ypol2001 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα παιδιά, έχω μια ερώτηση. Έχω 1 ιστοσελίδα σε php η οποία οδηγεί σε μια contact form. Μέχρι εδώ καλά. Στην ιστοσελίδα Α, έχω 8 περίπου links και αντίστοιχα 8 επιλογές στην contact form, σε option value. Το αντίστροφο, δηλαδή επιλέγοντας την Α επιλογή να σε πηγαίνει σε αντίστοιχη ιστοσελίδα της επιλογής Α της optionvalue ή κάπου αλλού το κάνει η OnChange Select, σωστά ? Πως γίνεται όμως επιλέγοντας το κάθε ένα από τα 8 links την ιστοσελίδας A, να σε πηγαίνει στην contact form επιλέγοντας την αντίστοιχη υπηρεσία, αυτομάτως από το drop down box της option value, χωρίς να παρέμβει ο χρήστης και να επιλέξει ? Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα. Ευχαριστώ.
alexandr0s Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 http://myserver/contactform.php?option=1 Με $_GET variable δηλαδή θα βλέπεις τι έχει επιλέξει και μετά όταν θα παράγεις με PHP το HTML θα πεις ότι είναι "selected" το κατάλληλο στοιχείο.
ypol2001 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστώ alexandr0s για την άμεση ανταπόκριση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.