Προς το περιεχόμενο

Έρευνα για διπλωματική

parisb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η παρούσα έρευνα ανήκει σε φίλο στα πλαίσια της διπλωματικής του εργασίας για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Μάρκετινγκ και Επικοινωνία με Νέες Τεχνολογίες.

http://research.respons.gr/index.php?sid=88496&lang=el

Παρακαλώ οποιονδήποτε θέλει να βοηθήσει να ξοδέψει 10 λεπτά απο το χρόνο του.

Δημοσ.

Το συμπλήρωσα, καλή επιτυχία.

2 παρατηρήσεις: εκεί με το "μεταβείτε στην ερώτηση 37/40" πρώτον δεν είναι αριθμημένες και δεύτερον δε μου φάνηκε να μπορείς να αφήσεις μια ερώτηση αναπάντητη.

Η 2η παρατήρηση αφορά απλώς το πως μου άρεσε πάρα πολύ η εμβρίθεια της ερώτησης "επηρεάζεστε περισσότερο από τα αρνητικά παρά από τα θετικά σχόλια μιας κριτικής".

Δημοσ.
Το συμπλήρωσα, καλή επιτυχία.

2 παρατηρήσεις: εκεί με το "μεταβείτε στην ερώτηση 37/40" πρώτον δεν είναι αριθμημένες και δεύτερον δε μου φάνηκε να μπορείς να αφήσεις μια ερώτηση αναπάντητη.

Η 2η παρατήρηση αφορά απλώς το πως μου άρεσε πάρα πολύ η εμβρίθεια της ερώτησης "επηρεάζεστε περισσότερο από τα αρνητικά παρά από τα θετικά σχόλια μιας κριτικής".

Ευχαριστω εκ μερους του φιλου. Τα σχολια σου μεταφερθηκαν :)

Δημοσ.

Έχω συμπληρώσει πολλά τέτοια ερωτηματολόγια, και δεν είχα συναντήσει ποτέ ερώτηση σχετικά με τη φύση της κριτικής και κατά πόσο αυτή σε επηρεάζει λιγότερο ή περισσότερο. Οι περισσότερες έμεναν στο διαχωρισμό βάσει της πηγής της κριτικής.

• Moderators
Δημοσ.

Συμπληρωθηκε και απο εμενα. Το βρηκα αρκετα ενδιαφερον και παραδοξως δεν με κουρασε. :-)

Δημοσ.

Παιδιά είμαι το παιδί με την διπλωματική.....

Σας ευχαριστώ πρωτίστως για την συμμετοχή σας στην διπλωματική καθώς και για τα καλά σας λόγια και τις ευχές σας......

edit.....

Παιδιά να ευχαριστήσω ξανά όσους από το forum έχουν απαντήσει μέχρι στιγμής.....Η συλλογή ερωτηματολογίων πηγαίνει καλά και μου λείπουν πλέον μόνο 100 άτομα για να ολοκληρώσω το δείγμα μου.....Όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει το link βρίσκεται στο πρώτο post του thread αυτού....και πάλι χίλια ευχαριστώ......Ααααα και παιδιά αν έχετε παρατηρήσεις πάνω στην έρευνα πολύ θα χαρώ να τις ακούσω........

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...