mentoras99 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Για την document, εχω να πω οτι τους εστειλα ενα mail με μια ερωτηση που ειχα σχετικα με ενα mac που με ενδιαφερει, και εδω και ενα μηνα δεν εχω παρει απαντησή τους...μιλαμε για τετοια εξυπηρετηση. Οσο για την systemgraph, αυτη δεν εχει καν mail για το κοινο!!!!!! Ο ευρών, αμοιφθησεται! Ελλαδα με τα ωραια σου, παντα 50 χρόνια πισω θα εισαι...
toxotis70 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Εχω επικοινωνησει και με τις 2 εταιρειες και η απαντηση ειναι ιδια... "Δεν ξερουμε σιγουρα ποτε θα ερθουν οι νεοι 27αρηδες quad" Κι οταν ερθουν θα εξυπηρετηθουν οι πελατες που εχουν κανει προπαραγγελια.
konspir2 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Από Systemgraph ζήτησα προσφορά για έναν Mac Pro + Cinema Display 30'' + Time Capsule 2TB (μιλάμε για αγορά άνω των 5.000 ευρώ) και ακόμη την περιμένω, ενώ μίλησα μαζί τους 3 φορές τηλεφωνικά. Από Document προσπάθησα να αγοράσω το MacBook μου, κι εκτός από ένα αρτηριοσκληρωτικό σύστημα με ανταλλαγή FAX και υπογραφών για να κάνω την αγορά (σπίτι να αγόραζα, θα ήθελα λιγότερη διαδικασία που λέει ο λόγος) τους κυνηγούσα ΕΓΩ για να ολοκληρωθεί αυτή η άκρως ηλίθια και γραφειοκρατική διαδικασία, ενώ ο "υπεύθυνος" δεν απαντούσε καν στα τηλεφωνήματά μου. Μόνο η γραμματέας. Φυσικά η αγορά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ από αυτό το κατάστημα. Συγγνώμη, αλλά δεν θα παρακαλάω κανέναν για να του δώσω τα χρήματά μου. Ειδικά όταν μιλάμε για τέτοια ποσά. Αυτοί πρέπει να κυνηγούν τους πελάτες και όχι οι πελάτες αυτούς. Συν τοις άλλοις, θεωρώ απαράδεκτο και εξαιρετικά αναχρονιστικό, καταστήματα που πωλούν υπολογιστές να μην διαθέτουν ηλεκτρονική πώληση. Θα μου πείτε βέβαια (και θα έχετε και δίκιο) για ποια ηλεκτρονική πώληση μας μιλάς ρε μάστορα, όταν η Systemgraph (όπως σωστά αναφέρθηκε) δεν διαθέτει καν email για επικοινωνία. Δυστυχώς, από τα καταστήματα με υποστήριξη Mac, έχω τις χειρότερες των εντυπώσεων. Μόνο και μόνο για αυτόν τον λόγο, είναι μαζοχισμός να ασχοληθείς με Apple μηχανήματα στην Ελλάδα.
ApoelAndreas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Για την document, εχω να πω οτι τους εστειλα ενα mail με μια ερωτηση που ειχα σχετικα με ενα mac που με ενδιαφερει, και εδω και ενα μηνα δεν εχω παρει απαντησή τους...μιλαμε για τετοια εξυπηρετηση. Οσο για την systemgraph, αυτη δεν εχει καν mail για το κοινο!!!!!! Ο ευρών, αμοιφθησεται! Ελλαδα με τα ωραια σου, παντα 50 χρόνια πισω θα εισαι... Εγω ειχα στειλει ενα mail στην Document οταν τους ρωτουσα γιατι ο iMac 27inch ερχοταν με Wired Keyboard και πηρα απαντηση την ιδια ή την επομενη μερα, δεν θυμαμαι. Οσο για το προηγουμενο μου ποστ που λεει οτι η Document ειναι Premium Reseller κτλ, δεν το ειπα για να δειξω ποσο καλη ή κακη ειναι σαν εταιρια, αλλα για να δειξω οτι Premium Reseller υπαρχει ηδη στην Ελλαδα και οτι η InfoQuest νομιζω και ελπιζω πως δεν εννοει πως θα ανοιξει και αλλα τετοια Stores, αλλα κανονικα Apple Stores.. Ευχομαι να γινει κατι τετοιο.. Οσο για Service και εξυπηρετηση αστα, δεν μιλαω καν, για καμια εταιρια. Για SystemGraph που λετε, οταν επιλεξετε καποιο προιον μπορειτε να επιλεξετε "Καντε μια ερωτηση για αυτο το προιον". Φανταζομαι απαντανε με email. Τωρα λογικα ναι, θα επρεπε να υπαρχει ενα Support Section, γιατι καποιος πιθανον να ηθελε να ρωτησει κατι αλλο.. Μακαρι το Service της Apple να ηταν σαν της Αμερικης(απλα ενα παραδειγμα).. Π.χ. εχεις ενα προβλημα με το Macbook, iMac, ή το οποιοδηποτε Mac σας, ή εχετε ενα iPhone, iPod κτλ.. Το πας σε ενα Apple Store, το κοιταζουν κτλ, βρισκουν το προβλημα και σου δινουν ενα νεο Mac(τις περισσοτερες φορες, αν οχι παντα). + αυτο γινεται μαλλον την ιδια μερα, δεν πρεπει να περιμενεις μηνες!
