vn1991 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Πρόσφατα αγόρασα έναν εξωτερικό Seagate με χωριτηκότητα 1 TB.Το πρόβλημά μου είναι το εξής: όταν πατάω να ανοίξει το PC με συνδεμένο τον Seagate κολλάει στην αρχική οθόνη του bios δν κάνει καν την προσπάθεια να φορτώσει τα Windows.Αποσυνδέοντας για λίγο τον σκληρό μέχρι να κάνει boot τα windows και ξανασυνδέοντάς τον όλα είναι ok.Εδώ και μία εβδομάδα αναγκάζομε να αποσυνδέω και να ξανασυνδέω τον εξωτερικό σε κάθε άνοιγμα του υπολογιστή.Παρακαλώ τα φώτα σας.
iceman79 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δοκίμασε στο bios να ρυμίσεις σωστά τη σειρά με την οποία ξεκινά ο υπολογιστής Αν εχει κατι σχετικο με "boot usb" ή "boot other device" (κάπως έτσι) απενεργοποιησε το.
vn1991 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Κανονικά τα έχω ρυθμισμένα.Έχω ήδη άλλν έναν εξωτερικό WD.Το θέμα είναι ότι μόλις μπαίνει ο Seagate τότε κολλάει στην αρχική οθόνη.Δεν μπορώ κιόλας να μπω στο bios όταν τον έχω συνδεμένο κολλάει οταν πάει να κάνει ανίχνευση τους δίσκους.
phanispal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Bug του board perhaps; Ίσως να λυθεί με αναβάθμιση του BIOS, ίσως και όχι. Επίσης μπορείς και να μην τον έχεις συνδεδεμένο μέχρι να μπεις στο λειτουργικό. Πόσες φορές κάνεις reboot τη μέρα πια.. :Ρ
Vassilis91 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δεν είναι λύση να τον συνδέω και να τον αποσυνδέω κάθε φορά ... Είναι βαρετό.Κανείς άλλος καμιά ιδέα? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:11 ---------- Μόλις έκανα αναβάθμιση και το bios.Καμία αλλαγή.
washcloud Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δε θυμάμαι αν έχει να κάνει με το λειτουργικό ή το BIOS P.O.S.T. ,,,,αλλά με τον Seagate αποσυνδεδεμένο, δες στο setup του BIOS αν βρίσκεις πουθενά κάτι για "υποστήριξη USB Legacy" και απενεργοποίησέ το, και δες μετά μπας και δεν σου κολλάει...
Vassilis91 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Με απενεργοποιημένο το USB Legacy Support δουλεύει κανονικά.Thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.