Προς το περιεχόμενο

Ταχυτητα σκληρου δισκου σε Laptop

gairf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω!εχω ενα προβλημα και ελπιζω να βρω μια λυση αν υπαρχει.

Ειμαι κατοχος λαπτοπ HP Pavilion dv 7 1130en ,εδω και περιπου ενα χρονο.Ως τωρα δεν μου εχει εμφανισει καποια βλαβη και σε γενικες γραμμες ειμαι αρκετα ευχαριστημενος για την χρηση που του κανω, (λιγο καλυτερη οθονη να ειχε θα ηταν τελειο :o :o) .

Τωρα,..... πιο ειναι το προβλημα , η ταχυτητα του σκληρου του δισκου και συγκεκριμενα οταν μεταφερω αρχεια απο το ενα partition στο αλλο η ταχυτητα μεταφορας των αρχειων με την βια πιανει 30MB/sec , συνηθως γυρω στο 20.

ο σκληρος ειναι fujitsu 320 GB 5400RPM , η μνημη 3GB DDR2 και το λειτουργικο windows 7

64bit , cpu P7350 2GHz .

Ειναι φυσιολογικες αυτες οι ταχυτητες για το συστημα μου , η παιζει κατι αλλο περιεργο;

Και με τα Vista που ειχα πριν, τις ιδιες ταχυτητες ειχα.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

δεν υπαρχει προβλημα

απλα αν θες δραματικες αλλαγες τα σκας και παιρνεις εναν δισκο ssd

εναλλακτικα και ενας στις 7200στροφες θα βελτιωσει τις επιδοσεις

Δημοσ.

ok. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας , δεν με πολυχαλαει η ταχυτητα αυτη, απλα ειχα την απορια για το αν αυτο συμβαινει σε ολους τους σκληρους δισκους αυτης της κατηγοριας η μονο στον δικο μου.

Παρεπιμπτοντως αξιζει να επενδυσω τωρα στις γιορτες σε εναν εξωτερικο σκληρο δισκο με E-SATA η να στραφω στην σιγουρη και [οικονομικη] λυση του usb 2.0 ;

To lapitopi εχει εισοδο E-SATA και firewire.

Δημοσ.
ok. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας , δεν με πολυχαλαει η ταχυτητα αυτη, απλα ειχα την απορια για το αν αυτο συμβαινει σε ολους τους σκληρους δισκους αυτης της κατηγοριας η μονο στον δικο μου.

Παρεπιμπτοντως αξιζει να επενδυσω τωρα στις γιορτες σε εναν εξωτερικο σκληρο δισκο με E-SATA η να στραφω στην σιγουρη και [οικονομικη] λυση του usb 2.0 ;

To lapitopi εχει εισοδο E-SATA και firewire.

αφου εχεις e-sata καλο θα ηταν και ο εξ.σκληρος να εχει .γιατι η συνδεση e-sata ειναι πιο γρηγορη απτο usb2

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...