Simewn Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Υπάρχει και ένας ολόκληρος όροφος στα Multirama στον Πειραιά.Δυστυχώς κανένα κατάστημα δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει , αν στην Ελλάδα έρχεται το iMac με ενσύρματο πληκτρολόγιο, έτσι θα το δίνουν όλοι.Το γιατί και πως είναι θέμα αντιπροσωπείας.Είναι κοροϊδία πάντως στην ίδια τιμή να παίρνεις κάτι που αξίζει λιγότερο, αν κι εγώ προτιμώ το ενσύρματο λόγω numpad
ApoelAndreas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Υπάρχει και ένας ολόκληρος όροφος στα Multirama στον Πειραιά.Δυστυχώς κανένα κατάστημα δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει , αν στην Ελλάδα έρχεται το iMac με ενσύρματο πληκτρολόγιο, έτσι θα το δίνουν όλοι.Το γιατί και πως είναι θέμα αντιπροσωπείας.Είναι κοροϊδία πάντως στην ίδια τιμή να παίρνεις κάτι που αξίζει λιγότερο, αν κι εγώ προτιμώ το ενσύρματο λόγω numpad Να σου πω πως μου ειπαν οτι αν το θελω με ασυρματο θα πρεπει να δωσω 18ευρω επιπλεον.. Και τωρα, αν δεις το βαζουν οτι μπορεις να επιλεξεις οποιο θες χωρις εξτρα χρεωση.. Μονο που ολοι τους ανεβασαν τις τιμες κατα 10 ευρω, λογω αυτου!! Αφου ηταν πρωτες μερες λενε κανεις δεν θα το προσεξει, απλα επεσε εμενα πανω το ματι μου. Βασικα ενας ακομη λογος που ηταν με ενσυρματο πληκτρολογιο, ειναι επειδη δεν το ειχαν καν σαν accesory απο μονο του με ελληνολατινικους χαρακτηρες, το νεο με τις δυο μπαταριες. Αν ξερετε, αν παρω π.χ. το νεο iMac που εχει Magic Mouse και Wireless Keyboard χωρις εξτρα χρεωση, θα μπορω να διαλεξω με λατινικους χαρακτηρες μονο? Παντως γενικα θα ειναι καλο να γινουν αρκετα Apple Stores, σιγα σιγα παντα, στις περισσοτερες χωρες του πλανητη(και εδω στην Κυπρο!! μακαρι να μας χτισει και εδω τπτ η InfoQuest ), γιατι ετσι θα γινουν πολυ πιο γνωστα τα Mac, να τα μαθει σιγα σιγα ο κοσμος και ετσι θα εχουν και οι ιδιοι πολυ περισσοτερες πωλησεις. Να τα κανουν και με ωραιο design τα κτιρια, να ελκυουν κοσμο, και να μπορουμε και εμεις στο τελος να εχουμε καλο service και support και να αγοραζουμε τα νεα προιοντα την ιδια εβδομαδα, παρα μηνες αργοτερα! Αφου αν το σκεφτειτε, αρκετα προιοντα της Apple αλλαζουν καθε 6 μηνες, δηλαδη 2 φορες τον χρονο, εστω και με μικρες διαφορες. Αν τωρα παρει καποιος το i7 τελη του Γενναρη, και βγει τον Απριλη/Μαη ενα νεο, με μικρες διαφορες στην ιδια τιμη, δηλαδη 3 μηνες μετα που θα παρει το δικο του, δεν θα του ερθει καπως? 3 μηνες μετα θα ερθει Ελλαδα, αλλα θα το βλεπει στο ιντερνετ. Δεν λεω, καθε 6 μηνες δεν ειναι και παρα πολυ ασχημα αφου δεν γινεται σε ολα τα προιοντα και δεν γινεται παντα, αλλα αν ειχες το Apple Store σου θα πηγαινες να το παρεις 1 μερα μετα, στη χειροτερη περιπτωση 1 μηνα μετα αν ειναι κατι σαν το i7, και θα περνουσες απο εκει οποτε θες αν εχει καποιο προβλημα ή θες να ρωτησεις κατι. Και τουλαχιστον θα σου απαντουσαν την ιδια ωρα, θα μπορουσαν να σου εξηγησουν καλυτερα λογω του οτι θα υπηρχαν τα μηχανηματα εκει(π.χ. ενα iMac) και θα σου απαντουσαν σωστα. Τελος, αν δεν κανω λαθος εχουν service και για τα iPhones.. Που σιγουρα θα ειχες πολυ καλυτερη εξυπηρετηση, δεν θα περιμενεις μηνες να σου τηλεφωνησουν απο Vodafone ή Cosmote, δεν θα σου ελεγαν μπηκε νερο, μπηκε το ενα, μπηκε το αλλο και θα πρεπει να σκασεις π.χ. 300 ευρω να το διορθωσεις και πολυ πιθανον να σου το αντικαταστησουν κιολας.. This is the end of my dream
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.