javavall Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Να σίγουρα.Θα σου έλεγα τι παίζει το p3.. Γιατί να πάρεις τη ferrari για να πας στο κέντρο και όχι το fiataki? (και συνεχιζω windows 7, visual studio 2008)
d3m0n Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Γιατί καβουρδιστίρι? Μια χαρά είναι... Εδώ εγώ έχω έναν Pentium 3 για βασικό pc και παίζει και games κ απ όλα...pro2010, still life..κλτ . Αχ η άτιμη η καταναλωτική κοινωνία... Κανά GTA IV παίζει;
nikos21aek Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Γιατί να πάρεις τη ferrari για να πας στο κέντρο και όχι το fiataki? (και συνεχιζω windows 7, visual studio 2008) Βάλε το gadget με τον μετρητή της ram και cpu,άνοιξε το visual studio ή όποιο game της αρεσκείας σου θέλεις και πόσταρέ το. Δεν διαφωνώ με αυτό που είπες περί καταναλωτισμού αλλά επειδή παιδεύεσαι εσύ ακόμη δεν χρειάζεται να παιδεύεται όλος ο κόσμος.Δεν είναι καθόλου καταναλωτισμός να αναβαθμίζεις το pc σου κάθε 5-6 χρόνια.
javavall Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Βάλε το gadget με τον μετρητή της ram και cpu,άνοιξε το visual studio ή όποιο game της αρεσκείας σου θέλεις και πόσταρέ το. Ξέρεις τι θα δείξει, ας το αφήσουμε όμως εδώ ή για άλλο thread.
evansdimo Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Γιατί καβουρδιστίρι? Μια χαρά είναι... Εδώ εγώ έχω έναν Pentium 3 για βασικό pc και παίζει και games κ απ όλα...pro2010, still life..κλτ . Αχ η άτιμη η καταναλωτική κοινωνία... Αν το βαλουμε για την εποχη του καλο ηταν, αλλα και η Amiga που ειχα στην εποχη της θεριζε! Και ενας Amstrad 6128 colour πιο πριν εσπερνε!! Να μη σου πω για το Atari 2600 που ειχα, φοβερα γραφικα ... ΤΟΤΕ ομως. Δεν αμφιβαλω οτι μπορεις να παιξεις ολα αυτα τα παιχνιδια που λες, αλλα σιγουρα τα παιζεις βγαζοντας τα ματια σου με παραχωρησεις στα γραφικα και αναλυση οπως εγω . Ολοι οι επεξεργαστες και καρτες γραφικων κανουν την ιδια δουλεια , οπως και ολα τα αυτοκινητα σε πανε απο το Α στο Β. Απλα οι σημερινοι υπολογιστες τα κανουν πιο γρηγορα και πιο ευκολα καποια πραγματα, οπως και τα αυτοκινητα σε πανε πιο γρηγορα ,πιο ασφαλη και πιο ανετα στο προορισμο σου. Φιλικα παντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.