@@sos@@ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Εννοούσα ότι η απάντηση με την ερμηνεία της χρήσης τελείων ήταν καλή, κάλυπτε κάποιον (αυτόν που αναρωτιόταν). Στην πράξη όμως, την εκδήλωση των παραπάνω αναφερθέντων χαρακτηριστικών (θέλκτικότητα, καρτερικότητα) εξυπηρετεί ο προφορικός λόγος και όχι τόσο ο γραπτός....δώσε μου τότε την χροιά της φωνής ...και το ύφος του προσώπου ...στις δυνατότητες του πληκτρολογίου
washcloud Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 ...μ' άλλα λόγια θέλει γιουτιουμπ βίντεο ο σλιπ. Δηλαδή ρε παίδες, από όλη τη συζήτηση σχετικά με το εθνικό μας χρέος,το συμπέρασμα που βγαίνει είναι πως ο Λάκης είναι γλίτσας; Αυτό κι αν είναι αποπροσανατολισμός! το εθνικό μας χρέος, είναι να μην υπερβάλλουμε
slipknot Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 ...δώσε μου τότε την χροιά της φωνής ...και το ύφος του προσώπου ...στις δυνατότητες του πληκτρολογίου ...μ' άλλα λόγια θέλει γιουτιουμπ βίντεο ο σλιπ. Πολλές φορές ακόμα και μια εικόνα αρκεί.
@@sos@@ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Πολλές φορές ακόμα και μια εικόνα αρκεί. ... σε αυτούς που αρκούνται μόνο σ'αυτήν...
slipknot Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 ή σε αυτούς που την βλέπουν σαν ένα πρώτο βήμα για κάτι παραπάνω;
Physics_Rulez Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 @@sos είμαι και αντιεξουσιαστικό στοιχείο. Κοίτα πόσες παραβάσεις έχω στο προφίλ μου, ο wash ούτε μια δεν έχει και μας το παίζει επαναστάτης. Η μάλλον... μας.... το παίζει..... ........ ..... ...επαναστάτης. Κρίμα που δεν μπορείς να ακούσεις και την υπέροχη φωνή μου.... να.... γεμίσουν.... τα.... αυτιά σου..... .....με τις... καταπληκτικές.... συχνότητες... και τη... χροιά.... της φωνής μου... ....
slipknot Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Μπορώ να δώσω 665+1 ερμηνείες για την εικόνα αυτή. Επειδή θα με μαζέψουν όμως, σκάω.
Physics_Rulez Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 και εκεί που γράφει troll posting είναι επειδή προσπαθούσα να υπερασπιστώ τους εργάτες, των οποίων το δίκιο είναι νόμος. Εργάτες είμαστε όλοι.
@@sos@@ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Εργάτες είμαστε όλοι....ναι είμαστε και επειδή είμαστε, δουλεύουμε...ας μην δουλευόμαστε
slipknot Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Physics, τις παραβάσεις σου τις βλέπεις μόνο εσύ, οι άλλοι δε μπορούμε.
Physics_Rulez Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 ...ναι είμαστε και επειδή είμαστε, δουλεύουμε...ας μην δουλευόμαστε γαμώτο...
pournaras Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Νιωθω το διαολο... να κινειται διπλα μας...
Tenshi Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Νιωθω το διαολο... να κινειται διπλα μας... Τοίχο τοίχο,γιατί είναι ζεσταμένος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.