Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Καλημερα!! Γνωριζει ή εχει ασχοληθει κανεις με τα windows xp Home Edition; Αν ναι τοτε εισαι η λυση στο προβλημα μου... Εχω εγκατεστημενα τα winxp Home και δεν γνωριζω αν γινεται να εγκαταστησω το Service pack για xp που εχω... Εσεις τι λετε;;
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Σωστος,τουλαχιστον δεν αναφερει κανενα προβλημα και η Microsoft Thanks!
psarontoufekas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 sta prof pantos an exis ta crackrismena den setarete me tipota to sp1.prepi na probis se alou idous lisis....
UserX Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 den antimetopisa kanena tetoio problima...kai eho karacracarismeni version ton prof... Malista ta ekana kai bootable: XP prof SP1 Setup kai doulevoun mia xara! (setup se 4 diaforetika mihanakia!)
ababapanos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2002 file userX pes mou to mail sou se parakalw pou thelw na se rotisw kati prive thanks! ke hrinia pola
@_zerocool Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2002 Το Service Pack 1 γίνετε να περαστεί σε όλες τις εκδόσεις των windows οι οποίες έχουν την ίδια γλώσσα. Τώρα αν είναι νόμιμα τα WinXp Home που έχεις μπορείς να περάσεις το Pack. Aν δεν είναι πρέπει να αλλάξεις το cd-key. Να επισημάνω λίγο ότι το cd των windows με την Corp Edition και SP1 μπορούν να δημιουργηθούν προβλήματα. Γι'αυτό καλύτερο είναι να είναι ξεχωριστά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.