Προς το περιεχόμενο

Νεα GPU,Απορια

derasto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να αγορασω αυτην http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Connect3D-5770-SVGA-PCI-Express-1GB-C3D-H5770-1GD5E-HDMI.htm και το συστημα μου αποτελειται απο

Mobo:Asus P5K SE

CPu: INTEL CORE 2 DUO E7500 2.93 GHZ LGA775 - 1066 FSB

Psu:450watt ονομα δεν θυμαμαι

Gpu:Ati Radeon 2400Pro HD

3*1Gb Kingston@667

1 dvd player

κατι cathode lights κ 4 φανς.

Θα εχω καποιο προβλημα ασυμβατοτητας?

Θα χρειαστει να παρω και καποιο πιο μεγαλο τροφοδοτικο?

Eπισης αν καποιος την εχει αν αξιζει στα λεφτα της η με 140Ε τι αλλο να παρω.

Τhanks in advance.:-)

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Herolchi Electronics και μολις ειδα οτι το τροφοδοτικο βγαζει total output 300w:confused:

300 θα την σηκωνουν?

300W??? Είσαι σίγουρος??? Απορώ πως δουλεύει το pc σου ακόμη κ οπως είναι τώρα :P

Δεν παίζει να την σηκώσει την κάρτα κατά την ταπεινή μου άποψη, άλλαξε και τροφοδοτικό... Όσων αφορά την gpu, στα 140Ε είναι (επίσης κατά την ταπεινή άποψή μου) μονόδρομος... Η μοναδική λογική επιλογή...

Δημοσ.

Η ετικετα στο τροφοδοτικο δεν βλεπω να λεει κατι αλλο η εκτος αν ειναι στη μεσα μερια π δεν μπορω να δω τωρα.Τι να πω δεν ξερω.3 χρονια τωρα με εβγαλε ασπροπροσωπο για πισι που δεν κλεινει ποτε.Καμια προταση τοτε και για psu?

Δημοσ.
Εγώ πιστεύω ότι τη σηκώνει.450άρι heroichi είναι;300 όταν λες εννοείς στη 12άρα ε;

Λεει Total Output 330w,ειναι το μοντελο HΕC-300AR-PT,να στειλω και τον πινακα με τις τασεις?

Δημοσ.
225W full load η 5770,τα 75W τα τραβάει από τη μητρική,του πόστη να μην δίνει 150W στην εξωτερική;

System with GPU in FULL Stress = 321 Watts με τον i7 965...

http://www.guru3d.com/article/asus-radeon-hd-5770-voltage-tweak-review/6

Εννοείς όλο το σύστημα μάλλον, γιατί η 5770 peakάρει στα ~100W.

Δημοσ.
Εννοείς όλο το σύστημα μάλλον, γιατί η 5770 peakάρει στα ~100W.

Όντως.Μου φάνηκαν αρκετά και δεν είδα ότι είναι για όλο το σύστημα.Λες να το έχει το 300άρι;:-D

Δημοσ.

Χμμ αυτό πρέπει να βγάζει 15Α στη +12V aka 180W περίπου.

Δε θα μου φαινόταν παράξενο να σου πω την αλήθεια. Εκτός κι αν οι πυκνωτές του τα 'χουν παίξει με το πέρας του χρόνου.

Δημοσ.
Χμμ αυτό πρέπει να βγάζει 15Α στη +12V aka 180W περίπου.

Δε θα μου φαινόταν παράξενο να σου πω την αλήθεια. Εκτός κι αν οι πυκνωτές του τα 'χουν παίξει με το πέρας του χρόνου.

Αυτο το λεει πισω στο αυτοκολητο με τις τασεις.

Παιζει δηλαδη να μην εχω προβλημα με το 300αρι?

Δημοσ.

Δε μπορώ να πω με σιγουριά, αλλά δίνω αρκετές πιθανότητες να τη σηκώσει.

Δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις.

Εκτός κι αν το maximum budget είναι τα 140€ και αναγκαστείς να πάρεις και τροφοδοτικό (σε περίπτωση που δεν τη σηκώνει τελικά για χ/y λόγους), κάτι που σημαίνει ότι έχοντας κατά νου αυτό αναγκαστείς να πας σε κάποια λύση των ~100€.

Στη θέση σου πάντως θα δοκίμαζα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...