johnnybegood3 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά καλησπέρα!!Έχω το εξής πρόβλημα.Το κουμπί που ανοίγει τα ασύρματα δεν λειτουργεί και για να καταφέρω να τα ανοίξω πρέπει να βάλω το pc σε αναμονή να το ανοίξω και μετά το ανοίγουν.Έχω παρατηρήσει όμως ότι μετά απο Format to κουμπί λειτουργεί κανονικά δηλ ανοίγει τα ασύρματα αλλά αν συνδέσω καλώδιο για το internet σταματάει να λειτουργεί.Κατέβασα μια ενημέρωση των DRIVERS για τα ασύρματα αλλά τίποτα...(Broadcom 802.11g).Ελπίζω να με βοηθήσει κάποιος...
micos000 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δοκίμασε να πας από τον πίνακα ελέγχου στις ρυθμίσεις δικτύου->Διαχείριση συνδέσεων δικτύου και να κάνεις δεξί κλικ στο ασύρματο. Μπορείς να το κάνεις ενεργοποίηση με αυτόν τον τρόπο;
johnnybegood3 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δοκίμασε να πας από τον πίνακα ελέγχου στις ρυθμίσεις δικτύου->Διαχείριση συνδέσεων δικτύου και να κάνεις δεξί κλικ στο ασύρματο.Μπορείς να το κάνεις ενεργοποίηση με αυτόν τον τρόπο; Κατ αρχάς έχω τα WINDOWS 7 δεν ξέρω αν αυτο πα'ιζει κάποιο ρόλο αλλά βέβαια αυτό το πρόβλημα το χα με τα χρ αλλά δεν λειτουργεί με τον τρόπο που μου πες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.