jimakos10 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Ένα γειά σε όλους τους φίλους!!! Η ερώτησή μου είναι η εξής: Έχω το mp4 muvi 18 και προσπαθώ να του βάλω να παίξει ταινία με χαμηλή ανάλυση 160χ128. Με το convertora από το cd δεν γίνετε τίποτα. έχω κατεβάσει 3 προγράμματα για να το μετατρέψω στην παραπάνω ανάλυση και σε αρχεία avi, αλλά πάλι δεν γίνετε τίποτα. Δεν τα παίζει. Μήπως κάποιος φίλος μπορεί να με βοηθήσει γιατί έχω κολλήσει και δεν ξέρω τι να κάνω.... Τα προγράμματα που έχω κατεβάσει είναι: Total Video Converter Video_Converter_Portable_2.7.9_Multilingual.paf.exe Pazera_Free_MP4_to_AVI_Converter_1.3 Help.....
micos000 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Πρέπει πρώτα να δεις τι codecs υποστηρίζει. Το mp4 είναι πολύ γενικό. Αν έχει κάποιο βίντεο μέσα σαν demo, μετέφερέ το στο Pc και με το MediaInfo δώσε περισσότερες πληροφορίες.
jimakos10 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δεν υπάρχει κανένα βίντεο demo. υποστηρίζει αρχεία avi. Τα κάνω avi με την ανάλυση που πρέπει αλλά κάτι δεν κάνω σωστά και δεν τα παίζει. Τι όμως....έχω σκάση.....
micos000 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Το ότι υποστηρίζει avi δεν λέει και πολλά. Πρέπει να ξέρεις και τι codecs θέλει για video και audio. Το πρόγραμμα που είπες ότι έχει στο cd ποιό είναι; Τι ρυθμίσεις έχει για εξαγωγή video;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.