kybos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Σε κάθε boot των XP εμφανίζεται το μήνυμα αυτό: "Ένα από τα αρχεία που περιέχουν τα δεδομένα του μητρώου συστήματος έπρεπε να ανακτηθεί με τη χρήση ενός αρχείου καταγραφής ή εναλλακτικού αντιγράφου. Η ανάκτηση ήταν επιτυχής." Απ' ό,τι καταλαβαίνω το αρχείο του μητρώου είναι μερικώς κατεστραμμένο και το σύστημα χρησιμοποιεί αντίγραφο ασφαλείας. Η ερώτηση είναι πώς θα αντικαταστήσω το κατεστραμμένο αρχείο με ένα "υγιές" αντίγραφο ώστε να απαλλαχθώ από το ενοχλητικό μήνυμα; Ευχαριστώ πολύ. ***OFFTOPIC*** Γιατί όταν πατάω "Νέα Μηνύματα" στο forum δεν μου εμφανίζει τα δικά μου post;
alexrho Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Άνοιξε το System control panel και πατα στο Advanced. Στο Performance, πατα settings . Πατα Advanced Απο κατω απο το Virtual memory, πάτα Change. Διάλεξε No paging file και πάτα Set. Μετα πάτα οκ μεχρι να κλείσουν ολα τα παραθυρα και μετα επανεκκινηση.Τώρα κανε ακριβώς το ιδιο αλλα επελεξε System managed size ως default. Δοκίμασε αυτό και πες μου αλλα καλο είναι μετα αν δεν πιάσει να τρεξεις memtest
kybos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Και τι σχέση έχει το paging file με το μητρώο;
alexrho Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Τρώει σκάλλωματα ...Μου τυχε ένα περιστατικό και λύθηκε απο κει γιαυτο σου απαντησα και αμέσως με το που ειδα το Post σου
kybos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Όχι δεν είναι περιστασιακό πρόβλημα. Προκλήθηκε από αστοχία του σκληρού (bad sector) το οποίο ναι μεν διορθώθηκε (άλλαξε ο δίσκος), αλλά το μήνυμα μένει...
alexrho Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Το καταλαβαίνω αυτό αλλα ξέρεις πως είναι ο κοσμος των ηλεκτρονικων ..... Memtest έκανες?
kybos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Φίλε μου σ' ευχαριστώ πολύ για την διάθεσή σου να βοηθήσεις αλλά δεν το 'χεις το θεματάκι...
alexrho Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δεν μπορώ να σε καταλάβω σου ειπα κιολας οτι ειχα αντιστοιχο προβλημα εχω κατάστημα με Η/Υ και τεχνικη υποστήριξη και σου είπα πως ελυσα εγώ το συγκεκριμενο . Τεσπα ελπίζω να βρεις την λυση
kybos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Κοίτα δεν είμαι αχάριστος θα κάνω αυτό που λες αν και το paging file το 'χω από καιρό απενεργοποιημένο... για Memtest τι προτείνεις; (αν υποψιαστώ ότι φταίνε οι μνήμες...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.