therock Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Ποια site γνωριζετε στα οποια μπορεις να φτιαξεις λογαριασμο στον οποιο θα αποθηκευεις τα bookmarks τα οποια μπορεις να τα ανακτησεις απο το ιντερνετ? Πολλες φορες ειμαι σε ξενο υπολογιστη και δεν μπορω να θυμηθω σε ποιες σελιδες ηθελα να μπω και σκεφτομαι τι ωραια που θα ταν να ειχα προσβασει στα προσωπικα μου bookmark!
therock Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 To foxmarks δεν ειναι αυτο? Το λεει και στο λινκ σαν formerly xmarks. Δεν ξερω το χα παλει παλιοτερα σαν addon στο firefox αλλα σκαλωνε. Εκανα account, μου ελεγε να κανω ρεσταρτ το firefox Και μετα το ρεσταρτ ξαναζηταγε account. Κατι τετοιο τελος παντως και δεν πολυασχοληθηκα μετα απο αυτο το στραπατσο. Λες να του δωσω μια ακομα ευκαιρια?
antonl Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Ναι αυτό είναι (formerly foxmarks). Το χρησιμοποιώ σε 5 υπολογιστές (όλοι firefox v2 & v3.5) και δε μου χει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα ως τώρα.
therock Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δεν μαρεσει που δεν εχει καποιοαμεσο τροπο να κανεις bookmark στον online λογαριασμο, παρα πρεπει πρωτα να τα σωσεις τοπικα στον browser και μετα να συγχρονισεις. Εκτος και αν γινεται και αμεση αποθηκευση και δεν το εχω βρει.
antonl Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Στην καρτέλα Sync του Xmark Settings έχει κάποιες σχετικές επιλογές. Ρίξε μια ματιά γιατί δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα τι ακριβώς θες. Εννοείς να σώσεις κάποιο bookmark μόνο στον online λογαριασμό;
therock Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Ναι αλλα απευθειας χωρις να μεσολαβουν τα bookmark του firefox. Πχ βρισκω το σαιτ insomnia.gr και θελω κατευθειαν να το σωσω στο xmarks. Δεν υπαρχει επιλογη που με δεξι κλικ να το στελνει κατευθειαν στυο λογαρισμο του xmarks? Εννοείς να σώσεις κάποιο bookmark μόνο στον online λογαριασμό; Ναι αλλα με ελαχιτα κλικ. Μεχρι στιγμς η λυση που βρισκω ειναι να κανω log-in στο xmarks Και να κανω new bookmark Και να pastaro το λινκ. ΚΑτι πιο αμεσοδεν γινεται?
antonl Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Όχι δε νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο. Δεν κατάλαβα ότι ήθελες να σώζονται μόνο online τα bookmarks σου :/
AlexNet Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δες και το Read it later για τον firefox. Εγώ αυτό χρησιμοποιώ κ έχει κ online access.
therock Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Όχι δε νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο. Δεν κατάλαβα ότι ήθελες να σώζονται μόνο online τα bookmarks σου :/ Ναι δυστυχως κατα κυριο λογο θελω να αποθηκευω απευθειας σε εξωτειρκο server. Παρολα αυτα καλη η λειτουργια του για εσωτερικο συγχρονισμο με τον browser. Το read it later ειναι ωραιο καθως επιτρεπει να αποθηκευεις σε bookmark server κατευθειαν. Εχει τοσους πολους ομως και δεν ξερω ποιον να διαλεξω. Το del.icio.us Που ειναι απο τα ποιο γνωστα θελει yahoo λογαριασμο ομως και θα πρεπει να φτιαξω ασκοπα ενα yahoo account. Κανας αλλος καλος κενρικος bookmark server γνωριζουμε? Και το digg.it δεν ειναι κατι παρομοιο?
atrias Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 επειδή δεν έχω και πολύ εμπιστοσύνη σε τέτοιες υπηρεσίες ξέρει κανείς αν υπάρχει ένα τέτοιο open source πρόγραμμα να το βάλω σε δικό μου linux μηχάνημα σαν service για να κάνω συγχρονισμό bookmarks?
antonl Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Ρίξε μια ματιά εδώ μήπως βγάλεις καμιά άκρη.
andrip Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 πάντως το xmarks ρε παιδιά δεν είναι καθόλου κουραστικό. Το χρησιμοποιώ στο σπίτι, στο λαπτοπ και στο pc της δουλειάς και δουλεύει παρα πολύ καιρό απροβλημάτιστα. Αυτόματο login, αυτόματος συγχρονισμός και τέλος! Δε χρειάζεται να πατάς κάτι διαφορετικό. Τώρα αν θέλεις ΜΟΝΟ για αποθήκευση σε σερβερ κι οχι τοπικά δε γνωρίζω
atrias Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Ρίξε μια ματιά εδώ μήπως βγάλεις καμιά άκρη. ενδιαφέρον! ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.