tornado Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 μια φιλη μου ειχε αγορασει ενα λαπτοπ και εντος εγγυησης αρχισε να εχει μια περιεργη συμπεριφορα. Δηλαδη να κλεινει μονο του, οταν καποια στιγμη εκλεισε και δεν ξαναοιξε ποτε. Πηγε στην αντιπροσωπεία και εκατσε ενα μηνα και καμαρωνε. Τελικα η εταιρια (την οποια μεχρι να ξεκαθαρισει η υποθεση προτιμω να μην αναφερω, αλλα λαβεται υποψη σας οτι προκειται για μια γνωστη εταιρια, δεκτης αρκετων παραπονων) μας ενημερωσε οτι καθως προχωρουσε σε επισκευη, διαπιστωσε οτι εχει μεσα καφεδες και δεν θα προχωρησει σε επισκευη! Επειδη καφες δεν υπαρχει, τι μπορουμε να κανουμε? να παω μια βολτα απο εκει, να δω αν οντως εχει καφεδες? Η τι αλλο?
antonl Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Θα ζήλεψαν απ τη δόξα της Apple με τη νικοτίνη στο εσωτερικό των mac. Μια επίσκεψη απ τα μέρη τους δε θα κανε κακό πιστεύω. Τώρα για το αν θα βγάλεις άκρη... Και να μην ξαναπάρεις από eshop.
BritGreek Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Εσύ θα τους πεις ότι τον καφέ τον έριξαν αυτοί. Ας το έβλεπαν όταν τον παρέλαβαν. Δεν θα μας τρελάνουν κιόλας. Κι αν δεν βγάλεις άκρη, να κάνεις καταγγελία.
tornado Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 προφανως αν υπαρχει θεμα καφεδων, δεν στο φτιανουν σωστα? τωρα το αλλο.... εχμμμ.... εισαι μαρτυριαρης. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:47 ---------- οκ οποτε το θεμα ειναι να παιξει το τρεχων μπινελικι και οτι βγει. Μαλλον την βρηκα την λυση.....
antonl Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Αν η βλάβη προήλθε από υπαιτιότητα του χρήστη, μπορούν κάλλιστα να μην το φτιάξουν. Απλά βεβαιώσου ότι έχεις δίκιο πριν αρχίσεις τη φασαρία και τα τρεξίματα. Ναι, τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια. Όλοι από κει ψωνίζουν και μετά οι μισοί τραβάνε τα μαλλιά τους.
tornado Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 οκ λοιπον θα ενημερωσω την φιλη μου για τα δεοντα, και αν υπαρξουν νεα θα σας τα πω.
BritGreek Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Για το προηγούμενο ποστ μου εννοείται ότι αυτό που γράφω το λέω για την περίπτωση που δεν έχει ρίξει η φίλη σου καφέ. Αν έχει ρίξει εκείνη καφέ, τότε δεν έχουν άδικο, έτσι;
pcos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 ναι βρε παιδιά, δεν μπορούμε να ξέρουμε αν υπάρχει όντως καφές ή όχι. εξάλλου όταν παραλαμβάνεις κάτι για να το φτιάξεις δεν το ανοίγεις εκείνη την ώρα να δεις τι έχει μέσα αν είναι καθαρό απέξω...
BritGreek Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 ...εξάλλου όταν παραλαμβάνεις κάτι για να το φτιάξεις δεν το ανοίγεις εκείνη την ώρα να δεις τι έχει μέσα αν είναι καθαρό απέξω... Κακώς. Πολύ κακώς. Πρέπει να το κάνεις μπροστά στον πελάτη για να καλύπτεσαι. Διαφορετικά μπορεί ο καθένας να πει ο,τι θέλει. Το έχω δει το έργο, γι' αυτό σου λέω.
tornado Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 ναι οκ.... αμα εγω ειμαι στο σερβις, και δεν θελω να κανω αλλαγη το λαπτοπ, δεν μπορω να αδειασω μισο ποτηρι φραπε? Τι ακριβως θα το εμποδισει αυτο? η τιμιοτητα της εταιριας? Καθε αλλαγη μηχανηματος εντος εγγυησης, δεν επιφερει μεγαλυτερο κοστος? Να σημειωθει οτι ειναι πανω απο μηνα στο σερβις. Δηλαδη ποση ωρα κανεις να ανοιξεις ενα λαπτοπ και να δεις αν εχει μεσα καφεδες?
mogolfiero Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Αστους τωρα, ψαχνουν να δουν αν ο καφες ειναι φραπε, γαλλικος ή εσπρεσσο. Απορώ ακομα που δεν εχεις επικοινωνησει με το ΙΝΚΑ, η κατασταση ειναι απαραδεκτη! Εγω αυτο θα εκανα στην θεση σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.