Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Γεια σας παιδια. Δοκιμασα το xbmc στην αναπαραγωγη video μεσω vdpau (hardware decoding απο τη vga) και τα παει περιφημα! Δυστυχως ομως δεν εχω ηχο. Να σημειωσω οτι: 1) Στο συστημα εχω κανονικα ηχο. 2) Στο alsamixer ολα δουλευουν τελεια. 3) Σε άλλες εφαρμογες εχω ηχο. 4) Στο ιδιο το Xbmc εχω ηχους του προγραμματος. 5) Στην αναπαραγωγη ηχου φαινεται να τα αναπαραγει σωστα τα κομματια ηχου, ενω και το visualisation λειτουργει. 6) Στις ρυθμισεις του xbmc, ως μοναδα εξοδου ηχου ειναι επιλεγμενη η "default". Δεν εχω ηχο ομως, σε κανενα βιντεο/ταινια/μουσικο κομματι. Τι μπορω να κανω? Ευχαριστω παρα πολυ εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ippo00 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 codec issue? Ο.ο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Μα τα ιδια αρχεια με άλλα προγραμματα παιζουν κανονικα. Επισης, ποσοι codecs μπορουν να εχουν προβλημα? Και mkv, και mp3 και avi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ippo00 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 και εσύ τι λες να είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Να αλλαξεις την εξοδο απο default σε alsa ή οτι αλλο εχει εκτος απο default. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δεν μπορεις να επιλεξεις την εξοδο. Μπορεις απλα να τη γραψεις. Δοκιμασα να γραψω ενα σκετο alsa, αλλα μετα μου εγραφε "Could not initialise your audio hardware". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Μήπως έχεις pulseaudio? Νομίζω δε δουλεύει με το xbmc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Αυτο πώς το βλεπω? Αν και νομιζω οτι δεν εχω pulseaudio. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Κανεις, καμια ιδεα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Ψάξε με το διαχειριστή πακέτων του συστήματός σου, για εγκατεστημένο πακέτο με όνομα pulseaudio. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Ναι ειναι εγκατεστημενο. Ομως και το alsa audio ειναι εγκατεστημενο... Στη διαχειριση συστηματος, ειναι πρωτο στη λιστα των συσκευων αναπαραγωγης το Ati Southbridge (Realtek ALC888) και τελευταιο σε σειρα το pulseaudio. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δοκίμασε να το αφαιρέσεις (αν γίνεται) για να δοκιμεις το xbmc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.