και λέω να τους δοκιμάσω πριν αρχίσω να κάνω Downgrade...

Ποια είναι η καλλίτερη μεθοδολογία για να αφαιρέσω τους παλιότερους?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:37 ----------

Λοιπόν παιδιά, βιάστηκα μου φαίνεται να μιλήσω!!! :( Με το που το έβαλα σε Xtream Burning Mode άρχισαν τα όργανα! Το ντονατ με την γούνα που υποτίθεται ότι περιστρέφεται ανέμελο έμενε κολλημένο στην οθόνη, παρότι η θερμοκρασία και τα frames ανέβαιναν κανονικότατα... Τι σημαίνει αυτό?

Δημοσ.

Το ανεμηστιράκι ακούγεται κανονικά και μάλιστα σήμερα το απόγευμα το καθάρισα από τυχόν ιπολύματα σκόνης, αν και δεν είχε και τίποτα! Γιατί? Σου φαίνονται υψηλές οι θερμοκρασίες?

Δημοσ.

Απο τη στιγμή που η κάρτα δεν κολλάει λογω τρελών θερμοκρασιών 95+ και αφού έχεις σοβαρο τροφοδοτικό. Το πρόβλημα είναι καθαρά της κάρτας. Αν έχεις εγγύηση πήγαινέ την πισω. Αλλιώς πας για καινούρια.

Δημοσ.

Το ενδεχόμενο να την πάω στο πλαίσιο για να την ελέγξουν το σκέφτομαι σοβαρά!

το μόνο που με φοβίζει είναι αν δεν εντοπίσουν κάτι...

Γιατί παλαιότερα την είχα πατήσει με τα Multirama και τυραννιόμουν κοντά έναν μήνα και τελικά δεν μου βρήκαν κάτι... και αναγκάστηκα να κάνω υπομονή μέχρι να βρω λεφτά για καινούριο PC... :((

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:44 ----------

Από μία γρήγορη αναζήτηση στο Πλαίσιο έπεσα πάνω σε αυτήν την κάρτα : http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Palit-GTX-260-1792-MB-216SP-PCI-Express.htm

Ποια είναι η γνώμη σας? Γιατί εγώ πρώτη φορά την ακούω αυτήν την εταιρεία...

Δημοσ.

Πηγαινέ την και αν σου πουν ότι δεν βρηκαν τπτ θα σου πουμε και αλλους τροπους ώστε να το εντοπισουν. Τωρα μια χαρά είναι η κάρτα αν και προσωπικα θα σου πρότεινα την 5770 λογω dx11, μικρότερης κατανάλωσης κλπ, αν και υπολείπεται ελάχιστα απο την 260.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...