yiannis71 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ θα έλεγα να περιμένετε μέχρι τον Μάιο που θα έχει περισσότερες επιλογές τότε. Γιατί λόγω χειμώνα δεν είναι τόσο απαραίτητη η ψύξη αυτή την εποχή. εξαιρουνται τα κατεβαστηρια και η πολυωρη χρηση
lagoudakis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ θα έλεγα να περιμένετε μέχρι τον Μάιο που θα έχει περισσότερες επιλογές τότε. Γιατί λόγω χειμώνα δεν είναι τόσο απαραίτητη η ψύξη αυτή την εποχή. εξαιρουνται τα κατεβαστηρια και η πολυωρη χρηση σωστα,εγω προσωπικα το δουλευω συνεχομενα κανενα 4ωρο οποτε για 15 ευρω δεν το συζητας(μια πιτσα και μια μπυρα ) αν το παρεις θα μου πεις εντυπωσεις;γιατι θελω να παρω και εγω μια και το δουλευω το μικρο κανενα 5ωρο συνεχομενα οποτε θα του κανει καλο σιγουρα λιγη ψυξη το πηρα το πρωι,πολυ καλη κατασκευη και αθορυβο βασικα,κανει ενα απαλο φρρρρρρ η διαφορα που ειδα ειναι 3-4 βαθμοι κατω,σαν μεγεθος ειναι μια χαρα,εχει 1 ποντο αερα γυρω-γυρω,ειχα παρει ενα κινεζικο απο ebay με 7 ευρω και επινα ενα κουτι ασπιρινες για να μου φυγει ο πονοκεφαλος απο την φασαρια
olga1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 ωραια,την δευτερα θα παρω και εγω μια,αναλυτικες οι περιγραφες σου:lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.