Uberalles_gr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 <form name="main" method="post" action="XXX.php"> ... ... ... ... <input type="submit" name="submit" /> </form>
christomar Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 >echo "<form method=post name=roadForm action=add_record.php>"; ?> <tr> <td valign="top"> <?php echo " Γενικότερη κατηγορία: <br>"; ?> <select name="country" onChange="getState(this.value)"><option value=''> Γενικότερη κατηγορία ...</option> <?php while($row_state = mysql_fetch_array($result_state)) { echo "<option value='$row_state[gencatid]'>$row_state[gname]</option>"; } ?> </select> <?php echo "</p>"; echo "<p>"; echo "Επιλέξτε κατηγορία: <br>"; ?> <div id="statediv"><select name="state"> <option>Πρώτα επιλέξτε γενικότερη κατηγορία</option> </select></div> <?php echo "</p>"; echo "<p>"; echo " Επιλέξτε ειδικότερη κατηγορία: <br>"; ?> <div id="citydiv"><select name="city"> <option> Πρώτα επιλέξτε κατηγορία</option> </select></div> ...... ...... ...... <input name="add" type="submit" id="add" value="Προσθήκη σημείου"> και στο add_record.php γράφω $new_rec=$_POST['state']; echo $new_rec; και δε μου βγάζει τίποτα..
Uberalles_gr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Βγάλε τον ορισμό της φόρμας μέσα από το echo και με αυτάκια τα ορίσματα <form name="main" method="post" action="add_record.php">
christomar Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Το κανα αυτό που είπες αλλά πάλι δεν μου βγαίνει τίποτα όταν κάνω echo την $new_rec..
Uberalles_gr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Στείλε μου τα αρχειάκια σε pm να δω που έχεις κάνει το λάθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.