Προς το περιεχόμενο

value/money 2 tb

pettakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με μια ματια στο SKROUTZ Η ΣΧΕΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗς/ΤΙΜΗ ΤΩΝ 1.5 ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ 1.

οΙ 2 TB ειναι θεωρω λιγο ακριβοι ακομα.

Γιατι δεν τους προτιμουν?

Οσον αφορα τον εξωτερικο samsung καλη ειναι η τιμη, αλλα με ενδιαφερει εσωτερικος

για server. Εχει 98.38 ευρω ο 1.5 tb wd eads internal.

• Super Moderators
Δημοσ.

μέχρι να βγει δίσκος με χωρητικότητα πάνω από 2ΤΒ θα είναι ακριβοί...αυτή την στιγμή όπως είπαν και οι προλαλλήσταντες ο 1.5ΤΒ είναι η καλύτερη λύση

Δημοσ.

Αρα μαλλον δεν το βλεπετε πολυ πιθανο, συμφωνα με τις μεχρι τωρα πληροφοριες,

να βγει μεγαλυτερος σκληρος σε χωρητικοτητα, και να πεσουν οι τιμες των 2 tb.

Δημοσ.
Αρα μαλλον δεν το βλεπετε πολυ πιθανο, συμφωνα με τις μεχρι τωρα πληροφοριες,

να βγει μεγαλυτερος σκληρος σε χωρητικοτητα, και να πεσουν οι τιμες των 2 tb.

Κάποια στιγμή θα βγει και θα πέσουν οι τιμές. Το πότε δεν ξέρουμε (εγώ τουλάχιστον).

Δημοσ.

ήδη χαμηλές είναι 1,5Τ 90€ ...

οκ εντάξει θα υπάρξει στιγμή που τα πάντα θα ειναι HD και τα παιχνιδια 20-30 γιγα αλλά για τα σημερινά δεδομένα μια χαρά είναι οι τιμές...

εδώ το 1Τ έχει 66€ όσο εξακολουθούν να έχουν κάποιοι 320 και 500...

Δημοσ.

πλέον χρησιμοποιώ τους δίσκους σαν storage. όσο βγαίνει μεγαλύτερος και πιο φθηνός θα αγοράζω. έχω πετάξει και όλα τα DVD και δεν θέλω να σκέφτομαι ποσο τα είχα πληρώσει πριν χρονια :fear:

Δημοσ.

Και θα πληρώσεις και τα μαλλιοκέφαλά σου σε σκληρούς και θα γίνει καμμιά μλκία και θα τα χάσεις και όλα.DVD ftw 0,05€/GB και τα καλύτερα κιόλας.Γράφεις επιλεκτικά ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναχρησιμοποιήσεις και απλά πιάνει χώρο στο σκληρό,αλλά δεν θέλεις και να το σβήσεις,και ξένοιασες.Μόλις φτάσουν και οι τιμές BluRay σε τέτοια επίπεδα δλδ το 25άρι 1,5€(άντε και 2-2,5€ δεν θα το ψειρίσω και τόσο) θα γράφω σε BluRay να μην γεμίζει δισκάκια ο τόπος.Ήδη περιμένουν για εγγραφή σε BR καμιά 10αριά σεζόν από σειρές που μου πιάνουν τσάμπα και βερεσέ 250gb σκληρό.

Δημοσ.

ας τα χάσω, τα ξαναβρίσκω. το internet να είναι καλά. δεν εχw και tη διπλωματική μου μέσα.

BTW μια κοπέλα που είχε στο laptop όλες τις εργασίες της και αλλα πολλά, "κρασαρε" ο δίσκος και τώρα της ζητάει μια ετaιρεία 1000e για να τις ανακτήσει τα δεδομένα. ο σκληρός εννοείτε δεν αναγνωρίζεται καν από το σύστημα, dead

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...